Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yine, Yeni, Yeniden Alfa Romeo 159 Q-Tronic+ 34 AV 0020'yi Foruma Takdimimdir

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

krm1983

Alana da satana da hayirli olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

congman

İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.  :arkadasim:

Mehmet Ali Bey'e misafirperverliği ve güler yüzü için çok teşekkürler.
Yıllardır hayalimde olan 159'a sahip olduğum için çok mutlu olsam da ayrılırken Mehmet Ali Bey'in video çekmesi de bir o kadar da hüzünlendirdi. Umarım ben de onun kadar araca iyi bakarım.

Şu anda arabaya alışma aşamasındayım. Plaka, ruhsat işlerini bitirdikten sonra ilk fırsatta konu açacağım.
İnşallah ilk Ankara buluşmasında da tatlımızı yeriz. :alfisti:
Forever blue

ar.159

Estagfırullah çok daha iyi şartlarda ağırlamak isterdim ama iş yoğunluğunun kurbanı olduk tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Iyi dilekleri için herkese bir kez daha teşekkürler

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

2 tarafada hayırlı olsun,derlerya evin en küçüğü değerlidir diye bu araçta forum için öyle allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. 

Tolga033

sabrican

Merhabalar,

Mehmet Ali Bey'in yaşadığı bir problem vardı. Aracı yıkamaya vermişti ve yıkamacı araba çalışmıyor diye aramıştı. O problemin aynısı kuzenimin 159'unda da oldu. Şu an uğraşıyorlar sanayide. Nasıl çözdüğünü hatırlayan var mı? Ben tüm başlığı aradım ama o olayı bulamadım. Çözüm lazım acil. Hatırlayan olursa yazarsa çok makbule geçecek. Aracı çalıştıramıyorlar anahtar elektrikçiye gitti, bakalım...
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sbk0655

Sigorta ile ilgili bir problemdi hatırladığım , ama hangisi onu hatırlamıyorum. isterseniz kendisi ile iletişime geçin.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabrican

2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sbk0655

sabrican

2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
Problem kontaktaymış. Araba çalıştı. Teşekkürler.
geçmiş olsun bu tür ufak tefek şeyler sorunlarla ugrasmamak için sigorta kutusunu komple degistirdim.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhabalar,

Mehmet Ali Bey'in yaşadığı bir problem vardı. Aracı yıkamaya vermişti ve yıkamacı araba çalışmıyor diye aramıştı. O problemin aynısı kuzenimin 159'unda da oldu. Şu an uğraşıyorlar sanayide. Nasıl çözdüğünü hatırlayan var mı? Ben tüm başlığı aradım ama o olayı bulamadım. Çözüm lazım acil. Hatırlayan olursa yazarsa çok makbule geçecek. Aracı çalıştıramıyorlar anahtar elektrikçiye gitti, bakalım...
Kusura bakmayın geç gördüm
Benim sorunda arabaya sonradan taktırdığım Follow me sistemi kusa devre yapıyor  ve kontağın bağlı olduğu sigortayı attırıyordu sistemi revize edip sigortayı da değiştirerek sorunu çözmüştük. Geçmiş olsun

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford