Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeniden Merhaba - 06 EB 8956 159 SportsWagon 1.9 JTD

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

tampona plastik kaynak yapılır autoking de çamurlukta boyanır eğer ki tampon değişir ise en az 3-4 bini bulur ama değişmez ise boyayı kusuyor çoğu zaman karar sizin ben olsa değiştirmem kaskoda artacak çünkü.

canselmo

değiştirmeye gerek yok o tamponu halolur çok şükür fazla bişey yok  :nazar:
2.memleket  = İtalya

Koful

You are not allowed to view links. Register or Login
tampona plastik kaynak yapılır autoking de çamurlukta boyanır eğer ki tampon değişir ise en az 3-4 bini bulur ama değişmez ise boyayı kusuyor çoğu zaman karar sizin ben olsa değiştirmem kaskoda artacak çünkü.
değiştirmeye gerek yok o tamponu halolur çok şükür fazla bişey yok  :nazar:

Teşekkürler arkadaşlar, kaskoyu bozdurmamayı düşünüyorum. Pazartesi göstericez bakalım, inşallah uygun şekilde hallederiz. Sonucu paylaşırım.

erkan

Geçmiş olsun bu kadarla kalsın inşallah.. sorun yok ,ne tampon değişmesi  1 günlük işi var sık ayın canınızı  :nazar:

blackgear

Çok geçmiş olsun. Oluyor böyle vakalar... Ülke olarak trafikte çok yol kat etmemiz gerek çook, inanılmaz sabırsızız.. Ayrıca o nedemekmiş öyle, ben kendi kaskomdan hallettiririm falan, belki benim kaskom yok, belki kaskomu bozdurmak istemiyorum, keşke en azından kaza anının fotoğrafını falan çekseydiniz.

Gerçi problem hiç de büyütülecek bir şey değil, tampon zaten. Tamir ile halledilir mi, ben pek emin olamadım ama, bununla geçmiş olsun.

The Schuey

Çok geçmiş olsun. Oluyor böyle vakalar... Ülke olarak trafikte çok yol kat etmemiz gerek çook, inanılmaz sabırsızız.. Ayrıca o nedemekmiş öyle, ben kendi kaskomdan hallettiririm falan, belki benim kaskom yok, belki kaskomu bozdurmak istemiyorum, keşke en azından kaza anının fotoğrafını falan çekseydiniz.

Gerçi problem hiç de büyütülecek bir şey değil, tampon zaten. Tamir ile halledilir mi, ben pek emin olamadım ama, bununla geçmiş olsun.
Kesinlikle katılıyorum.

Sent from my Discovery using Tapatalk

Gouki

Koful

Sağolun arkadaşlar.

Tatile çıkacağımız için, şimdilik sadece tamponu düzelttirdik, çamurluk ve boya işlerini tatil sonrasına bıraktık. İdareten bir siyah sprey boya yapıldı işte elde ne varsa.

Bence işçilik iyi, siz ne diyorsunuz?
Şaşmazda kayınpederin tanıdığı bir kaportacı halletti tamponu. Ben şahsen beğendim, adam işini biliyor.

TRSemih

İdaretense tatminkar görünüyor.
Geçmiş olsun tekrar.
:nazar:
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

erdem1904

Geçmiş olsun... Yapılan düzeltme kötü görünmüyor. Tatili aradan çıkartır :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hi_cazz

Bencede sprey boyayla gayet iyi görünüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koful

Talihsiz paylaşımlarımın sonuncusu olur inşallah diyerek başlayayım.
3 gün arayla ikinci kaza haberi, artık Ankara mı beni sevmiyor ben mi Ankara'ya alışamadım bilemiyorum. Beş sene İstanbul'da bir kere bile başıma gelmeyen olaylar üç gün arayla hem de tatil arifesinde... Gülsem mi ağlasam mı ne yapsam bilemedim dostlar...
Sabah iş saatinde tırın dorsesiyle yakın temas, görüntü pek iç açıcı olmadı tabi. Ana yol çıkışında ben onun sağında kaldım, o beni görmedi, kornamı da duymadı. Senkronize olamadık, o benden daha çok gaza basınca olanlar oldu... Neyse hatamızın bedelini ödiycez elbet, muhtemelen bir ay Alfasızlık ve artan kasko primleri..
Bu da burda bulunsun, inşallah sonuncu olur. Dikkatli sürüşler herkese. Sağlıcakla kalın.

Sağdaki soldaki bütün boya işlemlerini de hallederiz artık bu vesileyle.
Nazar olayı için de yemek falan ısmarlamıştım halbuki arkadaşlara  :), neyse ona da ekstra bişeyler düşüneyim bari.

krm1983

Cok gecmis olsun ve bu son olsun diyelim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Recep Küçük

üstad geçmiş olsun allah beterinden korusun inşallah

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

blackgear

alperen08

Çok geçmiş olsun, Ankaralı dostlar alınmasın ama bende 159 alıp dönene kadar Ankaranın içinde akla karayı seçtim.
Neyse cana geleceğine mala gelsin canınız saolsun.

DcD-Semih

Çok geçmiş olsun başına gelebilecek en kötü şey bu olsun hocam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

rain man

Talihsiz paylaşımlarımın sonuncusu olur inşallah diyerek başlayayım.
3 gün arayla ikinci kaza haberi, artık Ankara mı beni sevmiyor ben mi Ankara'ya alışamadım bilemiyorum. Beş sene İstanbul'da bir kere bile başıma gelmeyen olaylar üç gün arayla hem de tatil arifesinde... Gülsem mi ağlasam mı ne yapsam bilemedim dostlar...
Sabah iş saatinde tırın dorsesiyle yakın temas, görüntü pek iç açıcı olmadı tabi. Ana yol çıkışında ben onun sağında kaldım, o beni görmedi, kornamı da duymadı. Senkronize olamadık, o benden daha çok gaza basınca olanlar oldu... Neyse hatamızın bedelini ödiycez elbet, muhtemelen bir ay Alfasızlık ve artan kasko primleri..
Bu da burda bulunsun, inşallah sonuncu olur. Dikkatli sürüşler herkese. Sağlıcakla kalın.

Sağdaki soldaki bütün boya işlemlerini de hallederiz artık bu vesileyle.
Nazar olayı için de yemek falan ısmarlamıştım halbuki arkadaşlara  :), neyse ona da ekstra bişeyler düşüneyim bari.

Üstad öncelikle bunlarla geçmiş olsun diyeyim, Tam bir ay önce benzer şeyler benim başımdan geçti. Öncelikle birbirini sollayan iki araçtan kurtarmak için toprak yola geçtim zar zor durabildim kırık bir bariyer arabanın altında yolcu koltuğu tarafında içten görünmeyen dıştan gördüğümüz kadar saplanarak ilk kazamı atlattım. Araçlarımızı çok seviyoruz ve sakınıyoruz ancak trafik öyle birşey ki bazen hem elinizde olmayan faktörlerin etkisi hem de sizin bir anlık dalgınlığınızla farkında olmadan savsaklayabiliyorsunuz. Nitekim bende öyle oldu. Bu hadisenin 2 gün sonrasında, ki kaza fotoğraflarını da paylaşmıştım suç bende olacak şekliyle dalgınlıkla 8 9 aydır geniş aldığım kavşağı dar aldım ilk kez belki de, orada da sol ön çamurluğumdan çarptılar, fotoğrafları var zaten...

Diyeceğim o ki görünen hasar da çok birşey değil. Varsın delinen kasko olsun, hem araçta birşey olmaması hem sizin iyi olmanız sevindirici. Ötesini düşünmeye gerek yok. Kasko bitiş zamanına yakın aracın devrini eşinize veya bir başka yakınınıza yaptırıp onun üzerinden kullanırsınız bence dert edilecek bir mesele değil.

Burada üzülecek tek şey alfasız kalacak olmak başka birşey değil :) O da geçici olduğu için üzülmeyin derim. Saygılar.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

francobaresi

sanayiyle servisle uğraşmak biraz sıkıntı verici oluyor ama trafikte olağan şeyler, geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
Cuore sportivo

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

hi_cazz

Çok geçmiş olsun. Tır işin içine girince daha kötüsüde olabilirdi allah korumuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga033

Gelmiş,geçmiş olsun. İkincisini görünce daha çok üzüldüm.  :(

Koful

Teşekkürler herkese. Eksik olmayın. Ilk şoku atlattık :)

Bir ay boyunca parça bekleyeceğimiz için şöyle bir çözüm bulduk;
Biraz eğreti gibi durdu ama idare edicez artık :)