Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
eski bir söz vardır. suimisal, misal olmazmış.Türkçesi kötü örnek, örnek olmaz.
+1

The Schuey

4C 4 silindir,8C 8 silindir . 6C sedan olursa o da 4 silindir olursa ,herkesin yazdığı gibi tuhaf olur.  :S
Arkasında 63 yazmasına rağmen aslında 6.3 lt olmayan AMG'ler vardı sanırım. Alfa'da niye olmasın?

eski bir söz vardır. suimisal, misal olmazmış.Türkçesi kötü örnek, örnek olmaz.
Katılıyorum. Belki 6 silindirli motoru da olur.

Passione

8C superspor, 4C superspora yakin bir otomobil iken 6C gibi muhtesem bir ismi normal bir spor sedana verirlerse salakliklarina doymasinlar. Ayrica bu kamuflaj altindaki frenler 6 pistonlu devasa frenler yani 1.8 TBI icin hayliyle fazla. Bu iste bir terslik var ama anlayamadim.
"centocinguantanove"

muğlalı

forumda giulia hangi fiyattan çıkarsa çıksın ben alırım diyen babayiğit var mı?

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login Abi çamurluklar yine Ghibli
Paso aynı araç. Benim tahminim paso objektife yakalanan bu aynı renk aynı kasa aracın şaşırtmaca olduğu yönde.
Ama yemin ediyorum ayakta alkışlıyorum. Sayılı gün kala bitane bile spy foto yakalanamadı.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login Abi çamurluklar yine Ghibli
Paso aynı araç. Benim tahminim paso objektife yakalanan bu aynı renk aynı kasa aracın şaşırtmaca olduğu yönde.
Ama yemin ediyorum ayakta alkışlıyorum. Sayılı gün kala bitane bile spy foto yakalanamadı.
Belkide hiç olmayacak :( o yüzden yakalanmıyor.

The Schuey

Ajan yollayalım en iyisi.

rikizlerli

Ghibli kasada tekerlekler iceride kaliyor.yukaridaki fotografta da iceride oldugu goruluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rotweiler

Test araçlarının çoğunda zaten 16-17 inç arası lastik kullanılıyor süspansiyon alt limitlerini ve üst limitlerini ayarlamak için. O lastiğin sebebi o gibi görünüyor; çünkü bu soruyu birisi daha gündeme getirmişti Quora'da. Cevabı bu şekildeydi. Yoksa çamurluktan düzeltiyorum davlumbazdan yüksek inç olacağı belli. Çok Aşikar.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

hi_cazz

Şurda konuşulanlar ne kadar beynime işlediyse rüyamda gördüm giulia yı. Ama adı Alfa 111'di :D Tamemen köşeli estetik yoksunu Renault 21 benzeri bir araçtı. Kabus gibi :D

rikizlerli

180-200 bin TL gibi rakamlardan bahsediliyorsa Türkiye'de satamazlar. Adamlar  arabayı amerika pazarını düşünerek hazırlıyorlar gibi.

rain man

180-200 bin TL gibi rakamlardan bahsediliyorsa Türkiye'de satamazlar. Adamlar  arabayı amerika pazarını düşünerek hazırlıyorlar gibi.

O civarda geleceği muhtemel ancak.  Şu an bmw 3.20d 0 fiyatı 65bin euro civarı. Ondan taş çatlasa on onbeş bin tl daha ancak ucuz olur. Daha azı olacağını sanmam. Hele ki o motor seçenekleriyle hiç sanmam.

Yani 150 bin aşağısında satış fiyatı görmek biraz hayallere kalmış gibi görünüyor. Şu an 2006-7 model düzgün ve km'si de yüksek bir 159'un bile 50bin civarına gittiği düşünülünce çok da şaşırtıcı değil.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

rikizlerli

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Giuliadan once Tofas uretimi Bravoyu gorucez galiba:)

Alfadanadam

Viaggio o araç.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

chao

Ben bir tek sunu anlayamiyorum. Fiat yeni satisa sunacagi arabayi bile kamuflajli kendi sasesinde kasasinda test ediyor, inceliyor vs.
Giulianin tanitimina surada 1 ay kaldi, bu araba niye hala ghibli sasesinde dolasiyor. Yani acaba neredeyse bire bir yakin birsey mi cikacak? Giuliayi bitmis haliyle de test etmeleri, kendi kasasinda bitmis haliyle denemeleri gerekmiyor mu? Eger gercekten hazirana kadar saklayip cikartirlarsa bu kadar ozenle saklanan ilk araba olacak heralde. Umarim tum testlerini yeteri kadar yapabilmislerdir
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

rikizlerli

Viaggio bildigim kadariyla giuliettanin (C-wide) yani  dodge dart'in altyapisini kullaniliyor.

Bursada gelistirilen araba 500L ve 500X altyapisini kullaniyor.(B-wide)

Alfadanadam

Viaggio bildigim kadariyla giuliettanin (C-wide) yani  dodge dart'in altyapisini kullaniliyor.

Haklısınız sanırım, stopların şekli ve eldekini iteliyorlar hissi birleşince viaggio olduğunu düşündüm :)

A.S.GÜMÜŞ

Ben bir tek sunu anlayamiyorum. Fiat yeni satisa sunacagi arabayi bile kamuflajli kendi sasesinde kasasinda test ediyor, inceliyor vs.
Giulianin tanitimina surada 1 ay kaldi, bu araba niye hala ghibli sasesinde dolasiyor. Yani acaba neredeyse bire bir yakin birsey mi cikacak? Giuliayi bitmis haliyle de test etmeleri, kendi kasasinda bitmis haliyle denemeleri gerekmiyor mu? Eger gercekten hazirana kadar saklayip cikartirlarsa bu kadar ozenle saklanan ilk araba olacak heralde. Umarim tum testlerini yeteri kadar yapabilmislerdir

Tanıtım yapıldıktan sonra test edecekler bence :) tabi tanıtım yapılırsa

Optimus 4X HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

cario

yeni görülmüş, ama yine kamuflaj altında.

Kapi kollarindan yeni bir alfa oldugu cok belli. Ayrica ben maseratinin bu kasasina benzemesini cok isterdim. Cussesi ve kasli gorunumu gayet hoş.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

wolkanku

yine bir test mule.
ön arka jant farklı

giulietta da olduğu gibi güçlendirilmiş fren opsiyonu olacak büyük ihtimal;

kesinlikle bir gta versiyon olacak; 6 piston kaliper mevcut.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

Bu bana biraz SUV Muletto'su gibi geldi.

///////////////

wolkanku

fiat'ın yeni çıkaracağı sedana istinaden, stoplar bu formlarda olabilir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

rikizlerli

Haklısınız sanırım, stopların şekli ve eldekini iteliyorlar hissi birleşince viaggio olduğunu düşündüm :)

Dizayn olarak sizin dediginiz gibi  viaggio benzeri bisey olabilir. Ben Bursada uc test arabasini da yolda gordum.Fluence boyutlarinda  gibi geldi bana. En azindan lineadan daha genisti:)

Sawyer

forumda giulia hangi fiyattan çıkarsa çıksın ben alırım diyen babayiğit var mı?

Ben. Bmw520i'den daha iyi olursa elbette.

iNtEGrAL

Gulia muhtemelen bu şekilde hazirana kadar gizlenmeye devam edecek. Aslında yan kapılar vs.. herşey belli olsa da ön tarafa ghibli parçaları takılmış durumda. Bu da demek oluyor ki boyut olarak ghibli ile çok yakın olacaklar. En azından ön motor ve arka bagaj kısmı... Ama lastik mesafelerine bakınca kesinlikle ghibli'den dar olacak. Biz de bu bilgiler ışığında beklemeye devam edeceğiz :) Ufak tefek photoshop tasarımları vs.. ile kendi göz zevkimize göre araçlar tasarlayacağız. ama dönüp dönüp yine aşağıdaki ghibli resmine bakıp duracağız. Yayınlanan motor özellikleri ile beraber de muhtemelen Türkiye fiyatını düşünmeden edemeyeceğiz.

İnternette bir sürü resim bulmak mümkün. Gezip tozdukça çok güzel tasarımlar ve keşke dediğim bir sürü resim var. You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımın sorduğu soruya kesinlikle evet dedirtebilecek türden. yine bir sürü ersim var ki bu soruya kesinlikle ama kesinlikle hayır dedirtecek cinsten. Özellikle aşağıdaki resim gibi olmaz umarım ve buradaki gibi chrysler 200'e benzemez.

Diğer araçlara gelirsek Bursa da yakalanan çinli viaggo yani yeni nesil Linea :). Bu araçta bildiğim kadarı ile Türkiye'de geliştiriliyor ve Fiat'ın B+ segmenti ile C segmentine hitap edecek. C segmenti içinde Punto geliştiriliyor diyelim.

Birde ek olarak giulia için süpriz resimler gelsin. her ne kadar yine maserati kasasında olsa da :)

-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -