Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk arabam 156 olacak dedim, oldu.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uygars

Arkadaşlar Öncelikle herkese merhabalar,

foruma 1 hafta önce üye oldum . bu sebeple öncelikle kendimi tanıtayım. Adım Uygar , 30 yaşındayım , İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum. Sanırım şimdilik bu kadar yeterli.

hikayeme gelirsem, ilk 2009 yılında gördüğüm Alfa romeo 156'yı o kadar beğenmiştim ki "benim ilk arabam bu olacak" fikrini o günlerde kafama kazımıştım. Geçen süreç içerisinde birçok araç gördüm, bindim , bir ara kafam 159'a kaydı, istanbul trafiğinde araba mı kullanılır diyerek vazgeçtim araba almaktan. amma velakin geçen süreç içerisinde bir şey değişmedi;
" Benim ilk arabam alfa romeo 156 olacak. "

Mecburiyetler beni arkadan ittirmesi sonucu son iki aydır yoğun şekilde araba bakmaya başlamıştım. bu dönemde mecburiyetlerin ittirmesi son eşiğe kadar getirmişti. En nihayetinde eşikten atladım ve 16 şubat 2018 itibarıyla ilk aracım olan Alfa Romeo 156 ya sahip oldum.

You are not allowed to view links. Register or Login

henüz fotoğraf çekemedim. ileride editlerim.

İçimde garip bir sevinç var, şöyle anlatabiliyorum etrafıma;  platonik aşık olduğum bir kıza sarılmışım da kız kulağıma hoş geldin hayatıma, neden bu kadar geç kaldın, demiş gibi bir his.

bu nihayetle daha doğrusu başlangıçla artık begineer alfist'im. artık yardımlarınızı, görüşlerini, önerilerinizi bekliyorum.
Herkese tekrar merhaba.

emreyilik

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler diliyorum

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

qrkmtp

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın :)  :alfisti:

bubbek

OğuzCanAlantor

ş.arslan

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.

MusamPa

02 - 156 2.0 TS Executive
09 - 159 1.9 JTDm Distinctive+

murat

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Fangio

Hoşgeldiniz kazasız belasız keyifle kullanın  :alfisti:
[url="//www.instagram.com/riyabzonere"]www.instagram.com/riyabzonere[/url]

EmKa

İçinizdeki garip sevinci ifade edişiniz tüylerimi diken diken etti, "hah ben de tam bunu demek istiyordum bir aydır" dedim. :) Hoşgeldiniz, kazasız belasız inşallah.

Siyahınasaleti

Hayırlı olsun Alfa alarak doğru bir seçim yaptınız aileye hoşgeldiniz  :alfisti:

ayredin1982

vay be .... hayırlı olsun.

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi