Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tanışma -- Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

Herkese Merhaba,

Adım Burak, 38 yaşındayım, bir GT Selespeed alarak aranıza katılmak istiyorum. Aslında arabamı alınca buraya bir konu açarım diye bekledim ama doğal olarak bu arayış sürecinde diğer başlıklar altında veya özel mesajlarla sizlerden bilgi isteme ihtiyacım oluyor. Bu yüzden artık tanışmanın vakti geldi diye düşündüm. Nasıl olsa bu iş olacak  :clover:

Bugüne kadar çeşitli ve kendilerine has kimlikleri olan arabalar kullandım, teknik bilgim de fena değildir, arabalarla ilgilenmeyi de severim. Hiç Alfa sahibi olmadım ama hep Alfa sahibi olan arkadaşlarım vardı ve birkaç farklı modeli geçici olarak kullanma şansım oldu. Şimdi bu geçici ilişkilere son verip daha kalıcı bir ilişki arıyorum :) Sanırım ruhu ve kalbi olduğuna inanılan bir araba için bu ihtiyaç tanımı size normal gelecektir.

İlgilendiğim birkaç alternatif ile ilgili mesajlarımı araç sorugulamaları başlığı altında açtım. Fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Acelem yok aradığım ve eminim beni bulacak olan Alfa için aktif bir bekleyiş içerisindeyim.

Hepinize keyifli forumlar, iyi günler dilerim
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

TRSemih

Aileye hoş geldiniz Mehmet Bey. Umarım en yakın zamanda gönlünüze göre bir GT bulursunuz.

Keyifli forumlar..
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

fevkalbeser12

Hosgeldiniz:) Çok keyifli bi makina umarım en temizinden bir tane bulursunuz yakın bir zamanda.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

esatay

Hoşgeldiniz aradığınız aracı bulmanız dilegiyle
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

Alfadanadam

Hayırlısı olsun şimdiden :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

krm1983

Aramıza hoşgeldiniz, umarım en kısa sürede iatediğiniz Gt'yi alırsınız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kurzuk

Çok teşekkürler arkadaşlar. Hoşbulduk, GT'im şu anda biryerlerde beni bekliyor :))
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ar.159

Hoşgeldiniz bencede gercekten istiyorsanız mutlaka biyerlerde bekliyordur sizi ve bir gun iste bu diyeceksiniz o Yüzden alfaya aşk diyoruz ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Adalı35

Hayırlısı olsun.  En kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz umarım.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

tarr

Merhabalar
Ben Alperen, 25 yaşındayım. DHMİ'de çalışıyorum. Henüz bir araba sahibi olmak nasip olmadı  :'( ancak yaklaşık 2 yıldır (çalışmaya başladım başlayalı) bir otomobil sahibi olma hayalime doğru git gide yaklaşıyorum. :haydi: Bu senenin sonuna kadar veya en geç önümüzdeki yılın başında bu hayalimi gerçekleştireceğim inşallah.

Gerek ortalıkta adımbaşı karşıma çıkmaması gerekse aşırı derecede yakışıklı bulmam nedeniyle bir Alfa Sahibi olmak istiyorum    :rock:
Gönül elbette bir giulietta ma170 ister ancak henüz o şartlar oluşmadığından 147 mk1-2 ve 156 mk2 arasında gidip gidip geliyorum. Öte yandan ilk aracım olacağı ve alfaların da nazik araçlar olduğu düşüncesiyle ve kafamda soru işaretleri de yok değil ki bu noktada bir kısmını kredi çekmeyi planladığımdan 1 sene içerisinde büyük masraflar çıkartabilecek olması korkutmuyor değil.

Ancak yine de bütçeme uygun başka model araçlara sadece bir bakıyorum ve alfaya dönüyorum   :)
Umarım sizlerin de yardımıyla uzun zamandır hayalini kurduğum Alfama kavuşurum.
Saygılarımla

edit: genel tanışma başlığı sanıp atlamışım, affola :) umarım başlığı kullanmamda bir sıkıntı yoktur

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Gazi Universite'nin karsisinda mi calisiyorsunuz?
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

tarr

Hayır Esenboğadayım 2017nin başına kadar. Sonrasında bir kaza bela olmazsa S. Gökçen olacak.

krm1983

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım gönlünüze ve bütçenize göre bir Alfa Romeo karşınıza en kısa sürede çıkar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login O zaman Gazi'de ki genel merkez sanırım :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

tarr

evet hocam orası genel müdürlük :)

AlfaNecmi

Herkese Merhaba Necmi ben.
İstanbul'da yaşıyorum bir devlet kurumunda mali işlerden sorumlu olarak çalışmaktayım. 2013 yılında üyeliğim olmuş olması gerekiyordu ama yanlış hatırlıyor olabilirim çok da önemli değil. Daha önce 156 mk1 :clover: :clover:   kullanan bir arakadaşınızım fakat satmak zorunda kalmıştım. Şimdi yine bir alfa almak istiyorum 147-156 mk2 arasında netleştiremedim kararsızım. . Sizlerinde belki yardımı olabilir, elimden geldiğince forumu takip edip sizlerle tanışmak, paylaşmak, yapılan yardım, organizasyonlara katılmak istiyorum. Bu zor günlerde bugün çanakkale şehitlerimizi andığımız bir gün, O büyük insanları da rahmetle anıyoruz. Herkese sevgiler, saygılar.  :alfisti:

hannibal

Hoşgeldiniz. Benim şuan size önerebileceğim iki tane gt var onlar da biri You are not allowed to view links. Register or Login nickli cemal abinin eski arabası olan gt, biri de veloce'nin sattığı gri gt. Bir bakmanızda fayda var ;) Ama ikisi de istanbul tabi doğal olarak :)

YxL

Çoluk çombalağa karışmadan kendim için güzel birşey yapmak istedim ve 1.4 TB Multiair Dis. 135 HP siyah MiTo  ile ben de aranızdayım. Çocukluğumuzda oyuncak spor arabalar oynadıktan sonra sadece kolay satarım mantığıyla sıradan bir araba almak olmazdı heralde :)

metinbey05

Öncelikle tüm arkadaşlarımı saygı ile selamlıyorum.  İsmim Metin ..

Alınıklar bölümüne ilk mesajımı attıktan sonra, tanışma bölümüne ilk mesajı yazmamakla hata yaptığımı anladım..

Çok güzel ortam ve gayet güzel bir Üslubu var forumun ve ben burada olmaktan memnunum..

Şu an için bir ALFAM yok ama arayış içerisindeyim ve İnşallah ilerde ALFA sahibi olan birisi olarak aranızda bulunabilirsem çok mutlu olacağım. Siteye emeği geçen herkese ve tüm üye arkadaşlara tekrar selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı akşamlar diliyorum..

admin

Bir yanlış anlaşılma olmasın, bu başlık altında You are not allowed to view links. Register or Login Burak Bey kendini tanıtmak için açmıştı ama sonra genel bir tanıtım alanına dönmüş. Kendinizi tanıtmak için ya ayrı bir başlık açabilirsiniz ya da işlerimiz başlığına bir şeyler yazabilirsiniz.  :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.