Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Herkese Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GONENC

hoşgeldiniz, güle güle kullanın..
o metal anahtarlığınız çarpa çarpa dokunduğu bölgeye zarar verebilir aman dikkat

nagash

Hoşgeldiniz, kazasız belasız sürüşler..

n/a

Alfisti ailesine hoş geldiniz Yalın bey,,,

Yalın

Herkese teşekkürler , iyi dilekleriniz için sağolun.

GONENC bey uyarınızı dikkate alacağım :)

n/a

Hoşgeldiniz.

xenogenesis

hosgeldiniz 159 harika. gule gule kullanın

agucba

Gözüme takılan bir şey var. Anahtarın ucundaki anahtarlığı her ne kadar güzel duruyorsa da çıkartın bence. Zamanla ön konsolla temasından dolayı belki çizik izleri bırakabilir. Belki.

///////////////

t_e_m

bu renk 159'a en yakışan renklerden biri, araç çok güzel, güle güle kullanın.

Yalın

Anahtarlık Alfa'nın özel anahtarlığı. Bir sorun olacağını sanmıyorum . Ani frenlerde ve bozuk zeminde bile çarpma gibi bir durum oluşmuyor.

Register or Login" border=0>

n/a

hoş geldiniz keyifli sürüşler

tughan

Hoşgeldiniz, kazasız belasız...
Tuğhan.
156 Selespeed

Yalın

920 km tüketim ortalamam 10.9 Lt. Aracı kesinlikle sakin kullanamıyorum. Bundan önce 3 tane 0 aracım olmuştu hepsinde ilk 2000 km rodaj niyetiyle çok dikkatli kullanmıştım. Alfayla olmuyor. Hani önün boşken basmazsan sanki araca saygısızlık gibi hissettiriyor.

İstanbulun çoğunlukla durma noktasındaki trafiği ve imkan buldukçada tam gaz kullanmam sonucunda 10.9 lt lik değer beni fazla üzmüyor. 1.6 ton 150 hp ve otomatik bir araç için ve bana rağmen iyi sayılır

Bu arada trafikte bir alfa 166 ya selam mahiyetinde sellektör yaktım , adam bana ne var tarzında el kol çıkarttı :) Eğer
34 fj 4362 yolda size sellektör yapıyorsa ya selam veriyordur ya da yol. Birbirimize Alfa kardeşliği çerçevesinde yaklaşmalıyız kanısındayım.

Unutmadan 10.9lt lik bu değer tamamiyle şehir içi değerdir.

Edited by - Yalın on 23/01/2008  20:54:40

geg8183

quote:

920 km tüketim ortalamam 10.9 Lt. Aracı kesinlikle sakin kullanamıyorum. Bundan önce 3 tane 0 aracım olmuştu hepsinde ilk 2000 km rodaj niyetiyle çok dikkatli kullanmıştım. Alfayla olmuyor. Hani önün boşken basmazsan sanki araca saygısızlık gibi hissettiriyor.

İstanbulun çoğunlukla durma noktasındaki trafiği ve imkan buldukçada tam gaz kullanmam sonucunda 10.9 lt lik değer beni fazla üzmüyor. 1.6 ton 150 hp ve otomatik bir araç için ve bana rağmen iyi sayılır

Bu arada trafikte bir alfa 166 ya selam mahiyetinde sellektör yaktım , adam bana ne var tarzında el kol çıkarttı :) Eğer
34 fj 4362 yolda size sellektör yapıyorsa ya selam veriyordur ya da yol. Birbirimize Alfa kardeşliği çerçevesinde yaklaşmalıyız kanısındayım.

Unutmadan 10.9lt lik bu değer tamamiyle şehir içi değerdir.

Edited by - Yalın on 23/01/2008  20:54:40

Aynı selam verme huyu bende de var Yalıncım ancak genelde karşılık bulmuyor ne yazık ki.En son gece vakti tam karşımdan gelen bir 156 ya selam mahiyetinde sellektör yaptım,içindeki bayan şoför kendisine kur yapıyorum sanmış olacak ki ortak parmak selamıyla beni dumura uğrattı:)

Yalın

quote:

Aynı selam verme huyu bende de var Yalıncım ancak genelde karşılık bulmuyor ne yazık ki.En son gece vakti tam karşımdan gelen bir 156 ya selam mahiyetinde sellektör yaptım,içindeki bayan şoför kendisine kur yapıyorum sanmış olacak ki ortak parmak selamıyla beni dumura uğrattı:)

Off Of sizinki çok kötü olmuş :) Bende trafik o anda dursa 3 raunt maç yapıcaktım sanırım

geg8183

quote:

quote:

Off Of sizinki çok kötü olmuş :) Bende trafik o anda dursa 3 raunt maç yapıcaktım sanırım

:) Dostum bizde genelde sellektör ve korna küfür etme,yerme amaçlı kullanıldığı için hep yanlış tarafa çekiliyor:)
Neyse İnşallah birgün senle karşılaşırız da doya doya selamlaşırız:)

Orta parmak selamı yok ama:p

Yalın

quote:

:) Dostum bizde genelde sellektör ve korna küfür etme,yerme amaçlı kullanıldığı için hep yanlış tarafa çekiliyor:)
Neyse İnşallah birgün senle karşılaşırız da doya doya selamlaşırız:)

Orta parmak selamı yok ama:p

Asla diğer parmaklarla selamlaşırız

Şaka bir yana inşallah bir gün karşılaşırız.

Olmadı ben gelirim sizin taraflara , Tekirdağ dasınız sanırım , diğer parmaklarla selamlaşırız sonra dönerim İstanbula

babi

You are not allowed to view links. Register or Login

burayı inceleyebilirsiniz ama herne olursa olsun siz ısrarla selam vermeğe devam edin en sonunda bu oturacak .
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Yalın

quote:

You are not allowed to view links. Register or Login

burayı inceleyebilirsiniz ama herne olursa olsun siz ısrarla selam vermeğe devam edin en sonunda bu oturacak .

Çok teşekkür ederim link için , görmemiştim bu topici.  Demek tek selamı havada kalan ben değilmişim. Tamam yılmak yok selama devam  

moguz74

Hoşgeldiniz Yalın Bey.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yalın

Çok teşekkürler , hoşbulduk.

Bu arada selamımı alan Ae plakalı siyah alfa 159 sahibine burdan da selamlarımı iletirim :) Keşke herkes sizin gibi olsa :)

Ayrıca yine bugün siyah bir alfa 156 ya selam verdim. Sağolsun bir bayan kullanıyormuş beni yanlış anlamayıp selamımı aldı. Ona da burdan selamlarımı yolluyorum.

Hepimiz birbirimize selam verelim , yol verelim , farkımızı gösterelim ; güzel şey alfisti olmak , kavramın içini dolduralım .

tbo

alfisti olunmasada selam durulası :) bi araca sahipsiniz, kazasız belasız huzurla kullanın aracınızı hoşgeldiniz...

Alfadanadam

Hoşgeldiniz aramıza. Aracınız tam da yeme de yanında yat kıvamında maaşallah :)

Yalın

Çok teşekkürler , allah herkese gönlündekini nasip eder inşallah.