Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 2600 Touring Spider

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

beyazı da çok güzelmiş...ön ızgara karakteristik bıyıklar..tam bir alfa..bunun neresi porshe yaa..porschelere ne zamandır böyle bıyık koyuyorlar?

Onur

bence gayet güzel bir otomobil... ben ilk defa görüyorum bu modeli

alfisti

Register or Login" alt=""/>

quote:

Alfadanadam wrote:

beyazı da çok güzelmiş...ön ızgara karakteristik bıyıklar..tam bir alfa..bunun neresi porshe yaa..porschelere ne zamandır böyle bıyık koyuyorlar?

Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

quote:

Tolga wrote:

Evet bu konuda ne diyorsun Ulvicim.. 1954 Giulietta.. 2000 ve 2600 ün nereden esinlendiği hakkında sana fikir verdimi : )

Bu sorunun üzerine düettodan bahsetmişsin genede onu şeetmiştim..

Alfadanadam

Onurcum Ulvi'nin kaç gündür imzasındaki araba buuu :)

alfisti

yaw bi egeli de o kadarcık zeybeklik tolere edilmeli ama üstadım... karadenizli zeybeklerin yanında görmezden gelinmeli ;)

quote:

Tolga wrote:

quote:

Tolga wrote:

Evet bu konuda ne diyorsun Ulvicim.. 1954 Giulietta.. 2000 ve 2600 ün nereden esinlendiği hakkında sana fikir verdimi : )

Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Alfadanadam

Ne zeybekliği, ben baştan beri duetto güzeldiyom Register or Login" alt=""/>

n/a

: )) Karadenizli zeybek ii olmuş : )

quote:

alfisti wrote:

yaw bi egeli de o kadarcık zeybeklik tolere edilmeli ama üstadım... karadenizli zeybeklerin yanında görmezden gelinmeli ;)

quote:

Tolga wrote:

quote:

Tolga wrote:

n/a

Selamlar,

-1960 lı yılların Aurello Cabrio. Maserati cabrio ve Abarth 2600 cabriosu Touring spider ile aynı familyadır...

-Corvette için de sizle aynı fikirdeyim, bugün bir shark modelinin benzeri yok ama nedense 1962 250 GTO nun aynısını alıp syingray i yaptilar...nedeni ise belli...

-Istanbul'da yaklaşık 9 tane duetto spider var...

- Herkese sevgilerimle...

n/a

Bu da Fiat 850 Sport Spider :) Yanılmıyorsam Seferihisar yolunda soldaki Opet'in önünde kötü durumda bi tane var, öylesine koymuşlar dikkat çeksin diye....

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

Alfadanadam

Üniversiteden bir arkadaşımda bir spider vardı sanırım 80li yıllar..en büyükhayali onu toplamaktı. acaba şu an ne alemde o araba...aslında ben şu adamı bulayım da ne yapmış öğreneyim. Mehmet abinin de engin tecrübeleriyle güzel bir iş çıkabilir ortaya...

Onur

en büyük hayallerimden biri üniversiteden sonra kendi emeklerimle böyle bir Alfayı  toplamak faal hale getirebilmek. tabi mali boyutu ne olurr bilmem eski parçları bulmak getirtmek toplamak falan ama yavaş yavaş olur heralde...

Alfadanadam

2. araba olduğu anda problem yok..almak için eldekini satmak zorunda kalırsam ağltır beni..ben arabasız yaşayamam....

n/a

Fiat eskiden araba yapmayı biliyormuş : )

quote:

Alfaman wrote:

Bu da Fiat 850 Sport Spider :) Yanılmıyorsam Seferihisar yolunda soldaki Opet'in önünde kötü durumda bi tane var, öylesine koymuşlar dikkat çeksin diye....

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0"/>

anIL(34an623)

Fiat'ın yaptığı son araba Fiat Coupe'dir. Tolga daha iyi bilir Register or Login" alt=""/>

Biraz da Bravo HGT ve Marea HLX . iice sapıttılar artıkRegister or Login" alt=""/>

n/a

Ya oda garip bir arabaydı anıl : ) Bu kadar sert süspansiyonlu ve bukadar yol tutamayan başka bir arabaya binmemiştim.. ki 225x45 17' lastik vardı üzerinde standartı nasıldır bilmem : )

n/a

Sizlere ilk fırsatımda da Touring Spider ile olan anımı aktarayım...ama evraklarıyla beraber...

n/a

Bekliyoruz : )))

Alfadanadam

amanın mehmet abimiz gelmiş..abicim öncelikle hoşgeldin diyorum ...Hikayeni de hasretle beklediğimi ifade etmek isterim, saygılarımı sunarım :)