Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

VR-147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu 147'ye en iyi hangi jant gider ?

Collezione replika
1 (14.3%)
Mito Konsept
1 (14.3%)
Gta
4 (57.1%)
Diğer
1 (14.3%)

Toplam Oy Verenler: 7

vieri

Evet arkadaşlar jant konusunda artık sona yaklaştım.Kararı verip jantı alacağım ama bu süreçte çok fazla gelgitler yaşıyorum.8c, ti ve gt jantlarını kafamda eledim.Sizin fikirlerinizi yeniden almak istiyorum.Anket ekledim.Katılırsanız sevinirim.

1) Collezione replika:

2) Mito konsept:

3)Gta:

wolkanku

kesinlikle horseshoe replika, hatta bunların gunmetal replikaları vardı bir dönem piyasada..direkt o şekilde alınıp gri araca takılırsa müthiş olur.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
kesinlikle horseshoe replika, hatta bunların gunmetal replikaları vardı bir dönem piyasada..direkt o şekilde alınıp gri araca takılırsa müthiş olur.
Bu jantları çok seviyorum ama bir yerde satıldığına şahit olmadım.Denk gelirse neden olmasın.Hele bir de gunmetal olursa süper olur.Siyah aracıma da yakışır diye düşünüyorum.Bu jantın ismini hep merak ediyordum,öğrenmiş oldum teşekkürler.  :)

sarpgrey

147 icin Gta takintim vardı ama bu jantlarda harika duruyor. Gri de güzel durmuş benim kırmızı 147 de de iyi dururmu ki :)
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

vieri

Durmasına durur ama piyasada yok şu an.  :) Bu arada anketi boşuna açtık kimsenin katıldığı yok. Sağlık olsun.

aurora

Durmasına durur ama piyasada yok şu an.  :) Bu arada anketi boşuna açtık kimsenin katıldığı yok. Sağlık olsun.

Hayırlı olsun, bende BBS CH leri çok ama çok yakıştırıyorum.

Kurzuk

Bence budur. Hele gunmetal varsa, çok güzel durur.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

wolkanku

19" ve coiloverlı:)
Çok hileli foto:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

vieri

Bence budur. Hele gunmetal varsa, çok güzel durur.
Kesinlikle jantlar çok hoş.

19" ve coiloverlı:)
Çok hileli foto:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu jant da güzelmiş, ama fazla büyük :)

Tolga033

Adalı35

GTA ön tampon şart bence  :haydi: :haydi: :p :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

vieri

GTA ön tampon şart bence  :haydi: :haydi: :p :alfisti:
GTA jant.  :yukari-ok:

Teşekkürler.   :) Tercihimi GTA'dan yana kullanacağım ama internetteki 3 adres de boş çıktı.Madem yok elinde, ilanı kaldır. Boş boşuna ümitlendiriyorlar işte.Mayısın sonunda gelecekmiş.Keşke gunmetal renginde gelse.Mecbur bekliyoruz.   :)

Murad

Bir süre önce İstanbul içi ve dışı sormadığımız yer kalmadı. Biz bulamadık GTA jantı. Size bol şans. Bir ara sebil olan jant şuan piyasada yok.
MK2 147 sahibi olsam düşünmeden takacağım jant şu olurdu.

vieri

Teşekkür ederim.  :) Bana da gelecek dediler ama çok da ümitli değilim.Mayısın sonunda bir daha arayıp soracağım.Olmazsa duruma göre paylaştığınız supersportlara da yönelebilirim.Şu an malum sitede ilanı var zaten.

Murad

Teşekkür ederim.  :) Bana da gelecek dediler ama çok da ümitli değilim.Mayısın sonunda bir daha arayıp soracağım.Olmazsa duruma göre paylaştığınız supersportlara da yönelebilirim.Şu an malum sitede ilanı var zaten.
Açıkçası GTA jant mk1 de hem 147 hem 156 için evet harika bir görüntü veriyor ama bence MK2 için çok ideal bir jant değil.
sahibinden sitesinde ki jantlarda çatlak patlak yoksa çok uygun rakama satılıyor. Üstelik orjinal jant.

vieri

Açıkçası GTA jant mk1 de hem 147 hem 156 için evet harika bir görüntü veriyor ama bence MK2 için çok ideal bir jant değil.
sahibinden sitesinde ki jantlarda çatlak patlak yoksa çok uygun rakama satılıyor. Üstelik orjinal jant.

Benim de görüntü konusunda tereddütlerim var aslında.Mk2 için birkaç resim dışında hiçbir şey yok.Piyasaya çıkacağı da meçhul.Ama  eleye eleye içime sinen jant da kalmadı.Supersportları da gündemime alıyorum o zaman.Orijinal olması da büyük bir artı.

sarpgrey

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Gta janti benimde favorim
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

vieri

Gta olsaydı piyasada şimdiye almıştım.

Adalı35

ben de supersportları çok beğenemedim nedense. bana kalırsa ya gta için biraz daha bekleyin yada blackline yada ducati corseyi tercih edin. You are not allowed to view links. Register or Login nun 147deki çok kollu jantlardan da düşünebilirsiniz.
not : nasıl kafa karıştırmışım ben öyle ya  :p 8)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

erdem1904

satılıkta bu jant bu rakama lastikleriyle hala durmakta ;) bence 147 için olabilecek en güzel jant...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

THG

Evet arkadaşlar jant konusunda artık sona yaklaştım.Kararı verip jantı alacağım ama bu süreçte çok fazla gelgitler yaşıyorum.8c, ti ve gt jantlarını kafamda eledim.Sizin fikirlerinizi yeniden almak istiyorum.Anket ekledim.Katılırsanız sevinirim.

2) Mito konsept:

Bu araç şuan bende jantlardan da memnunum bence güzel duruyor :)
2008 - Alfa Romeo 147 (02.09.2014 - 22.06.2017)
2007 - Subaru Forester (03.07.2017 - 29.07.2019)
2011 - Audi A3 Sportback S-Tronic (07.08.2019 - ...)

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login Aracın resmini görsellerden bulmuştum. :) Açıkçası rosso kırmızıya yakışmayan jant yok gibi.Ama aynı şeyi diğer renkteki 147'ler için söyleyemem.

You are not allowed to view links. Register or Login Çok kollu jantlar açıkçası şu an kullandığım 16"lere çok benziyor.Tabi ki 17" çok daha güzel ama biraz da farlılık olsun istiyorum.Supersportlar için ben de aynı şekilde düşünüyorum.Sanki görüntü de bir eksiklik varmış gibi geliyor.
Blackline ve ducati corse jantlarında dikkatimi çeken bir şey oldu.Bazı blackline'larda ducati corse jantı var.İkisi de bulunmuyor o da ayrı konu.  :)

You are not allowed to view links. Register or Login Sanırım bu orijinal Q2 jantı.Bu jant gerçekten çok güzel ama bunun da 18" olması eleme sebebim. Bir de janta kaynak yapılmış çok da düzgün gözükmüyor.Tavsiye için teşekkür ederim.  :)

Bu gidişle jant işi hikaye olacak herhalde.  :)

FB10ur

Benim 147'nin üzerinde ducati corse replikası vardı kırmızı 147'de olan jantlardan güzel duruyordu,fakat daha sonra değişiklik istediğimde tek bir jant vardı kafamda gri 147'de olan horseshoe replika You are not allowed to view links. Register or Login en doğru seçeneğini sunmuş :)

vieri

Benim 147'nin üzerinde ducati corse replikası vardı kırmızı 147'de olan jantlardan güzel duruyordu,fakat daha sonra değişiklik istediğimde tek bir jant vardı kafamda gri 147'de olan horseshoe replika You are not allowed to view links. Register or Login en doğru seçeneğini sunmuş :)
Aslında benim kastettiğim 8c jantı.Siyahtaki görüntü kırmızıdaki kadar gözüme hoş gelmedi. Sizin araçtaki görüntü gayet güzelmiş aslında.Konunuza baktım şimdi.Bir karar vereceğim ama zaman alacak gibi.   :)

vieri

Araç satılmıştır.Konu kilitlenebilir.Halil arkadaşımıza hayırlı olsun.Araç Ankara'ya daha yakın artık.Yeniden alfayla aranıza dönmek dileğiyle.