Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bar35

Tamam senin dediğin olsun, ben okumaya devam ederim forumu yazmam ki forumun bilgisi tükenmesin. Zaten fiyatta atmasyon, hatta öle bir araba da yok boşver bende trollük yapıyorum.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

ar.159

Bende alfa Nın tr pazarını ve olağanüstü vergi sistemini takacağını hiç düşünmüyorum
He tr wv de BMW de olduğu gibi alfa için de yıl içinde binler satıp paraya para demediği bir pazar olsa neyse ama mevcut koşullarda arkadaşın da dediği gibi daha guilettaya dizel otomatik koymazken tr çok da tın dediği açık
Bunun aksi olması için iş Tofaş'a düşer şayet TOFAŞ benim Pazarı'm için ufak hacim dizel otomatik üretimini Gündeme alırsan bende yıllık 1000 araç çelmeyi taahhüt ediyorum derse o zaman elbette dikkate alınır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

rikizlerli

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Resul Ikizlerli/Giulietta

örgetmen

chao

Bu gercekse yarin itibariyle tum gereksiz masraflarimi durduruyorum :D onu 159'u andiriyor.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Doğa Tosun

photoshop  ;)

edit: ama umarım buna benzer, çok hoşuma gitti.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

örgetmen

önü karşı duvarda görünen olsa gerek .önü buysa güzel ancak arkasını alfanın diline pek benzetemedim birde bütünsel görmek lazım .

örgetmen

facebook alfa club sayfasında İtalya üretim bandından Alfa Romeo Gulia 2015.. başlığıyla paylaşılmış ?

Gouki

örgetmen

bana photoshop gibi gelmedi göreceğiz artık 1 2 güne kokusu çıkar .

tughan

Photoshop olduğu yerden vuran yansımalardan belli oluyor. Böyle olsa güzel olur cidden :)
Tuğhan.
156 Selespeed

hi_cazz

Hatta araç bence uzak doğu araçlarından biri. Benzin deposu solda çünkü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rikizlerli

Muhtemelen adamlar maserati ghiblinin uzerinde oynama yaptilar, sonra buna benzeyecek deyip biz tahmin etmistik seklinde reklamlarini yapacaklar

rikizlerli

You are not allowed to view links. Register or Login
facebook alfa club sayfasında İtalya üretim bandından Alfa Romeo Gulia 2015.. başlığıyla paylaşılmış ?

Alfa romeo project 952 sayfasindan (facebook) aldim goruntuyu. Sizin dediginiz sayfada varmi bilmiyorum.

Bir  foto daha:

Adza

Fotoğrafın orjinali

Adza

Hatta araç bence uzak doğu araçlarından biri. Benzin deposu solda çünkü.

Ghibli Nin de solda hocam..

vieri

Çok başarılı bir Ps çalışması olmuş.Arka kısımda 4C'den esintiler var.Tasarım böyle olsun, satışlar patlasın.  :)

örgetmen

Fotoğrafın orjinali

;) bravo

Kibitzer

Alfa romeo project 952 sayfasindan (facebook) aldim goruntuyu. Sizin dediginiz sayfada varmi bilmiyorum.

Bir  foto daha:

Fotoşoplu giulietta bu. Ön tampon altından ve bagajın uzatmasından belli oluyor.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

rikizlerli

Kibitzer

156 bu.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Tolga033

Herhalde hiç markanın ,yeni bir modeli çıkacağı zaman bu kadar çok fotoşoplu modeli olmamıştır. :lol:

agucba

Tasarımından çok burada yazılacak yorumları merak ediyorum.  :)) Alfa Romeo, öyle veya böyle güzel bir tasarım yapacaktır bence. Bazen ısınmamız ve beğenmemiz zaman alıyor olsa da.
Ama burada yazılacak olan yorumları ciddi ciddi merak ediyorum. MiTo'ya yapılan yorumlar, ki en başında ben de Hyundai'e benzetmiştim Scudetto'su saymazsak diye, Giulietta'ya yapılan yorumları düşünüce, 159 takipçisinin yere yere vurulacağını, önünün Audi'ye, arkasının Fluence'a, içinin Dodge'a, malzeme kalitesinin (bunu muhtemelen Almanlar yazacaktır, biz de 2017'de görebileceğiz ancak) Tata düzeyinde olduğunu falan filan...  :))

///////////////

rikizlerli

Alfa tasarımda özellikle ön farlarda  8C den esinlenmesinden vazgeçmesi gerekir.Büyük yuvarlak ön farlar yerine daha küçük farlar kullanırsa bence sorun yok.Uzun bir burun kısa bagaj zaten arabaya vermesi gereken havayı verecektir.
Giulietta'da kaput uzun olsun diye o kadar iç hacimden ve bagajdan feragat ediyor, sonrada ön sileceklerin orada dünya kadar boşluk bırakıyor. Birde ön farlar arkaya doğru uzanınca (arabanında epey geniş olduğunu düşünürsek) uzun kaput algısı kayboluyor .

hi_cazz

Farlar MK1 156 yı hatırlattı bana.