Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Eyvallah volkan,  heycana kapilma diyosun:) jant degistirirsen ti yaparim ve marspiyelle birlikte yaparim bunu. Bir de merak ediyorum,  alfayedekte filan sportif arka tampon var.  resimlerde marspiyellerden cok daha dikkat ceken bi parca gibi duruyo, senin araca uygularsin sanmistim sportif arka tampon ve o bosluklari dolduracak cift egzos, hosuna mi gitmedi tamponun tasarimi yoksa gelecek planlarin arasinda var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

yani şöyle diyeyim
18" ti jant yaparım marşpiyel de takarım dersen bir tık daha sportif görünüm sağlarsın tabi ki, ama yine 4 egzosluk bir görüntü olmaz.

19" prodrive takıp , ti marşpiyel ya da alfayedekteki sportif marşpiyel takımından takıp, yay takarsan 4 egzosun hakkını vermiş olursun. ben bile şu anda 4 egzos düşünmüyorum çünkü o ne jantımın tasarımı , ne de marşpiyelimin tasarımı bunu kaldıracak sporlukta değil.

alfayedekteki o sportif arka tampon ekini 1-2 sene önce bir 159'da görmüştüm, 159'un arkasındaki seksiliği alıp, kutu gibi bir görünüme kavuşturmuştu..o yüzden hiç düşündüğüm bir ek olmadı..

illa difüzör görüntüsü isteniyorsa, autodelta difüzör , ama bu bile çok iddalı.

bu araçta ne var dersen, ön brera tampon , yan ti marşpiyel, 19" prodrive , arka autodelta difüzör , coilover.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

Hakikaten cok iddiali autodelta. Begenmesine begendim ama uygulama kismi bana cok uzak .

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cigerleri temiz hava aldi:)

Cuore sportivo

francobaresi

Selamlar,Ankara akota boya konusunda nasil tecrube eden arkadas var mi acaba? Bugun marspiyel siparisi verdim, ayrica motor kaputunu boyatmayi dusunuyorum akotada marspiyel takilirken, kus pisligi yuzunden bikac vernik atmasi var, yazik olur vernik yuzunden boyatma dediler ama tertemiz arabada gozume batiyo,1 hafta suruyomus boya islemi, cok uzun geldi de anlattiklari kadariyla iscilikleri iyiymis.

Cuore sportivo

francobaresi

Ti marspiyelleri taktik. Ne siritti ne de sikinti yaratcak sekilde alcalma oldu, memnun kaldim goruntuden. Siyah arabada fotoyla tam yansitilamiyor ama gercekte fotodakinden cok daha tatminkar durdugunu soyleyebilirim. Ilerde 18 janta gecerim, daha da guzellesir :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

Utku

Onur marşpiyeller güzel olmuş.Ama ti değil zender bu.Hi jazz ın arabasında olan..
Ti ler yedek parça kategorisinde, zender ise aksesuar olarak geçiyor.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

francobaresi

:) yanlis biliyormusum, orda da ti diye konusulunca yanilmisim. Tek bir model var dediler o da ti'dir sandim:)

Cuore sportivo

OğuzCanAlantor

Çok güzel durmuş abi maşallah  :nazar: Jant ve yayla tamamdır operasyon  :)

francobaresi

Tesekkurler oguz :)

Cuore sportivo

wolkanku

bu marşpiyellerden bir dönem ben de takmıştım, belli açılardan çok güzel ama bazı açılardan resmen 19" jant + spacer istiyor..
ben 18" ile kullanıyordum, marşpiyel o kadar dışa doğru açıyordu ki arabayı, daha dışarıda duran bir jant istiyordu araba.

güle güle kullanın.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

19 zorda ilerde 18e gecerim , tesekkurler volkan:)

Cuore sportivo

francobaresi

Daha once siparis edip kargosu gelmeyen kapi acma kolunun kenarindaki kromlari mehmet ali arkadasimizin arabasinda gorup begenince ben de siparis ettim. Siyah alanda guzel durdu, ic mekana bikac ufak sey daha siparis ettim bakalim gozumuz kargocularda :)
Dusunen arkadas varsa oneririm, malzeme metal gibi dayanikli.

Cuore sportivo

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login abi şu metal zırvalardan ben de aldım, vites çerçevesi, hoparlör çerçevesi, kapı çerçevesi

lanet olsun, yapışkanı gerçekten rezalet ürünler. mutlaka bir yerinden kalkma yaptı ve ne ile denediysem de geri yapışmadı ve hep sonu zarar oldu. görüntüsü gerçekten çok güzel, arabayı güzelleştiriyor ancak bir daha o satıcıdan ürün falan almam.. boşa para, sinirimden hepsini yamultup çekmeceye attım orada duruyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login abi şu metal zırvalardan ben de aldım, vites çerçevesi, hoparlör çerçevesi, kapı çerçevesi

lanet olsun, yapışkanı gerçekten rezalet ürünler. mutlaka bir yerinden kalkma yaptı ve ne ile denediysem de geri yapışmadı ve hep sonu zarar oldu. görüntüsü gerçekten çok güzel, arabayı güzelleştiriyor ancak bir daha o satıcıdan ürün falan almam.. boşa para, sinirimden hepsini yamultup çekmeceye attım orada duruyor.

Tasarruflu adam, çöpe değil çekmeceye atmış, yarın öbür gün lazım olur diye :)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ES53

Daha once siparis edip kargosu gelmeyen kapi acma kolunun kenarindaki kromlari mehmet ali arkadasimizin arabasinda gorup begenince ben de siparis ettim. Siyah alanda guzel durdu, ic mekana bikac ufak sey daha siparis ettim bakalim gozumuz kargocularda :)

Oncelikle cok guzel olmus abi hayirli olsun.Nerden aldin acaba ? gerci Volkan abinin mesajdan sonra biraz tereddutteyim suan ama guzel doldurmus orayi

francobaresi

:)  deme yahu,  mehmet alinin arka kapilarada aldik, ben kendi arka kapilarada alcaktim o zaman biraz gozlemleyim

Cuore sportivo

francobaresi

Oncelikle cok guzel olmus abi hayirli olsun.Nerden aldin acaba ? gerci Volkan abinin mesajdan sonra biraz tereddutteyim suan ama guzel doldurmus orayi

Tesekkurler. Ilan linki su; You are not allowed to view links. Register or Login

Yapiskani eger atarsa yeni bi cozum aramak gerekir

Bu arada parklari turuncu yapmak istiyodun sanirim bi baslikta gordum, ben hepsiburadadan photon t10 turuncu aldim, fena durmuyo. Gunduz cok tatminkar degil ama hava kararmaya baslayinca iyi goruntusu, hata da vermiyo

Cuore sportivo

ES53

Tesekkurler. Ilan linki su; You are not allowed to view links. Register or Login

Yapiskani eger atarsa yeni bi cozum aramak gerekir

Bu arada parklari turuncu yapmak istiyodun sanirim bi baslikta gordum, ben hepsiburadadan photon t10 turuncu aldim, fena durmuyo. Gunduz cok tatminkar degil ama hava kararmaya baslayinca iyi goruntusu, hata da vermiyo

Abi cok guzel duruyor,ne kadar oldu alali ? Bende az once dipsiz turuncu led siparisi gectim :(
Daha once kullanmistim yanlis hatirlamiyorsam,sararmisti.

francobaresi

2 ay filan oldu. Yalniz bir arkadas turuncu park ampulum icin zenonlarin yaninda curuk dis gibi duruyor diyince beni feci soguttu :)

Cuore sportivo

ES53

2 ay filan oldu. Yalniz bir arkadas turuncu park ampulum icin zenonlarin yaninda curuk dis gibi duruyor diyince beni feci soguttu :)

Bayada olmus,rengide cok iyi kalmis.t20 var simdi baktim ama t10 bulamadim ben

francobaresi

PHOTON Amerikan Turuncu T 10 Tip Park Ampülü 85d052

Benim aldigim bu

Cuore sportivo

ES53

PHOTON Amerikan Turuncu T 10 Tip Park Ampülü 85d052

Benim aldigim bu

Keske gecmeseydim ledlerin siparisini ucuzmusta bu.ledler bi gelsin olmassa bundan aliyim bende abi.Cok sagol

francobaresi

Rica ederim, gerek kalmaz aldiklarin isini gorur belki

Cuore sportivo

francobaresi

Arkadaslar daha onceki aracim 156 da da suan ki aracim 159 da da olan bir problem vardi, detailing bolumunde filan yazdim ama bi sonuca ulasamadim. Sahibindende ilanlarada bikac 159 da daha dikkatimi cekti bu sikinti, o yuzden guzel bi uygulama yaptim, belki sikinti yasayan arkadaslara yol gosterir. Sorun torpido acma mandalinin plastik gibi olan boyasinin ligme ligme dokulmesiydi arkadaslar
Elimi attigim an daha da kotu oluyo yapis yapis ele geliyodu. Once kaplamayi denedim, hem zor bi alan hem de kaplama cok tutunamiyor, bi sure oyle idare ettim ama gozume cok batiyodu. Bugun oncelikle tum boyayi soydum, asprinle cleanerla temizledim, daha onceden sikinti yasadigim icin deli baglar gibi maskeleyip akcalinin gumus gri boyasiyla 20ser dakika arayla 3 kat boyadim. Sonuctan cok memnunum, kapi kollarinin kromuyla ayni renk oldu, cok uyumlu, zaten krom renk etrafindaki renkleri de yansittigindan goze batmayi birakin bence orjinal halinden daha iyi oldu. Mat vernik atip klima ventillerindeki gri tutamaclada ayni renke getirebilirsiniz ama ben suan ki renginden cok memnunum, saglamlastirmak adina mat vernik atarim belki yarin. Suan ki hali soyle;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

wolkanku

valla orjinalinden güzel :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia