Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

schumi

Bence gayet başarılı olmuş...Bmw veya başka bir markaya benzemesi artık günümüz koşullarında normal sayılır. Tasarımcılar bir birlerinden kopya çekiyorlar...Tamponu,farı,stopu,önden, arkadan v.s birbirine benzeyen çok araç var piyasada...

eminpar

İçini gösteren video düşmedi galiba

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolkanku

içi burada
You are not allowed to view links. Register or Login
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

depeche101

tugrul

Vay be frenler çok fena o ne öyle didim  :haydi:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

rikizlerli

Aliminyum govde karbon tavan oldugunu soyluyor videoda. Ayrica onceki yazilarda sertlik ayarlanabilir amartisorden bahsediyorlar.

Resul Ikizlerli/Giulietta

A.S.GÜMÜŞ

Beyaza hayran oldum bir tek 8 c jant lazım o kadar 1.4 200 bg lik istiyoruz duy bizi Alfaaaa

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

eminpar

İçide güzel olmuş. Ok sar oğlum bitane :) :) şaka bir yana bu motor seçenekleri ile Türkiye de biz alamayız

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

147BLACK

Beni müthiş rahatsız etti görüntüsü.. Fazlasıyla 3.20 ve CLA karışımı. Dış tasarım;renk, jantlar ve scudetto hariç tamamen yabancı hissiyat ile duruyor karşımızda. Araç güzel.. donanımı da bombadır eminim. Sürüş vs de.
Ama çok fazla bulamaç hissi var... çok dalga konusu olabilir. Çorap söküğü gibi gelecektir bu dalga geçilme konusu. Bir kaç troll'ün ortaya benserlikleri dökmesi yeter.
Aracı TR piyasasında kurtaracak şey ise fiyat ve motor özellikleri olacaktır.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

wolkanku

jantlar aez zeus modeline aşırı mı benziyor bana mı öyle geliyor :)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rikizlerli

M4 437 Hp 1572 kg
Giulia 510 Hp 1525 kg
Sonuc ortada!

Hawk

Baktıkça güzelleşiyor yollarımızda umarım görebiliriz
[url="http://i.hizliresim.com/4ZOy3A.jpg"]http://i.hizliresim.com/4ZOy3A.jpg[/url]

Tolga033

içi burada
Çekilecek el freni yok artık demek.  :(

ozoozo

M4 437 Hp 1572 kg
Giulia 510 Hp 1525 kg
Sonuc ortada!

Bu aldatmasın. M4 ün yabancı forumlarda hep daha fazla güç verdiği dyno sheetlerle ispatlandı. Zaten bu tip araçlarda eğer ki ilgilenen varsa 437 BMW gücü , 560 porsche gücünde diye geçer , buradaki bmw , porsche gücündeki laf işin tuzağıdır çünkü araçlar kağıt üzerinde gösterildiğinden çok daha iyi yürümektedir. Kaldı ki bu yazılan güçleri yere aktarmak işin en zor kısmıdır , crankta 1000 beygir yine alınır mühim olan bunu minimum kayıpla yere aktarmadadır , acaba Giulia QV 510 hpnin ne kadarını yere aktarıyor ? BMW nin kendini ispatlamış aktarma organları,şanzıman vs var. Bunu bir çok kez bizzat yaşadım , tecrübe ettim. Kağıt üzerinde verilen güçlerden alakasız yürüyor arabalar. Gel gelelim diğer bir tarafta tamamen kapalı bir kutu olan Giulia QV var , bakalım değerler ne olacak,test sürüşleri neyi gösterecek. Kağıt üzerindeki güçlere bakarsak m3,m4 ve c63 den daha güçlü bir araç var ortada fakat nasıl gidecek,nasıl özelliklere sahip göreceğiz. En önemlisi ise bu aracın TR de satılması neredeyse ya imkansız olur yada 4c gibi 1-2 tane olur çünkü olabilecek fiyat 500-600 milyarlarda olacak , okuldan bir arkadaşım 595 milyara M4 aldı 200 küsür bin euro idi. Bu paralarda satarlarsa imkansız , istediği kadar alfa düşkünü olsun kimse 600 milyar geçmişi lekelerle dolu , çalışanlarının ne sattığını bilmeyen,rakipleri kadar halk arasında prestije sahip olmayan(piyasa ortamı) bir arabaya vermez. Son satırlar istenilse baya bir "-" olacak şekilde yazılır ama gerek yok , görünen köy kılavuz istemez hesabı.

OZO..!!!

chao

Her bir hp başına düşen hkg 2.99
Her geçen dakika hayranlığım artıyor.. Qv versiyonu bana hayal ama mantıklı bir motor seçeneği ile ilerde siyah bir Giuliaya binmek çok isterim.. Markaya da bizlere de hayırlı olsun  :nazar: :alkis: :clover:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

vieri

Çiçek şeklindeki jantlar oldukça güzel geldi bana.Ama jant göbeklerinin siyah beyaz olmasına anlam veremedim.Evet önden f30'a benziyor.Ama günümüzde birçok araçta bu benzerlikler var.Yeni astrayı da yan ve arkadan giu'ya benzettim.O kadar olur yani.Bence giulia'da maserati esintileri var.
Sanırım bir şeylere benzetmekten vazgeçmek lazım.  :) Genel görüntü oldukça özgün duruyor.Çift egzozun konumlandırılması da tam tadında olmuş.

KUY65

Her bir kg başına düşen hp 2.99
Her geçen dakika hayranlığım artıyor.. Qv versiyonu bana hayal ama mantıklı bir motor seçeneği ile ilerde siyah bir Giuliaya binmek çok isterim.. Markaya da bizlere de hayırlı olsun  :nazar: :alkis: :clover:
1 hp başına düşen ağırlık değil mi abi o, yoksa 1500 kiloya 4500 hp falan oluyo :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

chao

Her bir kg başına düşen hp 2.99
1 hp başına düşen ağırlık değil mi abi o, yoksa 1500 kiloya 4500 hp falan oluyo :D

Hahaah harbiden ters yazmışım :))))
Araba dün pek bi kararsız bıraktı beni ama bugün 4 saattir konuşuyoruz bitiremedik arkadaşlarla :)).. Düzelttim
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

driftking11

2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

depeche101

francobaresi

videoyu kaçıncı kez izledim sayamadım. Bunlar hakikaten rüyaların yapıldığı malzemeyi keşfetmişler :)
Cuore sportivo

miracozdag

Arkadaki Giulia yazısını bir tek ben mi CLA nın fontuna benzetiyorum? Bir tek onu ve beyaz'daki jantları sevmedim. Onun dışında on numara beş yıldız olmuş. Özellikle içine direksiyona vitese bayıldım.

Arkadaşlar uzak kaldım galiba logo değişikliği olayı nedir?

driftking11

yatmadan önce herkes bu şarkıyla uyur herhalde :)    (lansman müziği)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

NeyzeN

Aracın arkasını SuperB e benzeten dostlarım...

2006 yılında SuperB en son çıkan ve bir önce ki makyajlı kasası ile henüz VAG muhendislerinin aklında yokken Pınınfarına Granturismo denilen tasarım harikasını çizip Fiat grubun beğenisine sundu...

Ve araç muazzamdı 2007 de seri üretime geçildi...

Sonra ne olduysa arka tasarımı vag tarafından begenilmiş olacak ki önce makyajlı kasa sonra yeni kasa SuperB de bu tasarımı uygulamaya başladılar...Yani birileri birilerinden bir şey araklamışsa bu Alfa yada FCA değil VAG dır...

Alfa Spıder ile A3 sedanın arka kısmına girmiyorum bile...