Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login
Şu Vela'nın modernize edilmiş versiyonu gibi duran janta bittim yalnız..

Ben de bu janta resmen hayran oldum, gerçekten vela bu kadar güzel modernize edilebilirmiş...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

admin

Bir kaç tanesi paylaşılmış olsa da Giulia'ya ait derleme fotoğraflar. İlerleyen zaman ile birlikte, 159'a Veda, Giulia'ya Merhaba'dan bağımsız olarak sadece Giulia için yeni bir baslık açarız.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

burak_unsal

Şu yeni vela benzeri jant ya da giu qv gibi "radyal" jantları niye sağa ayrı sola ayrı yapmazlar ki yav, bir taraf dönüş yönüne göre güzel bir görüntü yakalarken diğer taraf hep ters takılmış hissi uyandırıyor bende  :(
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

depeche101

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

depeche101

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

tughan

Kim ne derse desin artık, araba on numara olmuş bence. Buram buram da kalite kokuyor, o hissi aldım yani artık fotoğraftanda olsa  :yukari-ok:
Yalnız renkler  :rock:
Tuğhan.
156 Selespeed

agucba

Hem bej hem de lacivert Giulia çok çok güzel. İster dış renkleri olsun ister iç döşeme ve ahşap ile olan kombinasyonu.
Bir de boş olanları görmek gerek.

///////////////

Utku

Zamanında çok tartışıldı, çok eleştirildi giulia.
Şimdi normal versiyonlar görücüye çıkınca, detaylar belli oldukça, taraflı tarafsız herkes inanılmaz beğendi.

Bej kombinasyonlu iç mekan hem çok elegant, bir o kadar da sporcu olmuş.Bunu başarmak büyük olay
Tansiyonum çıkıyor resimlerine bakınca o kadar güzel bi araba yapmışlar.
Açık ve net, bmw 3 serisini donunda sallar bu araba
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

murat

Ben ilk gördüğümde de beğendiydim ama şimdi aşık oldum, iç mekan da korkunç başarılı ve kullanışlı..Fiyatları çok merak ediyorum
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ar.159

Evet bende Bi özür borçluyum özellikle kumaş koltuklu paylaşımı görünce sinirlerim bozulmuş yardırmıştım ama dünkü paylaşımlarla Utku ile aynı hisleri paylaşıyorum şuan
Not: farları hala beğenmiyorum sanırım ilk makyajda düzelir birde otomatik vites topuzu :( maseratiden esinlenmiş ama keşke esinlenmeyip direk alsaymış

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

iceberg156

Açıkçası beni de çok etkiledi. Dönüp dönüp resimlere bakıyorum. Geriye tek fiyatların açıklanması kaldı.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

E.Ç.M. (MiTongin)

Zamanında çok tartışıldı, çok eleştirildi giulia.
Şimdi normal versiyonlar görücüye çıkınca, detaylar belli oldukça, taraflı tarafsız herkes inanılmaz beğendi.

Bej kombinasyonlu iç mekan hem çok elegant, bir o kadar da sporcu olmuş.Bunu başarmak büyük olay
Tansiyonum çıkıyor resimlerine bakınca o kadar güzel bi araba yapmışlar.
Açık ve net, bmw 3 serisini donunda sallar bu araba
3 fiyatinda ama 5 klasmaninda. Extra sallar  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ssg

Otomatik vites topuzu hariç her şeyiyle mükemmel olmuş.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ku2

Motorun konumu ile alakalı. Arkadan itişe sahip otomobillerin motorları nispeten daha arkada, yani aksın tam üstünde veya daha arkasında konumlandırılabildiği için, bu tasarım uygulanabiliyor. Motor daha ortada konumlandırılırken hem ağırlık merkezi ortaya kaydırılmış oluyor, hem de ön aksa binen ağırlık azaltılarak ve aks merkezi ile aracın başladığı mesafe kısa tutularak direksiyon hakimiyeti yükseltilmiş oluyor.

Peki 4C'deki mesafe, motoru arkada olduğu halde niçin fazla? O da motorun hem arkada, daha doğruyu söylemek gerekirse ortada, yer almasından hem de tasarımından kaynaklanmakta.

Tasarım konusu ile ilgili uzman üyelerimiz, muhtemelen daha teknik ve açıklayıcı bilgi veya bilgiler verebileceklerdir.

Ekleyecek bişey yok.. Gayet iyi açıklamışsın :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

admin

Yalnız bazı Almanlar Opel ve Ford ayarında demişler. Artık "Hadsize bak" mı demek gerek yoksa "Evet, haklıymış" mı demek gerek, onu Giulia gelince görebiliriz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Nicola Larini

Hem bej hem de lacivert Giulia çok çok güzel. İster dış renkleri olsun ister iç döşeme ve ahşap ile olan kombinasyonu.
Bir de boş olanları görmek gerek.

+1

Turkay33

Herşey çok iyi çok hoşta , 2020 den önce zor binerim  :clover: :( :clover:
1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

Doğa Tosun

Gayet iyi görünüyor ama çok abartmaya gerek yok bence zira bmw'nin hiçbir modeli başka bir marka rakibi tarafından donda sallanamaz. Bmw fanatizmi değil bu, alfa objektifliği.

Kaldı ki giulia yılların projesi. Bu konu bile 2008'de açılmış. 2017 deniyor, 9 senelik bi çalışma. Yanda ilgilenecek hiçbirşey yok. Bi süre 4c, o kadar.

Yani bizim fuarda tanıttıgımız 3-4 modelimiz varken adamın sırf 5 tane jipi var :)

Sonuç olarak, daha iyi olabilir ki umarım olur. Şu an da öyle gözüküyor. Ama giulia sınıfının en iyisi de olsa, ensesindeki araba 2012-2013 f30'lar olur.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ku2

Gayet iyi görünüyor ama çok abartmaya gerek yok bence zira bmw'nin hiçbir modeli başka bir marka rakibi tarafından donda sallanamaz. Bmw fanatizmi değil bu, alfa objektifliği.

Kaldı ki giulia yılların projesi. Bu konu bile 2008'de açılmış. 2017 deniyor, 9 senelik bi çalışma. Yanda ilgilenecek hiçbirşey yok. Bi süre 4c, o kadar.

Yani bizim fuarda tanıttıgımız 3-4 modelimiz varken adamın sırf 5 tane jipi var :)

Sonuç olarak, daha iyi olabilir ki umarım olur. Şu an da öyle gözüküyor. Ama giulia sınıfının en iyisi de olsa, ensesindeki araba 2012-2013 f30'lar olur.

Doğa..
Alfa Romeo tarihinde hiç bir zaman BMW kadar üretim yapmamıştır.
5 tane jipi olabilir BMW'nin..ancak Alfa'nın böyle bir hedefi hiç olmadı. Donunda sallar lafı sana dokunmuş olabilir, ancak Giulia'nın şu anki görüntüsü bence BMW'den daha şık.. Malzeme kalitesi, üretim kalitesi fotolardan iyi görünüyor.. Gelince gidip bakarız artık. Öte yandan, bir Infiniti Q50, bence BMW'den daha şık.. Bir Maserati..BMWden daha şık. BMW benim gözümde..öyle çok fazla büyütülmesi gerekmeyen bir marka. İyi araç yapıyor mu..? Evet. Motor, aktarma, üretim kalitesi..Bence çok çok iyi. Ama Giu kendi sınıfında, bence BMW 1 serisinden çok daha iyi bir araç.. Giulia'nın olmayacağı ne malum..? dimi..?

Öte yandan, Alfa'ya kızdığım nokta ürün gamındaki eksikleri tamamlamaması. Eskiden Alfa'ya gidince 147, 156, 166 vardı..Yani 3 ayrı tarz araç..!! Baba, oğul, eş araç alabilirdi. Hanıma 147, oğlana 156, kendime de 166 diyebilirdi bir baba.. Şimdi bunu görmek istiyorum gene.. Giu aldım..Ofisteki arkadaşlarım çok beğendi mesela.. Adam gitmiş showrooma bakmış. Geldi ofise abi, bu ne ya bir Mito var, bir de Giu..!! Başka arabası yok mu bu Alfa Romeo'nun..!! Yani..!! Ne diyim..??
Giu'nun yanına Giu sedan mesela :)) Belki Giu SW. Giulia iyi kalsın :)..Geç geldi ama güzel.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Doğa Tosun

Doğa..
Alfa Romeo tarihinde hiç bir zaman BMW kadar üretim yapmamıştır.
5 tane jipi olabilir BMW'nin..ancak Alfa'nın böyle bir hedefi hiç olmadı. Donunda sallar lafı sana dokunmuş olabilir, ancak Giulia'nın şu anki görüntüsü bence BMW'den daha şık.. Malzeme kalitesi, üretim kalitesi fotolardan iyi görünüyor.. Gelince gidip bakarız artık. Öte yandan, bir Infiniti Q50, bence BMW'den daha şık.. Bir Maserati..BMWden daha şık. BMW benim gözümde..öyle çok fazla büyütülmesi gerekmeyen bir marka. İyi araç yapıyor mu..? Evet. Motor, aktarma, üretim kalitesi..Bence çok çok iyi. Ama Giu kendi sınıfında, bence BMW 1 serisinden çok daha iyi bir araç.. Giulia'nın olmayacağı ne malum..? dimi..?

Öte yandan, Alfa'ya kızdığım nokta ürün gamındaki eksikleri tamamlamaması. Eskiden Alfa'ya gidince 147, 156, 166 vardı..Yani 3 ayrı tarz araç..!! Baba, oğul, eş araç alabilirdi. Hanıma 147, oğlana 156, kendime de 166 diyebilirdi bir baba.. Şimdi bunu görmek istiyorum gene.. Giu aldım..Ofisteki arkadaşlarım çok beğendi mesela.. Adam gitmiş showrooma bakmış. Geldi ofise abi, bu ne ya bir Mito var, bir de Giu..!! Başka arabası yok mu bu Alfa Romeo'nun..!! Yani..!! Ne diyim..??
Giu'nun yanına Giu sedan mesela :)) Belki Giu SW. Giulia iyi kalsın :)..Geç geldi ama güzel.

bana niye dokunsun abi ben bmw değilim :) şıklık görsellik kişiye göre değişen şeyler kaldıki  giulia'yı ben de beğendim, en azından fotoğrafları gayet iyi duruyor. Ama arabaya genel olarak bakarsak herşeyiyle bir model olarak, giulia'nın f30'dan genel olarak daha iyi olması çok büyük başarıdır bence. Yani ben f30'dan iyi değildir demiyorum, iyiyse de 50 gram iyidir 100 gram iyidir. Ki bu da takdir edilmeli bence.

BMW'nin fabrikasından çıkan hiçbir model, rakibi olan başka bir model tarafından donda sallanamaz bence.  :) bunu alfa'ya binen ve bi alfa'yı da kapıda yatıran biri olarak söylüyorum. Bence durum bu. Adam şu an Türkiye piyasasının da haklı olarak hakimi.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

A.S.GÜMÜŞ

[/quote]

Renge bayıldım, bir de 1.4 tb motor olsaydı

Z5

07 DH 800

E.Ç.M. (MiTongin)

Bu arada ben gorsellikten bahsetmistim. Aracin ne aktarmasini ne yol tutusunu ne ic aksam kalitesini biliyoruz. Ezbere genel olarak sallama olayi dus görünüşü. Ondan da sallar bence  :lol:
*Smiles per gallon*

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
sallamayi okudukca aklima geliyo

Cuore sportivo

E.Ç.M. (MiTongin)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
sallamayi okudukca aklima geliyo

:lol:
*Smiles per gallon*

h.t

Araca günden güne bende iyice aşık oluyorum ve fiyat listesini 4 gözle bekliyorum.. Bu sınıfta yine farklı , güzel , insanı heyecanlandıran bir otomobil olmuş . Eminim sürüş dinamikleri de bir o kadar iyidir..

Doğacığım bmw ye az ara ver , biliyorsun Alfa olmazsa , havada da karada da "yıldız" diyoruz