Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Oyuncak / Gtv V6 Tb / 34 U 8051

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

916GTV

Kadro güzel, muhabbet güzel.

22.30da anca çıkabildik biz, kaçıp kurtardınız kendinizi :)

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Kadro güzel, muhabbet güzel.

22.30da anca çıkabildik biz, kaçıp kurtardınız kendinizi :)
Bugun de erken kacmasam eve gittigimde bavulumu kapinin onunde bulabilirdim. Haftaya devam :)

krm1983

Yakıyor ortalığı. Kazasız belasız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Murad

Yakıyor ortalığı. Kazasız belasız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim. Daha bisey yapmadik sayilir gorsel anlamda.

ozoozo

İlk buluşmada bir tur gezdirmen dileğiyle abi  :p maşallah.  :nazar:

Murad

İlk buluşmada bir tur gezdirmen dileğiyle abi  maşallah.  :nazar:
Arac senin kardesim. Soylemen yeter.

Murad

Aracı aldığımda ilk gözüme çarpan ve değiştirmem gerekiyor dediğim şeydi çamurluk sinyalleri.
Ebay'de bulur bulmaz sipariş ettim 6 haftada ancak elime ulaştı.

Ayrıca Gtv sahipleri bilecektir araçlarımızda telefon vs. gibi şeyleri koymak için pek göz yok malesef.
O büyük telefon tutacakları da göz zevkimi bozduğundan şöyle birşey buldum ve satın aldım. Bakalım işe yarayacak mı?
En azından çok göz önünde olmayacak bir yere bunu takıp, telefonu teybin aux una bağladığımda ortada ki kablo karmaşasından ve görüntü kirliliğinden kurtulacağımı umuyorum.

Bu bile İtalyan :)

916GTV

Murad

sinyaller kıskandırıcı :)
Ben testi yapmış oldum gelecek mi gelmeyecek mi diye. Geç de olsa geldi. İstersen hemen sana da sipariş verebiliriz kardeşim.

Murad

Yay, spacer, Jant.
Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

erdem1904

Başlığı açarken artık janttır heralde diye açtım, tahminim 1 kaç fazlalıkla doğru çıktı :) Daha çok foto Murat bu çok tadımlık olmuş :)  :nazar:  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ATA

Beklenen degisim :) ama daha cok foto isteriz...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Murad

Teşekkürler arkadaşlar.
Detaylı foto çekme fırsatım olmadı. Çekip atacağım en kısa zamanda.

ozoozo

Güle güle kullan abi, 10 numara.  :nazar:

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

916GTV

Çok güzel ilerliyor herşey.

Yaylı halini merak ettiğim için You are not allowed to view links. Register or Login tan izin alıp biraz kullandım. Eibach'lar orjinal yaylara göre çok daha konforlu :)

Kazasın belasız, en güzel günlerde kullan You are not allowed to view links. Register or Login başkan.

Adalı35

jant yay spacer 3lüsü birarada olunca çok güzel sonuçlar çıkıyor ortaya, darısı başımıza :) :nazar: maşallah diyelim GTV'ye, senin de cebine bereket You are not allowed to view links. Register or Login
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Murad

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login Kardeşim bende orjinal yaylara göre daha konforlu oluşuna şaşırdım. Şimdilik böyle iyi :)

Murad

jant yay spacer 3lüsü birarada olunca çok güzel sonuçlar çıkıyor ortaya, darısı başımıza :) :nazar: maşallah diyelim GTV'ye, senin de cebine bereket You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkür ederim. Darısı başınıza.

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Tolga033

Vela jantları beğenmeyen yoktur galiba,hemde GTV üzerinde.  :) Hayırlı olsun abi,güle güle kullan.  :nazar: :nazar: :nazar:

Murad

Headshot:)
:))

Murad

Vela jantları beğenmeyen yoktur galiba,hemde GTV üzerinde.  :) Hayırlı olsun abi,güle güle kullan.  :nazar: :nazar: :nazar:
Tolga'cim durust olmam gerekirse benim cok asiri begendigim bir jant degil. Ozellikle arac gri olunca. Fakat aylardir jant ariyoruz ve istedigimiz jantlardan bulamadik. Teledial, siena, vs tarzi bisey olmayinca da simdilik bunlarla bir sure takilayim dedim. Ileride daha cok istedigim bi jant bulursam sanirim degistiririm.

vieri

Maşallah.Güzel durmuş velalar.  :nazar: