Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Şöyle bir videosu var. :clover:
You are not allowed to view links. Register or Login

alperuzi

Ön farları Toyota GT86'dan almışlar sanki.

Sürüş zevki konusunda da GT86'yı örnek aldılarsa sayısal oynamaya başlarım :D

Fatihob

Yanımda 3 tane arkadaşım var, 3üde otomobillerle alakalıdır. Giulia'nın fotolarını gösterdim hepside çok beğendi, forumda yazılanları gösterdim adamlar şok oldu.

..

Aranimas

teknik değerler ne zaman gelir acaba.. Ölçülerini çok merak etmekteyim..
Açıkçası ben beklediğimi bulamadım. Evet güzel bir araba ve daha büyük bir kitleye hitap edecektir. Evet 2 sene sonra imkanım olursa arabamı değiştirirken 1. tercihim olacaktır.
Ama kalbimde bir 159'un yerini tutamayacak sanırım.

canselmo

Burnu hala ilerde aracın ayrıca 159 cok büyük bir örnek fakat guilia ya git gide alışında daha cok seveceğiz ben cok begendim

2.memleket  = İtalya

kuti147

Kaç kez seyrettim peş peşe bilmiyorum. ön arka aktif spoiler falan çok güzel düşünülmüş. Tünel sonu yırtarcasına bir sesle gelmesi ama sonunda yine sessizce bitmesi tam bir italyan zerafeti olmuş :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

chao

Videoyu izleyince tamam dedim :) olmus bu olmus :D  :clover: :alkis:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Sportivo

Şükür kavuşturana , ben beğendim , kasaya bakınca ilk izlenimim bana Nissan GT-R'ın aile ve yol versiyonunu yapalım demişler hissiyatı verdi, bunu kasanın genel formu anlamında söylüyorum, tasarım anlamında değil. Arkadan itildi, %50-50 dağılım   QV'deki motor Alfa'nın özüne döndüğünün resmidir bence. Aylar önce bir sunum vardı orta vadeli ayağa kalkma planı gibi Stunkworks ekibini ve bu ekip ile Alfa'nın yapacaklarını içeren. Sanırım o sunum gerçek olacak , bu Alfa'lara ulaşılabilirlik elbette zor olacaktır ancak marka sevenin sevmeyenin gözünde hakettiği geri alacaktır diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ozoozo

Yanımda 3 tane arkadaşım var, 3üde otomobillerle alakalıdır. Giulia'nın fotolarını gösterdim hepside çok beğendi, forumda yazılanları gösterdim adamlar şok oldu.

Benimkilerde aksine yeni f30 kasanız hayırlı olsun kanka dediler :) ki beklenilen gibi çıksaydı ciddi olarak babasının kanına girip sipariş geçeceklerdi ama ııh dedi. Zaten tanıyorsun bir tanesini sürekli piste gidiyorlar konuşmuştuk önceden. Özetle günümüz audi,bmw tarzı araçları kadar güzel bir araç olmuş. Fiyat listesine göre insanlar karar verecektir.

Birde aracın bir yerlerini başka marka benzetmemiz kötü olduğu anlamına gelmiyor , sadece gördüğümüzü söylüyoruz.

OZO..!!!

wolkanku

Ben içine ait foto göremedm

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

tughan

Aynı videonun youtube adresi;

Tuğhan.
156 Selespeed

since1910

teknik değerler ne zaman gelir acaba.. Ölçülerini çok merak etmekteyim..
Açıkçası ben beklediğimi bulamadım. Evet güzel bir araba ve daha büyük bir kitleye hitap edecektir. Evet 2 sene sonra imkanım olursa arabamı değiştirirken 1. tercihim olacaktır.
Ama kalbimde bir 159'un yerini tutamayacak sanırım.

Kesinlikle katılıyorum. Evet güzel araba, sonuçta bir Alfa Romeo ama kesinlikle 159'un yarattığı heyecanı, farklılığı ortaya koyamadığı kanaatindeyim.

wolkanku

videoyu izleyene kadar fotoğraflardan hiç beğenmedim, videoyu izledikten sonra farklı açılardan farklı panelleri inceleyince çok beğendim...

bu arada dün f30 bmw'ye benzetilen aracın yan kısmının bmw ile alakası yokmuş, resmen ışık yüzünden yanılmışız.

stopların yana doğru uzantısı çok gibi gelmişti, ama 159'dan biraz daha fazla tam yandan bakıldığında.

yanlız 2016 superb ile arkaları çok benziyor.
ki bu QV versiyon , egzoslar sağ sol tek uç olduğunu ve difüzörün daha ağırbaşlı olduğunu düşünelim direk superb oluyor.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

Bu arada,QV versiyonun 510 BG ve 0-100'ün 3.9 sn olduğu söyleniyor.  :o

rain man

Hey yavrum hey. Motor sesine gel.

Önümüzdeki 5 yıla büyük çaplı hiç bir yatırıma girmeyeceğim senin için giulia <3

Ben çok beğendim arkadaşlar. Arkadan mazda 3 te olsa yandan f30 da olsa v kaputu scudettosuyla alfa romeo. Ve piyasa ne kadar almanlaşırsa almanlaşsın kendi çizgisini koruyor da koruyacak da. Helal olsun be :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

tugrul

Videoyu izlerken ön tampona plaka takmanın ne kadar kötü olacağını düşündüm derdime bak ya...
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Tolga033

Beyaz renk olanın videosu.

Erenbal

superb'e benzediğini söylerken şaka yapıyorsunuz değil mi ?  :S

Lbe

Araç güzel mi? Bence çok güzel.Yalnız şöyle bi şey var.Sınfında F30'la karşılaştırılacak haliyle ve F30 gerçekten her konuda mükemmel bi araba.Yakıt tüketimi desen 320d benim Giu'dan az yakıyor.Performans desen 320i si bile bir çok araçtan performanslıyken daha yüksek motor seçenekleride var.Hali hazırda F30 kullanıyorum Ankara'da ve gerek yol tutuşu gerek sürüşü ve konforu bence mükemmel.Bugün araba alcak olsam A5, F30 ve Giulia arasında kalırım ve Giulia'nın fiyatı F30'un bi tık altındaysa Giulia alırım.Sanmıyorum Giulia'nın o kadar iyi olabileceğini.Ben bile böyle düşünüyorsam Alfa'ya uzak olan insanlar kim bilir ne düşünecek

fatihmehmet

Valla ben çok beğendim. Yapılacak testleri dört gözle bekliyorum. Yüksek ihtimal hayal olarak bir köşede kalacak ama caddelerde görsem cok mutlu olurum.

Motor seçenekleri de belli olsa bir an önce.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

erdem1904

Çok beğendim :( şimdi en az 6-7 yıl hayalini kim kuracak :) yok yok olmamış :) BMW m paket satış stratejisini yaparlarsa Şahane olur....
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

depeche101

Ben şimdiden auto bild in testini okumuş gibiyim .

"Bu ateşli İtalyan" ile başlayıp , "ama" ile biten testler . :yukari-ok:

Ben ilk gördüğümde şüphe ile yaklaştım fakat sunum ve detay fotolardan sonra gerçekten çok beğendim.

The Schuey

Bu arada,QV versiyonun 510 BG ve 0-100'ün 3.9 sn olduğu söyleniyor.  :o
Vışşş aney diyebilir miyim?

Sent from my Discovery using Tapatalk

Murad

Resimlerde çok emin olamamıştım ama videolarda herşey daha çok anlaşılır durumda. Hareketli çekimlerde araç bence mükemmel görünüyor. Etrafta o kadar çok birbirine benzer araç var ki, mutlaka bir yerleri farklı araçları andıracaktır fakat ben yine de kendine has bir tarzı olduğunu düşünüyorum aracın. Tek gözümün alışamadığı yeri jantları.

alihsans

Beyaz renk her zamanki gibi detayları daha çok öne çıkarmış. Beklediğimden hem farklı hem de daha güzel olduğunu söyleyebilirim.
Açıkçası bir hayal kırıklığı bekliyordum ama öyle çıkmadı. Sahibi olmayı isteyenlere Allah nasip eder inşallah.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY