Aranıza yeni katılmadım aslında. Biraz ara verdim diyelim. Eskinden 2002 156 2.0 Exc. ile aranızdayken. Şimdi Kerem arakdaşımızdan aldığım 1996 GTV 2.0 TB ile aranıza tekrar dönüş yaptım. Aranızda yokken neler mi yaptım ? 1996 Grand Cherokee 5.2 nin keyfini sürdüm 2 yıl kadar. Ufak bir 1993 Peugeot 106 Xsi ile eğlendim (Go-Kart tadında) Daha sonra Bir macera 1996 Fiat Coupe aldım. Olmadı, çok para harcadım yine olmadı. İtalyan dizaynı var ama Alfa'daki kalite ve ruh yoktu. Sonra işe gireceğim diye eşim beyefendi arabası al dedi, 2006 Peugeot 307 Otomatik vites aldım. Aman allahım.... Tamam az yakıyor, konfor eh şöle böle, parçası ucuz. Getiriyor, götürüyor. Kendimi diğer koyunların arasına karışmış gibi hissettim. Ve tekrar ruhu olan, kız gibi araba Alfa'ya dönüş yaptım. (Aslında eski 156'yı sattığıma o kadar pişmanım ki. Tekrar bulduğumda aracı, haşatı çıkmış, çok üzüldüm.)
Şimdi tekrardan aranızda olmaktan mutluyum. Umarım beni aranıza tekrar kabul edersiniz.
Ve moderatör/admin arkadaşlardan bir ricada bulunacağım. Benim eski hesabım Alfawhite'ı kaldırıp, bu hesabımın alfawhite'ın başındaki "a" harfini büyültebilirseniz sevinirim.
Gelelim GTV'ye. Kmsi yüksek olmasına rağmen, alırken korkmadım. Çünkü bir Alfista'dan alıyordum arabayı. Ve nasıl baktığımızı bilirim arabalarımıza. Araba çok temiz ve gerekli bakımları düzenli olarak yapılmış. Yaşı itibari ile ufak tefek eksikleri var. Artık o da benim gözetimime kaldı. İleride sık sık resimlerini sizinle paylaşacağım.
Sevgilerimle ve saygılarımla,
AlfaWhite