0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..araç sahipleri ne kadar özenirse özensin bazı iç trimler zamana yenik düşüyor.kapı iç döşeme sarkması,sof kaplamaların zamanla deforme olması,sizde de olan yolcu airbag kapağının çatlaması vs gibi..ama arabanın verdiği zevk yeri geliyor tüm bu negatif yönleri kapatıyor bana göre.
ikaz düğmesi yapış yapış olmuş ise benimkide öyleydi ıslak mendille bastırarak temizledim eriyen boya çıkınca yeni gibi oldu Ablemin Kirmizi boyasi çıkmıyor gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz
Hocam hayırlı olsun. Çok güzel araç maşallah. Beyaz plaka ışıkları arıza lambası yakmadı mı?
Kazasız belasiz günler dilerim. Bende de benzer problemler var, sizden ufak destekler alabilirim. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, beyaz plaka ışıkları led değil, aynı ampül tipinde, aynı güçte fakat dış camı mavi. Dolayısıyla yandığında beyaz renk sağlıyor. Bu sebeple de arıza ışığı yakmıyor. Philips'ten H1 ve H7 Ampuller almıştım onlar ile birlikte geldi, ayrıca satın almadım. Forumdan baktığım kadarıyla bu ampul tipi bir de bagajda mevcuttu, onu da değiştirdim. Bu arada sanıyorum ki ön far ampulünü değiştirmek için ön tamponu sökmek gerekiyor Sağ ön far serbest, fakat sol ön farda silecek suyu deposu engel teşkil ediyor. Beklemediğim bir durumdu. Ampulleri aldım fakat değiştiremedim bagajda duruyorlar.Teşekkürler, Alfa dünyasında yeniyim fakat yardımcı olabilirsem ne mutlu
Merhabalar,Silecek suyu deposunun boru gibi olan üst kısmı çıkıyor. Ben kısa ampüllerini değiştirirken bu kısmı sökmüştüm, tamponu indirmeye gerek kalmadı.Philips H7 ampül almıştım ben de, yanında çıkan küçük mavi ampüller plakalığa oluyorsa değiştireyim ben de. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknik arşiv bölümünde farlarla ilgili lede dönüşüm konum var hocam inceleyebilirsin. Ne aküyü ne tamponu hiçbir şeyi sökmene gerek yok. Ben akünün bağlantı halatını söküp sola doğru iyice kaydırdım kutupbaşlarını vs sökmeden. Silecek suyu deposunun boğazını tırnağından çıkarıp sola doğru çekerseniz alan açılıyor.