Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

max-ime

2016'ya uzatıldı diyorlarsa Alfa kesin satılıyordur. Maserati'ye satılması daha bir olası duruyor artık.

cario

Maserati ve Alfa zaten Fiat Grubuna ait markalardır.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
Maserati ve Alfa zaten Fiat Grubuna ait markalardır.

Biliyorum, operasyonel ve finansal olarakta ayrıdırlar. Gerek Alfa'nın üretim maliyetlerini düşürmek için, gerekse Maserati'nin imajından faydalanmak için bböyle bir planları da var.

İbrahim Koç

vw gruba geçerse buma benzer birşey çıkabilir. Görünüm vw nin güncel araçlarını andırıyor.

admin

Bugüne kadar Alfa Romeo D Segmenti (Alfa 159'un devamı) olarak lanse edilen çizimlerin genel bir derlemesi. Bazıları C Segmenti sedan (Alfa 146'nın devamı, ancak Alfa 156'nın boyutlarında), bazıları da E Segmenti (Alfa 166'nın devamı) olarak düşünelebilir.
Arada bir kaç tanesi iki kez eklenmiş olabilir. Mutlaka eklenmeyenler de vardır.

-ca-267793.jpg

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

tolga_ozhan

En alttan ikinci sıradakini aynen o zagato jantlar ile çıkarsalar ne mükemmel olur. Ama rüya tabii.

Doğa Tosun

Ne çıkarsa çıksın, tasarımı bir 159 olmayacak..  :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

A.S.GÜMÜŞ

Giulietta 'nın sedanı çıkmasında yalnız konu 2008 de açılmış aradan 5 yıl gecmis hala bir tasarım ya da plan ortaya çıkmamış, bu gidişle zor cikar

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

Sportivo

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Tolga033

159'a ve 166'ya 1,2 makyaj yapılsın tamamdır.. Dahasına gerek yok artık.  :-X :(

erdem1904

En alttan ikinci sıradakini aynen o zagato jantlar ile çıkarsalar ne mükemmel olur. Ama rüya tabii.

Tolga bende aynı şeye takıldım.. ne güzel jantlardır onlar :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Sawyer

Muhteşem bir tasarım. Gerçekten gözalıcı gözüküyor. Sanırım 2015 sonu piyasaya sürülmesi bekleniyormuş bakalım göreceğiz. Arkadaşlar bu araçla ilgili haberleri/gelişmeleri paylaşalım, merakla bekliyorum.

Bu arada forumdaki ilk mesajım :D

Tolga033

evrenalpar

Yetti gayri, tadı kaçtı bu işin.

Gerçi çıksa da fiyatının 100-bin liradan aşağı olmayacağı kesin..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

max-ime

4 senede D segmentte plbir premium sedan yapamayan markayi seviyoruz. Insan bazen hayret ediyor :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milano 75

zagato deme tolga,rüyalarıma giriyo ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Murad

Yetti gayri, tadı kaçtı bu işin.

Gerçi çıksa da fiyatının 100-bin liradan aşağı olmayacağı kesin..
100 Bin TL bence çok iyimser bir rakam.
Son yapılan açıklamalardan sonra o güçlerde bir arabanın 100 bin TL nin çok üzerinde olacağını düşünüyorum.

alihsans

Son yapılan açıklamalardan sonra o güçlerde bir arabanın 100 bin TL nin çok üzerinde olacağını düşünüyorum.
Bence de abi. Bugünün parasıyla 150 bin civarına satılır diye bir kehanette bulunayım. O zamana vergi %500 falan artmazsa tabii.  :p
Çoğumuz alamayız, sonra oturup şurasını yapamamışlar, burası cık olmamış diye konuşup dururuz.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

Bence de abi. Bugünün parasıyla 150 bin civarına satılır diye bir kehanette bulunayım. O zamana vergi %500 falan artmazsa tabii.  :p
Çoğumuz alamayız, sonra oturup şurasını yapamamışlar, burası cık olmamış diye konuşup dururuz.  :D
Valla son açıklamalar bunu gösteriyor. Hani arkadan itişli, söylenene göre yada benim anladığıma göre 300 bg civarı, üstelik d segmenti sedan bir Alfa bence de minimum 150 bin olacaktır. Hatta ben 100 bin olur ama dolar cinsinden diyim :) Dediğin gibi bir çoğumuz da alamayız.

agucba

Muhteşem bir tasarım. Gerçekten gözalıcı gözüküyor. Sanırım 2015 sonu piyasaya sürülmesi bekleniyormuş bakalım göreceğiz. Arkadaşlar bu araçla ilgili haberleri/gelişmeleri paylaşalım, merakla bekliyorum.

Bu arada forumdaki ilk mesajım :D

Alfa Romeo ve Fiat Spa başlığımızda bolca sonu gelmemiş haberimiz var. :)

///////////////

Sawyer

En az 150k olur. Tahminen 160-170k.

max-ime

3.16 ve c serisinden 5-6k euro ucuz olur

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.S.GÜMÜŞ

Sadece 300 bg lik motor seçeneği ile mi gelecek bu meret ? Farklı donanım ve motor seçenekleri ile gelir ve fiyatlarda buna göre değişir ben 80 100 civarı olacağını düşünüyorum ki onu da zaten alamayacağım :)

07 DH 800

Spiritchaser

Sadece 300 bg lik motor seçeneği ile mi gelecek bu meret ? Farklı donanım ve motor seçenekleri ile gelir ve fiyatlarda buna göre değişir ben 80 100 civarı olacağını düşünüyorum ki onu da zaten alamayacağım :)

80 mümkün değil.    Giulietta'nın fiyatı o aralar zaten.  80 olsa hemen alayım  :)  Rahat 100'ün üzerinden başlar en baz versiyonu.

Murad

Güç ve motor seçenekleri gibi ip uçlarını yukarıda ki linkten görebilirsiniz.