Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Murad

ar.159

Cok iyi be

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

depeche101

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

admin

2,9 litre, 510 BG V6 haricinde 2,0 litre ve 280 BG dört silindirli motorun da (resmi olarak!) kesinleştiği belirtiliyor farklı yerlerde.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
2,9 litre, 510 BG V6 haricinde 2,0 litre ve 280 BG dört silindirli motorun da (resmi olarak!) kesinleştiği belirtiliyor farklı yerlerde.

Güzel haber. F30 özellikle sürüş dinamiklerinde diğer premiumlardan ileri derecede iyiydi, keyifliydi.

3.28 ile kıyaslamalarını merakla bekliyorum, BMW uzun zamandır ilkkez bu kadar ciddi bir rakiple karşılaşıyor.

NeyzeN

Mükemmel bir gönderme  :p :p :p :alkis: :alkis: ''Anneme bir İtalyan'a aşık olduğumu söyleme''

leonheart

Afişteki de German Shepherd(Alman Çoban Köpeği) :D
159 JTDM Distinctive

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

defrost

Reklam dediğin böyle olur.... >:D

Gouki

Konfigüratör: You are not allowed to view links. Register or Login

Açılan sayfada "Discover 360" butonuna tıklayın.

admin

Amerika'dan edindiğimiz bilgilere göre Giulia 2016 yılının sonbaharında satışa çıkacak. ABD'deki satış tarihine paralel olarak Avrupa'da da satışa başlanacağı bilgisi var. Bu durumda yaklaşık altı aylık bir gecikme piyasa çıkışı gerçekleşmiş olacak.

Bunun haricinde özellikle Almanya'da Giulia Q'nun görülme sıklığı artıyor. Bu şu anlama geliyor; Alfa Romeo harıl harıl geliştirme çalışmaları üzerinde devam ediyor. Hem özel pistlerde "usta" test sürücüleri hem de normal trafikte test sürücüleri ve normal sürücüleri eşliğinde.

depeche101

Sayın You are not allowed to view links. Register or Login Almanlar neden logosuz ve kirli GQ kullanıyorlar bilgi var mı ? :)

Şaka bir yana araç Almanya'da Continental Automotive 'in test aracıymış. Şirket Giulia için geliştirdiği yeni elektro hidrolik fren sistemlerini test ediyor diyorlar.

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

balesanist

"Mantığınla sev, duygularınla seç"

delıfısek

:rock:

2017'de bunun siparişini vermek için hazırlıyorum kendimi 2.0 - 2.2 dizel hepsi kabulüm  dizel gelmezse isyanım var ama o zamanda olmadı en kral tüpü taktıracam söz veriyorum   :D

admin

Giulia'da ilginç bir detay var. Normalde trafiğin sağdan işlediği ve soldan direksiyonlu bir ülkenin üretimi olan otomobillerde benzin deposu girişi ve kapağı sağda olur (bu bir zorunluluk değil ve yazılı bir kural da yok). Bunun sebebi olası bir benzin bitmesi durumunda bidon ile takviye yapılırken sürücünün, yolun işlediği tarafta değil, sağda, yol kenarında güvende olması amaçlandığı içindir.

Tam tersine trafiğin soldan işlediği ve sağdan direksiyonlu ülkelerde (mesela Japonya), depo kapağı solda olurdu.

Gerçi bu yukarıda da belirttiğimiz gibi bir zorunluluk değil ve mesela aynı platformu paylaşan Mercedes A HB, A Sedan ve B serilerinde de soldandır.

Giulia'da da sol taraf tercih edilmiş. Depo göstergesindeki ok da solu göstermekte.

balesanist

Alışverişi camdan halletmenin daha rahat olacağını düşünmüş olabilirler.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Doğa Tosun

ya ben bu guilia'nın resmini o malum haziran günü ilk gördüğümde gerçekten beğenmemiştim.

gitgide ne oluyorsa beyaz hariç diğer renkleri ve özellikle kırmızıyı, bayağı beğeniyorum. Bu da bana hep bimmer'ların chris bangle'ın e60 ve e90'daki başta eleştiriler alıp gitgide göz alıştıkça takdir edilmesi gibi geliyor.
Bu arada babam da ara sıra yokluyor ne zaman geliyor guilia diye.  :))
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ar.159

Offfffff cok iddialı olmuş ya
HESAPLAŞMA

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

AVUKATNEZAR

Sanırım bir alfa kullanmanın en kötü tarafı, aracınızın yolda gidişini dışarıdan görememek!

admin

Bu video ile bir kez daha Giulia Q'nun ne kadar güzel olduğu tescillenmiş oldu diyebiliriz. Özellikle 54 ve 56. saniyeler, 1:45 dakika güzel ve kaslı görüntüler.

tughan

En boş halinin bile muhteşem gözükeceğine eminim  :yukari-ok:
Tuğhan.
156 Selespeed

muğlalı

Sanırım bir alfa kullanmanın en kötü tarafı, aracınızın yolda gidişini dışarıdan görememek!

Aynen öyle  :)

Selimsirkeli

Ruhumuz olmadan sadece birer Makine Mühendisiyiz...
34 SK 855