Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Üye 06 JT 904 - Alfa 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esatkaracan

You are not allowed to view links. Register or Login
Esat hayirli olsun degisimler super olmus.
ozellikle turbodan sonra araba saha kalkmistir.

Yag olarak 10-40 degil 5-40 konmus olmasi lazim.Zaten servis kitapciginda 5-40 oneriliyor.
Bahattin ustanin araca zarar verebilecek bir yag koymasi da bence mumkun degil.

Nasil oldu performans epey farketmistir ? Ve eminim cok keyifli olmustur..

Sağol utku teşekkür ederim. Çok farketti gerçektende. Senden aldığında turbonun revize edilmesi gerektiğini konuşmuştuk zaten ama ses sürekli arttı en son gün araç çekişten düştü. Şu an hiç bir problem yok ve mükemmel keyif alıyorum.ayrıca yağı kontrol ettim. Bahattin usta 5/30 koymuş bende 5/30 koydum fakat turbocu inatla yağ bu hale getirmiş dedi.ayrıca sen 138 binde bakımyaptırmışın zaten ama daha sağlıklı olması için komple bakımda yapıldı. Çok şükür hiç sıkıntımız kalmadı estetiğe geçebiliriz artık. Performasına diyecek yok. Herşeyiyle dörtdörtlük oldu.😄 :nazar:

Utku

Yag olarak 10-40 degil 5-40 konmus olmasi lazim.Zaten servis kitapciginda 5-40 oneriliyor.

Sağol utku teşekkür ederim. Çok farketti gerçektende. Senden aldığında turbonun revize edilmesi gerektiğini konuşmuştuk zaten ama ses sürekli arttı en son gün araç çekişten düştü. Şu an hiç bir problem yok ve mükemmel keyif alıyorum.ayrıca yağı kontrol ettim. Bahattin usta 5/30 koymuş bende 5/30 koydum fakat turbocu inatla yağ bu hale getirmiş dedi.ayrıca sen 138 binde bakımyaptırmışın zaten ama daha sağlıklı olması için komple bakımda yapıldı. Çok şükür hiç sıkıntımız kalmadı estetiğe geçebiliriz artık. Performasına diyecek yok. Herşeyiyle dörtdörtlük oldu.😄 :nazar:

Sw ihtiyacim olmasaydi ben yapacaktim bu degisimleri, su an hergun ozluyorum vallahi.Sana kismetmis.
Cok sevindim gule gule keyifle kullanin insallah.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

esatkaracan

Sw ihtiyacim olmasaydi ben yapacaktim bu degisimleri, su an hergun ozluyorum vallahi.Sana kismetmis.
Cok sevindim gule gule keyifle kullanin insallah.
Sağol utku teşekkür ederim. Sık sık foto koymaya çalışıcam. Km 143 bin daha 3 bin kullanıldı.😄 sanada hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah. Seyahattesin hala galiba iyi yolculuklar dilerim...

esatkaracan

Evimin önüne geldiğimde farkettiğim km. Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.  :) :nazar:

OğuzCanAlantor

Maşallah güle güle kullanın  :nazar:

mertalikaymak

esatkaracan

Maşallah güle güle kullanın  :nazar:

Sağolun çok teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız kullanalım inş.  :clover:

esatkaracan

Maşallah
Teşekkür ederim  :)

ucarozcan

Kazasız belasız daha uzun kilometreler gitmeniz dileklerimle.

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

esatkaracan

Kazasız belasız daha uzun kilometreler gitmeniz dileklerimle.

Xperia z3
Çok teşekkür ederim. Sağolun  :)

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

esatkaracan

Sorunsuz bir şekilde nice km  :yukari-ok:

Teşekkür ederim sağolun.  :)

esatkaracan

Merhaba arkadaşlar; yaza hazırlıklar devam ediyor. Yaptıklarımdan güncel olarak bahsetmek istiyorum. Boğaz kelebeği, boğaz kelebeği takozu, egr valfi temizliği yapıldı. Silecekler takım olarak değiştirildi. 16" kışlık orjinal jant lastikler 18" 8c jant lastik ile değişim yapıldı. Würth dizel enjektör temizleyici kullanıldı. Aracımı detaylı oto temizlik ve boya korumaya bıraktım yarın kısmetse alıcam.( nasıl temizliyolarsa artık çarşamba akşam verdim yarın kısmetse alıcam  :)  )  yarın fotoları paylaşırım. Ayrıca klima bakımları için; berner klima dezenfektan köpüğü, würth araç içi tazeleme spreyi fresh bomb(aracın ilk günkü kokusuna dönmesi için),würth sprey koku ve würth cam sabunu aldım . Bunlarıda hafta içi kendim uygulamayı Düşünüyorum.Herkese keyifli forumlar...

esatkaracan

Boya koruma ve detaylı iç temizliğimiz bitti.  :alkis:

E.Ç.M. (MiTongin)

Ne güzel bir aile arabasi masallah. Cocuk yapip 159 alasim geldi  :lol:
*Smiles per gallon*

esatkaracan

Ne güzel bir aile arabasi masallah. Cocuk yapip 159 alasim geldi  :lol:

Sağolun engin bey  :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah (çocuk için)  :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Sağolun engin bey  :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah (çocuk için)  :)
amin cümlemize  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

esatkaracan

The end   :nazar:

vieri

Mükemmel olmuş.Bu renge bitiyorum zaten.  :nazar:

esatkaracan

Mükemmel olmuş.Bu renge bitiyorum zaten.  :nazar:

Çok teşekkür ederim.gerçekten çok özel ve güzel bir renk.  :)

OğuzCanAlantor

Utku

Esat super olmus, benim planlarda ne varsa yavas yavas geliyor masalah.159 a ne kadar ilgi gosterirsen o kadar bagliyor kendine.

Tavsiye, ilk firsatta plakalari degistiriver bi takim app ile..
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ucarozcan

:nazar: :nazar: :nazar:
İyi günlerde kullan bayağı temiz olmuş.
Yalnız telefonla çekmişsin resimleri galiba. Kaliteli bir fotoğraf makinesiyle arabanın mükemmelliği daha net görünürdü. :clover:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

esatkaracan

Maşallah  :nazar:
Sağolun oğuz bey sizin mitoyuda yakından takip ediyorum. :)