Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esatkaracan

You are not allowed to view links. Register or Login
garret firması da honeywell'in dir.

Teşekkürler bilgilendirme için öğrenmiş olduk. :)

depeche101

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

depeche101

Detay liste ;

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

ucarozcan

sağ altta vergili vergisiz halimi ?
Örneğin Listino Detax: 64 Bin Euro
            Chiavi in mano: 79bin Euro ?
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or LoginYani Kaş'a hava alanı yapılmasına gerek yok. 3. hava alanına da gerek yoktu. Bu çılgınca büyüme histerisiyle güzel olan ne varsa yok oluyor. Alfa da bu yola çıkmış görünüyor ve böyle devam ederse güzelliği yok olmuş ama hala yaşayan yani ruhu olmadan yaşayan bir marka olacak. Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz!  :) Makine diğerlerinde de var. Biz neden buradayız? Ben neden rahatsızım? Anlatabildim sanırım.
Şu son cümleniz kapitalist dünyanın özeti işte. Bana göre AVM'lere de gerek yoktu. Mesela ,AVM'ler yüzünden bir sürü iş yeri sıkıntı yaşadı,kapattı . Ama bir yandan da bir çok insana iş imkanı sağladı..

Sizi anlıyorum,Giulia'da beni de rahatsız eden şeyler var ve ilk gördüğüm zaman biraz hayal kırıklığı da olmuştu,''nerede 156,159 nerede Giulia'' diyordum ama sonra fotoğraflara baktıkça ''şurası şu markadan farklı,hangi markada bu var'' vs. gibi söylenmeye başlıyorum.  :) Alfa da eski modellerinden farklı olmasına rağmen ayakta durabilmek için çağa ayak uydurmaya çalışıyor mecburen. Bir cümlenizde VW örneği vermişsiniz, bence bu marka anlayışı/tarzı ile ilerlemesi mümkün değil Alfa'nın ki zaten geleneklerine ters öyle olsa şu forumda bir tane Alfista kalmazdı galiba.Alfa Romeo ,Giulia ile ayakta kalabilmek için bazı tasarım anlayışından taviz verdi diye düşünüyorum. Yinede Giulia'yı almak için bir sürü sebep var diğer markalardan farklı olarak. Alfa Romeo sonuçta.  :)

Aşmış

Şu son cümleniz kapitalist dünyanın özeti işte. Bana göre AVM'lere de gerek yoktu. Mesela ,AVM'ler yüzünden bir sürü iş yeri sıkıntı yaşadı,kapattı . Ama bir yandan da bir çok insana iş imkanı sağladı..

Sizi anlıyorum,Giulia'da beni de rahatsız eden şeyler var ve ilk gördüğüm zaman biraz hayal kırıklığı da olmuştu,''nerede 156,159 nerede Giulia'' diyordum ama sonra fotoğraflara baktıkça ''şurası şu markadan farklı,hangi markada bu var'' vs. gibi söylenmeye başlıyorum.  :) Alfa da eski modellerinden farklı olmasına rağmen ayakta durabilmek için çağa ayak uydurmaya çalışıyor mecburen. Bir cümlenizde VW örneği vermişsiniz, bence bu marka anlayışı/tarzı ile ilerlemesi mümkün değil Alfa'nın ki zaten geleneklerine ters öyle olsa şu forumda bir tane Alfista kalmazdı galiba.Alfa Romeo ,Giulia ile ayakta kalabilmek için bazı tasarım anlayışından taviz verdi diye düşünüyorum. Yinede Giulia'yı almak için bir sürü sebep var diğer markalardan farklı olarak. Alfa Romeo sonuçta.  :)

Umarım dediğiniz gibi olur, en azından bu kadar yeter derler ve böyle devam ederler. :)
Hatta 159'un üzerinde bir araba yaparlar diyeceğim ama zor, o artık bir dönemi tıkadı, bitirdi. Yeni bir anlayışla bunu sağlayabilirlerse belki.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

ku2

sağ altta vergili vergisiz halimi ?
Örneğin Listino Detax: 64 Bin Euro
            Chiavi in mano: 79bin Euro ?

Chiavi in mano..yani anahtarı eline aldın diyor :))
Biri vergisiz, diğeri vergi bininceki fiyat.

Bu arada..başka Benzina motore de istiyoruz :)))
Ne bu ya..?. Nerede benim 2.0 T 280 bg AWD'm.. :))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga033

Ugur55

Abiler garajına cekmiş bile giuliayı. Buarada bu janta bayıldım muthiş modernize edilmiş tipik bir alfa saheseri :clover:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

ar.159

Hala akillanmadilar
Millet garaja cekti daha tek bir test yok
Ulan hic aklıma gelmeyecek olan Renault bile talismani yaptı tum pazar basinini teste cagirdi ki en az 10 turk basını vardı araba yapılan testlerle gelmeden akıllara kazındı ben dahil binlerce kişi bayiden içeri girip ne Zaman gelecek diye sordu
Alfa neden bunu yapmıyor ki ihtiyacı mı yok.
Dipnot: mavinin profil fotosuna bittim

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

agucba

Lansman yapılacak, merak etmeyin. Dünyadan tüm basın da katılacak. Biraz sabır.

///////////////

wolkanku

:o  :o  :o
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

murat

Bu ayın son haftası Balocco Pistinde tanıtımı gerçekleşecek, Türkiye'den de gazeteciler ve sektör temsilcileri katılacak..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ar.159

Bu Arabanın fotoğraf çekimlerinde yada renkten kaynaklı Bi sıkıntı var diye düşünüyorum çünkü scuettonun üst köşelerinde ve yanlarında çok karekteristik bir girintili çıkıntılı bir hat var beni benden alan ama bakın bu hat kırmızıda nerdeyse yokken siyahta ne kadar güzel ortaya çıkmış

Dipnot: fotolar öyle denk gelmiş ama bahsettiğim girinti çıkıntı qv ye özgü değil standartta da gördüm

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

depeche101

depeche101

Konfigüratör ;

muğlalı

Konfigüratör ;

2.2 180 liği doldurdum abi 52 bin euro fiyat çıktı bizdeki %18 ile ordaki %21 i aynı saysak, %130 ötv ile 115-120 bin euroluk devasa bir fiyat çıkıyor. :(

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Giulia Super Bianco Alfa

milano 75

siyah her açıdan çok yırtıcı duruyor ,bayıldım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Tolga033

siyah her açıdan çok yırtıcı duruyor ,bayıldım

O zaman

ar.159

Giulia Super Bianco Alfa

Alfanın yaptığı en renksiz ve cansız motor kapağı galiba bari yazıyı kırmızı yazaydınız

34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

Alfanın yaptığı en renksiz ve cansız motor kapağı galiba bari yazıyı kırmızı yazaydınız

TS motorların kapağı bile daha iyi görünüyordu.

Fatihob

O motor kapağı şaka heralde :S
..

Utku

Aşmış bey bu kapağı görmesin :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic