Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Theillest

You are not allowed to view links. Register or Login
En ilginci yan sanayiyi de diger butun servislerden 150 tl gibi bi fiyat indirimiyle vermesi, hadi orjinal diye yan sanayiyi satarsin ama yan sanayinin fiyati belliyken onu nasil daha da indirtiyo onu anlayamadim

Sent from my iPhone using Tapatalk

kesinlikle samimiyet ve vicdan işi abi daha cıkma parcayı tinerle silip yan sanayi diye de takabilirler :D neler neler ,eğer işine saygısı yoksa Allahdan da korkusu yoksa herseyi yaparlar vala önceki aracda kaza yapmıstık yapsınlar diye bıraktık  cıragı alıyor sanayide geziyor arabayıda vuruyor bir güzel sonra senin araca dururken vurdular abi, ee napıcaz 600 lira masrafı var dedi bize bunu diyebilien insanlarda var.Sanayiciler birde telefon tamiri yapan insanladan her zaman korkarım valla :D

francobaresi

En ilginci yan sanayiyi de diger butun servislerden 150 tl gibi bi fiyat indirimiyle vermesi, hadi orjinal diye yan sanayiyi satarsin ama yan sanayinin fiyati belliyken onu nasil daha da indirtiyo onu anlayamadim

kesinlikle samimiyet ve vicdan işi abi daha cıkma parcayı tinerle silip yan sanayi diye de takabilirler :D neler neler ,eğer işine saygısı yoksa Allahdan da korkusu yoksa herseyi yaparlar vala önceki aracda kaza yapmıstık yapsınlar diye bıraktık  cıragı alıyor sanayide geziyor arabayıda vuruyor bir güzel sonra senin araca dururken vurdular abi, ee napıcaz 600 lira masrafı var dedi bize bunu diyebilien insanlarda var.Sanayiciler birde telefon tamiri yapan insanladan her zaman korkarım valla :D
Benzer endiselere sahibim :)

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

You are not allowed to view links. Register or Login Alper sagolsun takti kirmizi dikisli korugu,ayrıca Alperin hacettepede işyerine gitmişken bana elektrikli EVT aracını da gösterdi :) gercekten ugrastirici bi is tirnaklari gri cerceveden ayirmak,tırnakları kırmadan yapmak pek mümkün değil ama tırnaklarda kırılsa deri çerçeveye sıkışıyor sorunsuzca.
Gelen urunun derisi oldukca kaliteli fakat olculer cerceveye otursada kirmizi dikisler tam koselere denk gelmedigindem idare eder bi durum olusuyo. Direksiyon, vites ve el freni korugu kirmizi dikis olunca butunluk saglamis oldum

Cuore sportivo

alperuzi

2-3 tırnak kırarız diyordum zaten ama 2-3 tırnak kaldı iş bittiğinde :D (toplam 8 den)

Yapacak olanlara önerim hiç uğraşmayın, hepsini kırın. Sonra geri takarken de derinin dış tarafına ve çerçeveye bolca kontakt yapıştırıcı uygulayıp presleyin gitsin :)

Onur, eğer alt çerçeve ayrılacak olursa biz de bu şekilde düzeltiriz.

Deriler bendeki Art Car derisinden daha yumuşak ve çok daha uygun körük için. Art Car'ın derisi çatlamaya başladı bile bir yıl olmadan daha.

muğlalı

Çok güzel olmuş ti direksyonla mükemmel uyum sağlamıştır.antrasit tavan ister şimdi bu iç mekan :)

francobaresi

2-3 tırnak kırarız diyordum zaten ama 2-3 tırnak kaldı iş bittiğinde :D (toplam 8 den)

Yapacak olanlara önerim hiç uğraşmayın, hepsini kırın. Sonra geri takarken de derinin dış tarafına ve çerçeveye bolca kontakt yapıştırıcı uygulayıp presleyin gitsin :)

Onur, eğer alt çerçeve ayrılacak olursa biz de bu şekilde düzeltiriz.

Deriler bendeki Art Car derisinden daha yumuşak ve çok daha uygun körük için. Art Car'ın derisi çatlamaya başladı bile bir yıl olmadan daha.
iyi sıkıştırdık ayrılmaz heralde ama olursa öyke yaparız:)

Cuore sportivo

francobaresi

Çok güzel olmuş ti direksyonla mükemmel uyum sağlamıştır.antrasit tavan ister şimdi bu iç mekan :)
Tuğrul araba  basik hissettirir , tavandan memnunum daha double din yok:)

Cuore sportivo

francobaresi

Azmi ve erkay el emegi yapmisti bundan, cok hosuma gitti, ben de el becerisi sifir oldugundan hazirini arayip buldum :)

Cuore sportivo

ssg

Hayırlı olsun. Nerden temin ettiniz acaba?
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

francobaresi

Sagolun . Link; Free shipping  St. Patrick's Gift LUCKY REAL FOUR LEAF CLOVER IN CORK SMALL BOTTLE current bottle CL

Cuore sportivo

ssg

Sagolun . Link; Free shipping  St. Patrick's Gift LUCKY REAL FOUR LEAF CLOVER IN CORK SMALL BOTTLE current bottle CL

Çok teşekkür ederim :) Aynaya asacak güzel bir şey arıyordum. Bundan daha güzeli olmaz sanırım :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

francobaresi

4 yaprakli sans getirsin,kışı kazasiz belasiz atlatalim

Direksiyon yagini degistiricem arkadaslar, 159 da yag degisirken haznenin de degismesi gerekir gibi bi durum mu var? Her yag degistiren hazneyide degistirmis sanki. Kirmizi hidrolik yerine yesil konmasi lazim ama belli bi kmden sonra riskli oldugundan yine ayni ozellikte ama soguga daha mukavemeti olan bi yag kullancam.

Cuore sportivo

wolkanku

o yonca orda ne kadar güzel olmuş.

direksiyon hidroliği konusunda ben de aynı ikilemde kalmıştım, hazne de mi değişecek diye, üstüne düşemeden araba satıldı :(
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Erkay KAHYA

Direksiyon yağının olduğu kabın alt kısmında metal bir parça var. Zamanla özelliğini yitirdiği için direksiyon sıvı kabının değişmesi iyi olacaktır. Bahsettiğim parçanın ne kadar sürede bozulduğunu/özelliğini yitirdiğini bilmiyorum. Parça fiyatı zaten tahmini 100 TL civarında.

francobaresi

Direksiyon yağının olduğu kabın alt kısmında metal bir parça var. Zamanla özelliğini yitirdiği için direksiyon sıvı kabının değişmesi iyi olacaktır. Bahsettiğim parçanın ne kadar sürede bozulduğunu/özelliğini yitirdiğini bilmiyorum. Parça fiyatı zaten tahmini 100 TL civarında.
o yonca orda ne kadar güzel olmuş.

direksiyon hidroliği konusunda ben de aynı ikilemde kalmıştım, hazne de mi değişecek diye, üstüne düşemeden araba satıldı :(

sağolun bilgiler için arkadaşlar, hem hazneyi hem yağı yenileyeceğim.
Volkan ,moman da satılan gösterge etrafı çerçevesi çok hoşuma gidiyodu ama daha sade bişey olsun diye maliyeti nerdeyse bedava sayılcak bu stickeri yapıştırdım. hem yapışkanı iyi hem de alüminyum gibi bir malzemesi var.
Cuore sportivo

Rotweiler

Aşkolsun, istedin de vermedik mi Virüs'ü?
=))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

francobaresi

Aşkolsun, istedin de vermedik mi Virüs'ü?
=))
:) Ankara da olup sizle bir turlu biraraya gelemedigime valla uzuluyorum.

Cuore sportivo

francobaresi

Bu aralar kisa hazirlik yapiyoruz.Direksiyon yag haznesi ve yagi degistirmekle ise basladim. Emre (et1988) arkadasimizin olumlu izlenimleri sonucu castrol transmax z kullanmaya basladim.Belli bi sikinti yoktu ama icim rahat olsun diye yaptim. Direksiyonun yumusamasi farkediliyor. Daha sonra bir sorun basgosterdi ;Termostat 90a sabitlemesi gerekirken 80civari gezmeye basladi, buyuk sorunlara yol acmasindan endiselenip hemen hem antifiriz degisimi hem termostat degisimi yaptirdim.  Sorun coZuldu, hem suyun isinma suresi kisaldi hem eskisi gibi 90da sabit kaliyor. Birde kapi fitilini degistirmek aklimdaydi, ruzgar sesine bi nebzede olsa faydasi olur diye onu da aradan cikardim. Etkiside oldu. Kislik paspasim yoktu, ankarada havuzlu, 159 icin kesim yapilmis kaucuk paspas ilani gordum sahibinden de , dusunen arkadaslar varsa kesimi de kaliteside basarili.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bugunde yikayip , cg wet waxla cilalayip temizligine vakit ayirdim.

Yaza dogruda dolarin atesinin sonmesini bekleyip çinlilerin double din'inden alma planim var.  Sonraki planda 18 jant olacak sanirim.

Cuore sportivo

rain man

Abi maşallah. Tek isteğim var, umarım bir gün sana da bir düşünce gelip de satma girişiminde bulunmazsın(neredeyse tüm 159 sahiplerine bu son 2-3 ayda birşeyler oldu hep). Çünkü bulaştırıcılığı en yüksek virüslerden birisine sahipsin :) Kazasız belasız çiziksiz kullanman dileğiyle.   :clover:  :nazar:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

francobaresi

Abi maşallah. Tek isteğim var, umarım bir gün sana da bir düşünce gelip de satma girişiminde bulunmazsın(neredeyse tüm 159 sahiplerine bu son 2-3 ayda birşeyler oldu hep). Çünkü bulaştırıcılığı en yüksek virüslerden birisine sahipsin :) Kazasız belasız çiziksiz kullanman dileğiyle.   :clover:  :nazar:
Cok sagol veysel, bazi arkadaslar zorunluluktan bazilari degisiklik geregi satti. Ben de kisa vadede satma istegi yok, hatta bugun yazdim bi baslikta, benimde aile buyuyecegi icin kullanisli bi bagaj gerekecek ve bu durumu sartlar elverirse yeni bi aracla cozmeye caliscam, zaten esim benim tutkuyu bildiginden bunu satar daha kullanisli bisey aliriz degil direk 2. Araba aliriz hem biz hem sen rahat edersin dedi :)) nasip olursa uzun sure kullanmak istiyorum hatta son sahibi olmaya adayim, bu nedenle kozmetik kadar mekanigide takiyorum kafayi, sorun oldugunu hissettigim anda duzeltmeye calisiyorum, biraz da boyle kullanayim demiyorum. Yorucu yipratici oluyor ama o gorunusu yok mu, harcadigin parayida zamanida unutturuyor.

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

159 boyle bakmayi darth maul'dan ogrenmis

Cuore sportivo

francobaresi

arkadaslar yakinda farlara el aticam, mercek degisimi yeni ampuller ve far temizligi yaptirip , iyi bir aydinlatma saglarim diye umuyorum.  Bu arada uzun farlarin sari olmasi hosuma gitmiyor, nette arastirma yapinca uzunlara mtec super white h7 takarsam , uzun performansinda biraz dusus olacagi ama goruntu olarak istedigim gibi hem uzun hem kisalarin beyaz olacagini okudum. bunu daha onceden uygulayan var mi? h7 olmasi sebebiyle hata vermez sanirim? suan parklar turuncu, boyle yaparsam parklarida beyaz lede ceviririm. tecrubesi veya fikri olanlar varsa yanitlarinizi bekliyorum

Cuore sportivo

alperuzi

uzunlar çok kullanılmadığı için bence sarı kalmasında yarar var,

ama illa selektörler beyaz olsun istiyorsan philips'in de beyaz H7 ampulleri olması lazım, onlar daha kaliteli olur mtec'ten, ama tabi pahalı :)

francobaresi

eyvallah alper, degisim yapmaya karar verirsem artik 3 e 5 e bakmam daha kaliteli olsun diye. bilgi icin sagol. selektorde daha iyi gorunur diye beyaz olsun istedim, dedigin gibi uzun yolda bile nerdeyse hic acmam uzunlari,kufur yememek icin  :))

Cuore sportivo

francobaresi

replika konusunda her ne kadar cekingen olsamda , onumuzdeki ay can'dan(koful) 18 ti replikalari almaya karar verdim. orjinal jantlarida kislik olarak kullanip , lastik sok tak rezilliginden kurtulcam insallah :)  hazir havalarda iyi giderken bir ic-dis yikama,bakim yaptim .

Cuore sportivo