Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Evet son dokunuş Dediğim detailing için aracımı pazar günü @naxos Soner Üstada teslim ettim ve Salı günü gece mükemmel bir şekilde geri aldım kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum mükemmel bir iş çıkarılmış ve araç Sıfır ayarına gelmiş resmen ellerine sağlık
Artık yapacak bir iş kalmadığından tatildeyiz :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ES53

rain man

Vay arkadaş. 159 bayrama erken girmiş. Kaçtı bu 160 mıydı :D

Güle güle kazasız belasız kullan abi. Maşallah  :clover:  :nazar:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

balesanist

"Mantığınla sev, duygularınla seç"

ar.159

Cok teşekkürler arkadaşlar

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Kara Şahanım memlekete geldi bayram banyosunu yaptı yuvasına yerleşti herkese hayırlı bayramlar..
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

Maşallah. Şu far açık fotoğraflar çok güzel oluyor ya.  :nazar: :nazar:

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah. Şu far açık fotoğraflar çok güzel oluyor ya.  :nazar: :nazar:
Teşekkürler bende en cok o pozu sevdiğimden farlar yandığında kapanacak şekilde parkları iptal ettim

34 AV 0020 COMING SOON!!

kadiraxu

Abi Bu nedir ya  :p Madem alıyorsun niye özendiriyorsun :D allah kaza bela vermesin.  :nazar: bizde hala 147 arıyoruz temizini bulamadım bi türlü

ar.159

Abi Bu nedir ya  :p Madem alıyorsun niye özendiriyorsun :D allah kaza bela vermesin.  :nazar: bizde hala 147 arıyoruz temizini bulamadım bi türlü
Teşekkürler ben tam 8 ay aramıştım sabreden Muradına eriyor inş sizde bulursunuz gönlünüze göre

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

ar.159

Acaba ben ne zaman muradıma ereceğim  :'(
Sabır ya hacı sabır

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

3 ay dolmak uzere benim.5 ay sonra verecekseniz kara şahanı idarelik birşeyler bakayım.

ar.159

3 ay dolmak uzere benim.5 ay sonra verecekseniz kara şahanı idarelik birşeyler bakayım.
Kara şahan deme ya komik oluyor:) soyadına Gönderme yapmıştım ama olmadı
Walla şahsen dengesiz bir insanım sanırım ikizler burcunun getirisi kafam eser yarın satarım inada biner oğlana miras bırakırım
Arabasızlık çok zor siz tabiki Bakın belki tam aradığınız nasibiniz başka yerdedir çıkıverir Karşınıza 8 aylık süreçte bayram münasebeti sebebiyle memleketeydim ve tam da almaktan vazgeçtiğim günün Akşamı haberi geldi bunun
Ne demişler alfa beygirlere binmiş de ya nasip demiş

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

Eşim de ikizler sizi çok iyi anlıyorum
Şaka bir yana aracınızla ciddi bir şekilde ilgileniyorum fakat o kadar emek harcayıp hazırlandıktan sonra tatilinizde sizi aracınızdan soğutmak istemedim.Satma fikri bir kere insanın aklına girdi mi insan huzursuz oluyor.Belki sizde olmazdı da ben yine de dillendirmek istemedim.Hoş tatili uzatmış şu an Pamukkale' nin bağrından mesajımı okuyor olabilirsiniz.Bu durumda üzgün olduğumu belirtmekten başka elimden bir şey gelmez.
Bugün yarın kapınızı çalmak ve düşüncenizi öğrenmek hatta en önemlisi kafanızdaki rakamı duymak istiyordum fakat bayram bizim için pek neşeli geçmedi.Kayınpederim geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı.Üç damarı tıkalı , anjiyo fayda etmedi bypass ameliyatı şart dedi doktor.Yalnız böbrek ve karaciğerinde de sorun olduğundan doktor her şeye hazırlıklı olun diye uyardı.Bu durumda Alfa da olsa kara şahan da olsa pek ilgilenmem mümkün olmadı.Şu başımızdaki derdi Allahın izniyle atlattıktan sonra ilk işim kapınızı çalmak olacaktı fakat siz yine de aklınızda belirli bir rakam varsa buradan ya da özelden iletin lütfen, yol haritamızı çizelim.İkimizi de sevindirecek bir alışverişe imza atacağımıza dair kuvvetli bir his var içimde, hayır olsun.

ar.159

Üstad çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm
Sende bu kadar tezcanlı olma lütfen
Benim araba için normal şartlarda yakın Arkadaşlarım bilir yol haritam belli
159<jaguar xf<Maserati ghible şimdi arada birde gulia var velhasılı kelam şuan Sıradaki araba olan xf almak için hazır Değilim hatta mümkün bile değil bu noktada 159 ile ondan sonra beni mutlu edeceğine inandığın xf arasına bir araç sokar mıyım sokarsam ne olur bu düşünceler henüz yok ve tatilimde baya uzun Ağustos sonuna kadar sürecek ben bu arada bir iki defa İstanbul'a gelip gideceğim ama arabayla değil inşallah birbirimize yakınız geldiğimde tanışırız

34 AV 0020 COMING SOON!!

balesanist

Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkür ederim.En kısa zamanda tanışmayı da ümit ederim.
Yol haritanızı çok beğendim.Fiyat politikası olarak Gulia'nın XF' in ardına sarkacağını düşünüyorum.Şunu da belirtmek isterim ki ülkemizde sizin gibi kendine hedefler koyan otomobil sevdalılarının satın alması gereken öncelikli marka malesef Volkswagen.Üzerine ekleyip marka, model, sınıf yükseltmek için değerini en iyi muhafaza eden ve hatta hükümetlerin vergi politikalarına ve kur değişikliklerine bağlı değer artışı bile gösterebilen yalnızca Almanlar.Oysa ki biz ruhlarımız olmadan yalnızca birer makineyiz. 8)

ar.159

Açıkcası söylediğiniz de çok Haklısınız benimde Aklımı kurcalayan siz ve diğer arkadaşlardan gelen talepler doğrultusunda bu oldu
Niyetim hedefteki diğer Araçlara ulaşana kadar bu arabaya en az 70 bin km daha binip iliklerime kadar 159 a Doymuş olmak ve 200 binden sonra tabi nasip olurda ekonomik şartlar oluşursa satıp sıradakine Geçmek ama bu noktada ciddi değer kaybı yaşayacağım aşikâr şimdi soru burda o Süreci 159 la mutlu mesut geçirip para mı kaybetmek yoksa o Süreci wv olmazda ona dayanamam minimum değer kaybedecek bir araçta mı beklemek işte bütün mesele bu soruya cevap bulmakta neyse ben nasibe inanırım o Yüzden fazla da düşünmemek Lazım nasibimizde ne varsa o şuan mutlulu muyum hem de çok bunun için şükretmek bana yetiyor

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Tatildeyiz diye boş mu duracağız:)
Artık arabamız herseyiyle hazır olduğundan kalan minik dokunuşları tamamlıyorum kapı kol çerçeveleri Gözüme hep fazla sade gelmişti bunları @Utku kardeşimle taa arabayı aldığım ilk haftalarda almıştım takmak yeni nasip oldu
Önceki
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Sonraki
Birde hoparlöre çerçeve bulsam tam olacak

34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

İnce dokunuşların gayet yerinde ve başarılı abi , hayatında hiç 159'a binmemiş birini getir orjinal sanar.  :yukari-ok:

ar.159

Güzel,ben beğendim.  :alkis: :nazar:
Teşekkürler :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

İnce dokunuşların gayet yerinde ve başarılı abi , hayatında hiç 159'a binmemiş birini getir orjinal sanar.  :yukari-ok:
Sağol Özdemirim yaptığım tüm dokunuşlarda amaç o zaten orjinalde olabilme ihtimali olan şeyleri yapabilmek

34 AV 0020 COMING SOON!!

francobaresi

maşallah yakışmış, kapı çerçevelerine taktığın üründen ben de sipariş etmiştim ama gelmedi, emin değildim gelse de takmam belki diyodum, örnek iyi oldu , tekrar sipariş geçeyim. İyi tatiller bu arada :)
Cuore sportivo

cAn16

Kapi cercevesi guzel bir detay olmus ;) 156 da olan o detay 159 da neden atlanmis anlam veremedim .

hoparlorun etrafinda krom ve benzeri renk olmadigindan siritabilir . Bence bu hali bile fazlasiyla guzel oldu ;)
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp