0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Getirtemezsiniz yanlış bilmiyorsam. Yurtdışında çalışan gurbetçilerin kesin dönüş yaparken 2.el getirme hakkı var bunun dışında 2.el araç ülkeye giremiyor vergilerini vs. vermeye kalksanız bile... Anca böyle gümrükten çekme, gümrükte kalan araçlarda falan olabiliyor diye biliyorum yine... Geçmiş olsun diyelim son olarak
Sizdeki Alfa ile Bulgaristan' a gitseniz, aracı orada bir yere bırakıp İtalya ya geçseniz, sizin araç ile aynı renk bir Ti alıp bulgaristan' a dönseniz. Orada aracın plakalarını, şase kartını değiştirseniz (mümkünse), sizin aracı orada terk edip yeni araçla Türkiye' ye girseniz...Çok mu yasa dışı olur ki? (Direk beyin zehirlenmesi durumu yani )
Hazır konu canlıyken, gümrükten satılan araçlarla alakalı merak ettiğim bir konuyu sorayım. Bu gümrükten satılan araçları gümrüğe kim bırakıyor. Adam gümrük kapısına kadar araçla geliyor, sonra "hadi bana eyvallah" deyip, ceketini alıp araçtan inip yoluna yayan mı devam ediyor? 3 yaşından daha eski araçlar da olabiliyor bu satışlarda. Bilen arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim.
159... Bende Mondeo 2.0 240hp veya Jaguar bakarken 159 aklımı çeldi ve Alfalara bakmaya başladım.Kafama göre 159 bulamayınca ve Giulietta'nın ihtiyaçlarımı karşıladığını görünce yaz aylarında ilk Alfamı alıp gerçek bir alfisti oldum. 159un kalitesini ilk olarak James Bond filminde keşfettim. Aston Martin'i kovalıyorlardı ve dikkat ettiğim şey film sahneside olsa Aston'un girdiği virajlara çok rahat giriyorlardı Bu aracın peşinde nekadar gezerseniz gezin yadırgamam. Keşke 1.75 turbo benzinlisini bulabilseniz.Takipteyim.
Geçici giriş yapıp süreyi geçiren oluyor. Hakkı olmadığı halde kullanan oluyor. Araç kaçakçılıkta kullanılıyor, uyuşturucu vb. ÖTV muhabbetini çoğumuz duymuştur zaten vs. Çeşitli sebeplerle mülkiyeti kamuya geçiriliyor araçların, sonrasında da ihale yöntemiyle satılıyor.
mesleğim gereği zehirlendim denince yerimden hopluyorum.. yapma abi böyle şeyler :haydi:ayrıca hayırlısı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi