Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Murat, sen zevk anlayışı, tasarım anlayışı yüksek bir insansın. O ne demek öyle Salı Pazarı naylonu falan. Sana yakıştıramadım hiç.  :-X

///////////////

Aşmış

İnsan sevdiğine daha çok kızarmış  ;)
Bu arada salı pazarı naylonu koysalar çok sevinirdim, en azından dürüst ve samimi olurdu, hatta mükemmel bir protesto olurdu. :)
Hatta olur da alabilirsem bir Giulia, o kapağı söküp, Bim poşeti koyup Fotoğrafı Alfa'ya göndereceğim. "Bizimle Dalga geçmekten vazgeçin" diye bir başlıkla. :)
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
İnsan sevdiğine daha çok kızarmış  ;)
Bu arada salı pazarı naylonu koysalar çok sevinirdim, en azından dürüst ve samimi olurdu, hatta mükemmel bir protesto olurdu. :)
Hatta olur da alabilirsem bir Giulia, o kapağı söküp, Bim poşeti koyup Fotoğrafı Alfa'ya göndereceğim. "Bizimle Dalga geçmekten vazgeçin" diye bir başlıkla. :)

Giulia,TR'ye giriş yaptığı zaman ilk siz test sürüşü yaparsınız umarım.Kızgınlığınız geçer belki.  :clover: :alkis:

A.S.GÜMÜŞ

Çarpışma testleri çıkmadı herhalde hala değil mi ?

07 DH 800

ar.159

Yollarda görülmeye başlandı arac ama ilginç bir şekilde hala kapalı kutu detaylar yok
Gerçi yayınlanan kataloglar bir cok detayı veriyor ama oturup hollancadan tercüme etmek gerek
Çarpışma testi ise bence önemsiz bir detay clionun 5 yıldız aldığı yerde bununda 5 yıldız Alacagi bariz E çarpışma videolarını yorumlamakta doğru degil bambaska bir uzmanlık gerektiriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Aşmış

Giulia,TR'ye giriş yaptığı zaman ilk siz test sürüşü yaparsınız umarım.Kızgınlığınız geçer belki.  :clover: :alkis:

Geçmez ama azalır....  :) "Gel hadi gel" deyip bi sarılırım söyle, barışırız buruk şekilde.

leonheart

Bu arabayı canlı olarak yolda görmediğim sürece hislerim şekillenmeyecek. Fotolarda iyi ama canlı olarak görmeden olmaz.  Nasıl ki fotosunu görüp de çok beğendiğimiz bir kızı canlı olarak gördüğünüzde hayal kırıklığı yaşayabilme ihtimalimiz varsa bunda da aynı durum söz konusu.(Alfa bizi iyice bu aşk edebiyatına alıştırdı valla)

Uzun lafın kısası canlı olarak görmek bambaşka. Hele bir gelsin, görelim o zaman anlarız
159 JTDM Distinctive

depeche101

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

depeche101

Marchionne , Başbakanlık Sarayına Giulia Q'yu kendisi kullanarak getirmiş. Başbakana özel sunum yapılmış

Video ;

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

halil

dizel teknik özellikler 150 ve 180 hp 2,2

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

agucba

İlginç, Başbakan yok fotoğraflarda, onun yerine Cumhurbaşkanı var.
Acaba bunlar yeteri kadar Alfa Romeo ruhunu yansıtmıyor demişler midir?

///////////////

ilbey666

Veya bi bmw 3 değil demişler midir ? Ben en çok buna takıldım :D

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

halil

akdeniz ülkesi.birbirimize çok benziyoruz. :D :D :D
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

wolkanku

başbakan motor kapağını görünce koşarak kaçmış  :lol:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

Uzunluk ve genişlik 159 ile aynı neredeyse. :)

agucba

Pardon, Okan Hocam'ın You are not allowed to view links. Register or Login paylaştığı fotoğraflarda yok ama başka yerlerde Başbakan'ın fotoğrafları var. Kendi yazdığımı düzeltiyorum.

///////////////

Doğa Tosun

yok canım estağfurullah. Motor kapağının asaletine, arabanın her noktada 3 serisini patoz ettiğine şüphe yok. Bunun beğenilmeme ihtimali yok yani. AlfaRomeo da orta sınıfın en çok satan en başarılı modellerini üreten markası olarak kusursuzluğu çok doğal bence.  Daha canlı görmüşlüğüm yok ama paspaslarından bagaj amörtisörlerine kadar 3 serisinden iyi. Zaten Benim aldığım duyumlara göre parlamentoda giulia'yı eleştirenleri sürgüne gönderiyorlarmış  :))  :))   :))
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

depeche101

Sportivo

Sağlam bi yanlama videosu ancak gömer bu kapak mevzusunu :)

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ar.159

Marchionne , Başbakanlık Sarayına Giulia Q'yu kendisi kullanarak getirmiş. Başbakana özel sunum yapılmış

Video ;

Ayni yolda ilerlerken bana 159 dan cok daha buyuk geldi

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Fatihob

"Sen kimsin Cumhurbaşkanının, Başbakanın yanına dizel arabayla geliyorsun, git park et şuraya" dediler heralde Gri olana :D
..

agucba

Alfa Romeo forumunda devamlı olarak grup dışı araçlardan bahsedilmesi, karşılaştırılması, adeta sidik yarışına çevrilmesi açıkçası bana çok tuhaf geliyor. Tamam, Alfa Romeo'nun devamlı olarak kendine rakip gördüğü ve boy ölçüşmeye çalıştığı ve premium olarak adlandırılan markalar var ama bu tamamen yönetimin bileceği iş. Nihayi kullanıcı olarak ben çıkan sonuca bakarım ve imkanım varsa da alırım. Şu anda imkanımız var ve gidip tam donanımlı dizel motorlu Giulietta TCT alırız. Alternatif yok, olursa da Jeep Renegade veya Fiat 500X olur. Gelecek ne gösterir bilinmez, imkan olur ve şartlar izin verirse Giulia almak isterim. Yine gidip başka markalara bakmam, çünkü başka markalar umrumda değil. Bir Alfa Romeo fanatiği olarak bu böyle...

Onur Bey You are not allowed to view links. Register or Login , olaya müdahale edin. Alfa Romeo ruhundan bahsedip duruyorsunuz, bu markanın başka markalar ile karıştırılmasının bu ruha aykırı olduğunu yazmanızı bekliyorum.

///////////////

murat

Olm cendermelere GQV vermişler  :duvar:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

depeche101

Aşmış

Alfa Romeo forumunda devamlı olarak grup dışı araçlardan bahsedilmesi, karşılaştırılması, adeta sidik yarışına çevrilmesi açıkçası bana çok tuhaf geliyor. Tamam, Alfa Romeo'nun devamlı olarak kendine rakip gördüğü ve boy ölçüşmeye çalıştığı ve premium olarak adlandırılan markalar var ama bu tamamen yönetimin bileceği iş. Nihayi kullanıcı olarak ben çıkan sonuca bakarım ve imkanım varsa da alırım. Şu anda imkanımız var ve gidip tam donanımlı dizel motorlu Giulietta TCT alırız. Alternatif yok, olursa da Jeep Renegade veya Fiat 500X olur. Gelecek ne gösterir bilinmez, imkan olur ve şartlar izin verirse Giulia almak isterim. Yine gidip başka markalara bakmam, çünkü başka markalar umrumda değil. Bir Alfa Romeo fanatiği olarak bu böyle...

Onur Bey You are not allowed to view links. Register or Login , olaya müdahale edin. Alfa Romeo ruhundan bahsedip duruyorsunuz, bu markanın başka markalar ile karıştırılmasının bu ruha aykırı olduğunu yazmanızı bekliyorum.

Kimse okumuyor sanırım ama vaktim olunca yazayim düşüncelerimi.  :)