Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayirli olsun abi, cok sik olmus.

Biz babadan dolayi stockoglu stock biniyoryz. Sizleri gorunce cok ozeniyorum.
teşekkürler dostum
belkide en doğrusunu yapıyorsun çünkü kaşıntı bir tuttumu gerisi çorap söküğü gibi geliyor sonu yok
jant güzelmiş alim aldım e jant yayla daha güzelmiş yay alayım bak ne güzel oldu birde marşpiyel takayım derken 159 un yanına bir alfa parası daha harcıyorsun:)
he bu arada şunu da gönül rahatlığıyla söylim korkulu rüyalarımın başında konfor kaybı geliyordu henüz çok taze ama bir günlük kullanımda orjinal ebat lastiklerle 235/45/18 farkedilecek bir konfor kaybı yaşamadım tabi lastik seçimi önemli;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

vieri

Gunmetal var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Jantlar çok yakışmış gerçekten, hayırlı olsun :)

Ben de geçen sahibinden'de bakınırken farkettım çok sayıda 8c olduğunu, 5x98 lik de geldi mi hiç bilginiz var mı?
teşekkürler evet 5*98 de geldii 8c siz alfa kalmasın :haydi:

Çok yakışmış.Harika görünüyor.  :nazar: Peki 5*98'de gunmetal var mıydı  :) Hatırlıyor musunuz ?

Renk konusunda bilgim yok ama 156/147 ve GT sahipleri için şu bilgiyi vereyim, bu stoklara giren 5*98 ler 18", 17 yok benim gördüğüm kadarıyla.

Bilgi için teşekkürler.17" de olsa güzel olurmuş.
rica ederim asıl ben güzel temennilkeriniz için teşekkür ederim yoldaydım cevapsız kalmasın diye acelyle yazdım dediğim gibi 18 gunmetal var 17 8c 5*110 gördüm sadece ama ben guinin türbün jantını da seviyorum onların bolca 5*98 i var bence değerlendirin
O jantları da beğeniyorum.147'ye collezione jantı niyetine olur.Olmazsa ondan bakarım artık.Sağolun. :)

Adalı35

Ben de geçen sahibinden'de bakınırken farkettım çok sayıda 8c olduğunu, 5x98 lik de geldi mi hiç bilginiz var mı?

Ben taktım 156'ma 8cleri, You are not allowed to view links. Register or Login için bakıyoruz :)

çok iyi olmuş gerçekten. güle güle kullan. :nazar: :nazar:
benim de aradığım bir jant eğer maliyet ve taksitlendirme işlerini neticelendirirsek ben de talip olabilirim.. :alkis: :alkis:

editbüdüt: yazılanlardan anladığım kadarı ile sadece 18 var  :duvar: ;)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

ar.159

evet 17 hiç görmedim taksit konusunda genelde sıkıntı olmuyor 6 ya bölüyorlar

Ben taktım 156'ma 8cleri, You are not allowed to view links. Register or Login için bakıyoruz :)

çok iyi olmuş gerçekten. güle güle kullan. :nazar: :nazar:
benim de aradığım bir jant eğer maliyet ve taksitlendirme işlerini neticelendirirsek ben de talip olabilirim.. :alkis: :alkis:

editbüdüt: yazılanlardan anladığım kadarı ile sadece 18 var  :duvar: ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ademirtas

1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

ar.159

Günaydınn
Hafta sonu gün doğumunda da gün batımında da beraberdik
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

hafta sonu tam orijinal jantlarım güzel vs diye motive oluyorum. Hafta başı Utku ve sizin başlığı görünce zehirleniyorum  :)  :nazar:  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

Günaydınn
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

marşpiyel aldım 19" a geçtim ama şu duruşu hala özlüyorum :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

hafta sonu tam orijinal jantlarım güzel vs diye motive oluyorum. Hafta başı Utku ve sizin başlığı görünce zehirleniyorum  :)  :nazar:  :nazar:
walla dostum bende çok uğraştım teselli edeyim iyede olmuyor ya üyeliğine son vereceksin yada kaçışın yok jant işine gireceksin :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Günaydınn

marşpiyel aldım 19" a geçtim ama şu duruşu hala özlüyorum :)
efsaneyi sen yarattın biz yaşatıyoruz Wolkan yaylıyken bol bol foto çekiyorum artık bu duruşu bende özleyeceğim
bu arada yaylar satılık daha doğrusu değişim ücreti  yerine 200 e servise bırakacağım ama işini görecek varsa servis yerine  200 verebilirm
34 AV 0020 COMING SOON!!

Passione

Günaydınn

Cerceveletilip odaya asilacak bir fotograf olmus bu. Cok guzel!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

ar.159

@Tolga033 cok teşekkürler
@passione bende cok beğeniyorum bide öndeki Araçları silebilseydim cok daha iyi olacaktı :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

universeee

Mehmet Ali son dönem senin konuyu biraz kaçırmışım ama maşallah 10 numara 5 yıldız bir hale gelmiş canavar  :yukari-ok: Double din falan benim sevdiğim şeydir, inceleme falan çok iyi olmuş :)

Güzel günlerde keyfini çıkart inşallah!  :serefe:  :nazar: :nazar: :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ar.159

Teşekkürler Evren uğraşıyoruz birşeyler yapmaya tabi takdir edilince insan bi başka mutlu oluyor ve yaptıkları daha bi siniyor içine

34 AV 0020 COMING SOON!!

muğlalı

Teşekkürler Evren uğraşıyoruz birşeyler yapmaya tabi takdir edilince insan bi başka mutlu oluyor ve yaptıkları daha bi siniyor içine

İkizi cuma günü geliyor abi, jantlar gun metal oldu, boya korumada yapılacak pazar günü anıtkabirde güzel fotolar çekeceğiz inş :)

ar.159

Hadi hayırlı olsun

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

bu pazartesi sabahın kör vaktinde Maslakta her zamanki yerimizi aldık geçen haftadan kararlaştırmıştık Volkan la,
sağolsun ben yayın alçaklığından şikayet ederken (4,5 luk novitec) ve orjinele dönme noktasındayken her zaman ne kadar alçak o kadar iyi felsefesiyle hareket eden You are not allowed to view links. Register or Login imdadıma yetişti abi dedi etme eyleme arabaya kıyma ben sana yardım edeyim dedi ve yayları swaplayalım dedik gerçi bunu diyeli 2 aydan fazla oldu ama ancak gün ayarlayabildik ve sabahın kör saatinde maslakta buluştuk
güzel bir süprizle hergün 159 una yeni bir değer katan You are not allowed to view links. Register or Login de mükellef bir kahvaltı sofrasıyla mekanda bizi bekliyordu (ne yazıktır ki yazın plajlarda daha endamlı  :p süzülmek için ağır bi diyette olduğumdan bana nasip olmadı ama Aytaç tan alacağım olsun)
neyse herşey güzel başladı servisin ilk müşterisiyiz iki lifti birden swap işlemi için kapatmış durumdayız ama You are not allowed to view links. Register or Login  nun da dediği gibi servise gidip süprizsiz çıkmak olmuyor önce bir iki küçük aksaklıklar derken ustam bombayı patlattı Mehmet Ali senin ön amartisörler ölmüş dedi (yaw nasıl olur şimdiye kadar kaç defa kontrol ettirdim dışardan arabayı salladık tık yok ama meğer yay yanıltıyormuş ölü amrtisörler gözümün önünde yatıyor) ama şimdiye kadarki süprizlerin hiç biri bu kadar ağır gelmemişti çünkü önceki gece ufak bi hırsızlığa kurban gittim ve tüm kartları kimlikleri ve yaklaşık 1200 tl yi kaptırdım üzerine bu süpriz soğuk duş etkisi yaptı resmen.
neyse gelgelelim acıta acıta benim amaörtisörler orjinal sıfırlarıyla değişti bizde bi güzel bayıldık koleksiyonumuza yeni eklediğimiz şemsiyemizle servisten mutlu mesut ayrıldık >:D
ancak bugun 3. gün ve buraya yazma ihtiyacı duyuyorum bugun emin ol zerre kadar pişman değilim
hami tamam arabamın bir parçası daha sıfırlandı nerdeyse sıfırlamadığımız yer kalmadı ama bu hepsinden başkaymış resmen bizim 159 gitti yerine komşunun passat geldi nasıl bir konfor artışı anlatamam (tabi sadece bozuk yol için diyorum)
araba yoldaki ufak çaplı çukurların nerdeyse hiç birini hissettirmiyor bugune kadar kabullendiğimiz 159 sert kondorsuz arabadır hikayeleri kendimi kandırmacaymış bugun anlıyorumki benim önceki 159 unda amartisörleri patlattıktı çünkü wolkanınkilerde pek sağlam çıkmadı hatta belkide çok buyuk bir kısmımızn ki ölmüş durumda ama 159 ölmüş amartisöre rağmen gayet iyi sömümlüyor ve biz 159 un sert bir araba olmasını o kadar kabullenmişszki bu noktayı hep atlıyoruz maalesef ustalarda dışardan arabayı sallamakla bunu anlayamıyorlar sökmekte çok zor bir iş olduğu için kimse kontrol ettiremiyor neyse yine çok uzattım
özetle şimdiye kadar alınan bir 159 için formülüm hep belliydi alt salıncak ve burç bakımı dpf egr iptali yazılım ve double ancak şuan için bu sıralamanın başına amartisörüde mutlaka ekliyorum yani 159 larımız çok sert arabalar değilmiş sadece amartisörlerimiz beklenenden önce ölüyor ve bunu farkettirmiyormuş.
34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

Abi hayırlı uğurlu olsun. Harcadığın paraya değdiği zaten yorumundan belli en önemlisi de bu , değecek şeylere para gidince insan çokta dert etmiyor şimdi güle güle konforlu kullanırsın :)

Hırsızlık için çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşanmaz.

İlandan kalkan 2.4 jtdm brera turbosunu senden bekliyorum haberin olsun  :lol:

yaman50

bu pazartesi sabahın kör vaktinde Maslakta her zamanki yerimizi aldık geçen haftadan kararlaştırmıştık Volkan la,
sağolsun ben yayın alçaklığından şikayet ederken (4,5 luk novitec) ve orjinele dönme noktasındayken her zaman ne kadar alçak o kadar iyi felsefesiyle hareket eden You are not allowed to view links. Register or Login imdadıma yetişti abi dedi etme eyleme arabaya kıyma ben sana yardım edeyim dedi ve yayları swaplayalım dedik gerçi bunu diyeli 2 aydan fazla oldu ama ancak gün ayarlayabildik ve sabahın kör saatinde maslakta buluştuk
güzel bir süprizle hergün 159 una yeni bir değer katan You are not allowed to view links. Register or Login de mükellef bir kahvaltı sofrasıyla mekanda bizi bekliyordu (ne yazıktır ki yazın plajlarda daha endamlı  :p süzülmek için ağır bi diyette olduğumdan bana nasip olmadı ama Aytaç tan alacağım olsun)
neyse herşey güzel başladı servisin ilk müşterisiyiz iki lifti birden swap işlemi için kapatmış durumdayız ama You are not allowed to view links. Register or Login  nun da dediği gibi servise gidip süprizsiz çıkmak olmuyor önce bir iki küçük aksaklıklar derken ustam bombayı patlattı Mehmet Ali senin ön amartisörler ölmüş dedi (yaw nasıl olur şimdiye kadar kaç defa kontrol ettirdim dışardan arabayı salladık tık yok ama meğer yay yanıltıyormuş ölü amrtisörler gözümün önünde yatıyor) ama şimdiye kadarki süprizlerin hiç biri bu kadar ağır gelmemişti çünkü önceki gece ufak bi hırsızlığa kurban gittim ve tüm kartları kimlikleri ve yaklaşık 1200 tl yi kaptırdım üzerine bu süpriz soğuk duş etkisi yaptı resmen.
neyse gelgelelim acıta acıta benim amaörtisörler orjinal sıfırlarıyla değişti bizde bi güzel bayıldık koleksiyonumuza yeni eklediğimiz şemsiyemizle servisten mutlu mesut ayrıldık >:D
ancak bugun 3. gün ve buraya yazma ihtiyacı duyuyorum bugun emin ol zerre kadar pişman değilim
hami tamam arabamın bir parçası daha sıfırlandı nerdeyse sıfırlamadığımız yer kalmadı ama bu hepsinden başkaymış resmen bizim 159 gitti yerine komşunun passat geldi nasıl bir konfor artışı anlatamam (tabi sadece bozuk yol için diyorum)
araba yoldaki ufak çaplı çukurların nerdeyse hiç birini hissettirmiyor bugune kadar kabullendiğimiz 159 sert kondorsuz arabadır hikayeleri kendimi kandırmacaymış bugun anlıyorumki benim önceki 159 unda amartisörleri patlattıktı çünkü wolkanınkilerde pek sağlam çıkmadı hatta belkide çok buyuk bir kısmımızn ki ölmüş durumda ama 159 ölmüş amartisöre rağmen gayet iyi sömümlüyor ve biz 159 un sert bir araba olmasını o kadar kabullenmişszki bu noktayı hep atlıyoruz maalesef ustalarda dışardan arabayı sallamakla bunu anlayamıyorlar sökmekte çok zor bir iş olduğu için kimse kontrol ettiremiyor neyse yine çok uzattım
özetle şimdiye kadar alınan bir 159 için formülüm hep belliydi alt salıncak ve burç bakımı dpf egr iptali yazılım ve double ancak şuan için bu sıralamanın başına amartisörüde mutlaka ekliyorum yani 159 larımız çok sert arabalar değilmiş sadece amartisörlerimiz beklenenden önce ölüyor ve bunu farkettirmiyormuş.
yeni yayların ve sıfır amortisörlerin hayırlı olsun Mehmet Ali. 159 da konfor herşeymiş benim amortisörler ne durumda bilmiyorum ama lastikler değişince bariz bir konfor ve ses azalması oldu. Yemek işini senin diyete göre de ayarlarız sıkıntı yok her zaman :yukari-ok: :yukari-ok:
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

ar.159

Abi hayırlı uğurlu olsun. Harcadığın paraya değdiği zaten yorumundan belli en önemlisi de bu , değecek şeylere para gidince insan çokta dert etmiyor şimdi güle güle konforlu kullanırsın :)

Hırsızlık için çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşanmaz.

İlandan kalkan 2.4 jtdm brera turbosunu senden bekliyorum haberin olsun  :lol:
Yani çok zamansız ve hiç beklenmedik bir harcama ama gerçekten değdi Özdemir
Heleki tr yollarında oh be dedim
2.4 için ise :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

Dedim ama ben sökmeden anlayamazlar diye :D Benim 190000deki aracın orjinal amortisörlerine sağlam diyorlardı. Düşün artık sen.

ar.159

sağolasın Aytaç You are not allowed to view links. Register or Login  demiştim sana pzerolar firelliler bilmem neler gerçekten mükemmel lastikler olabilir ama konu 159 ise bence michelin goodyear ve nokia gerisi yalan
seninde tekrar jant lastik takımın hayırlı olsun gerçekten çok iyi durdu heleki elmas gibi ışıldayan farına vuruldum o gün
göbek gitti gidiyor en kısa zmanada bir servis buluşmasında yeriz yemek :arkadasim:
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Dedim ama ben sökmeden anlayamazlar diye :D Benim 190000deki aracın orjinal amortisörlerine sağlam diyorlardı. Düşün artık sen.
harbiden dışardan araba sağlama v.s tamamen hikayeymiş eline almadan  :o anlyamıyorlar
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+