Herkese Kocaman Selamlar Sevgiler
Çoğunuz biliyorsunuz ki MiTo satıldıktan sonra Paddock Detailing'e ortak oldum ve ilbey ile birlikte, sizlerinde desteği ile büyüme devam ediyor. Çok yoğun bir tempoda çalıştığımız için formdan bayağı uzak kalmıştım. Artık fırsat buldukça sizlerle birlikte vakit geçireceğim için çok mutluyum.
Spider hikayem ise bundan 7-8 sene öncesine dayanıyor. İstanbul da spor a gittiğim yerin sürekli önünden geçerdi ve gözlerime alamadığım bir araçtı. Bir gün spider sahibi olacağım dedim ve kısmet bu zamanı imiş. Hangi aracımı aldım? Tabii ki yıllar önce gözümün kaldığı aracın kendisini aldım
büyük bir tesadüf sonucu önüme geldi ve o araç olduğunu anladığım an bir saniye bile düşünmedim hayallerimi gerçekleştirdim...
MiTo da yaptıklarımı biliyorsunuz
Bilmeyenler için;
http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/blackowl-mito-qv/msg369794/#msg369794( bir piji gider bir piji gelir )
MiTo' dan çoook daha fazla kozmetik ve mekanik işim olduğunu bilerek aldım. Şu anda da keyifle toparlıyorum. Motor da fazla bir sıkıntı olmamasına rağmen ve aracın geçmişinde 10k km önce ağır bakımları yapılmasına rağmen kafam rahat etmesi için sağlam bir şekilde giriştik.
Bu konuda destek olarak piyasanın gurularından
@AytuğAcar ve
@Sercan Keklik birlikte hareket ettik
Kozmetikte de
@ilbey666 destekleri ile birlikte elinin değmesi gereken en önemli 3 şahsın şahısa buradan tekrar teşekkür ediyorum. Yurt dışından da ciddi anlamda parçalar gelmeye devam ediyor. Bittiğinde umarım beğenirsiniz.
Araç hakkında kısa bir bilgi :
1996 model 2.0 ts motora sahiptir. Km 170k civarı. yaşından ötürü komple boyalı. Tramer kaydı temiz. Önceki sahibi rosso rengini f430 scuderia çevirmiş. Çok güzel bir renk ama tercih meselesi
( ileride belki orijinal rengine dönebilirim )
Birkaç resim ile de konuyu renklendirelim...
Padok ta ilk zamanlar :
Akşam da bildiğin fosforlu yelek gibi
Bursa Yolunda :
Aytuğ Acar Workshop :
gelen ve takılan parçalar ile alakalı bir collage yapıcam