Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2009 Alfa Romeo 8C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

2009 8C Basın Lansmanı Fotoğrafları..

Register or Login" border=0>

Alfonso

resim görünmüyor bende

n/a

n/a

n/a

Alfonso

teşekkürler abi.. şimdi çıktı.. bu nedir yahu.. araç full karizma .. alfa adına harika bir gövde gösterisi..  

n/a

n/a

n/a

quote:

teşekkürler abi.. şimdi çıktı.. bu nedir yahu.. araç full karizma .. alfa adına harika bir gövde gösterisi..  

8C ve Maserati nin son halinin basın lansmanı....

Alfonso

orta konsolda vites görünmüyor.. yoksa ben mi göremiyorum ;( daha mı geride acaba..

n/a

vites direksiyondan değişimli=)

Alfonso

quote:

vites direksiyondan değişimli=)

:D direksiyondakini gördümde virajlarda problem olmaz mı? tabi bizim seleslerdeki sistem eski sistem belki bunlarda sorun olmuyordur.. seleslerde ortadan vites büyütüp direksiyondan küçültmek baya kullanışlı oluyordu..

agucba

Bazı otomobillerde direksiyondan vites kumandasını özellikle direksiyon kolonuna sabitliyorlar. Böylelikle gücü fazla olan otomobilin sürücüsünün hızlı virajlarda yanlışlıkla vites değiştirmesi önlenmiş oluyor.

///////////////

bado

gerçekten baştan aşağı araç karizma..fakat orta konsolda neden teyibi öle uyduruk yaparlar anlamıyorum.şöle güsel navigasyonlu falan bişi koymuyolar.

bide bu iki araç aynı segmenttemi?..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

agucba

Markasından emin değilim ama teybin markası Becker olabilir diye tahmin ediyorum. Ve bu teyplerin üst modelleri genelde Navigasyonlu oluyor. Benimkisi sadece tahmin ama.

///////////////

estephan

ben ce boss dur markası ust serılerde bu markayı kullanıyorlar

Alfadanadam

Güzeller güzeli yaw :)

Teyp konusunu daha önce de konuşmuştuk ama marka aklımda kalmamış. Bence de navigasyonlu birşey daha güzel olabilirdi ama bu teybin de çok çok kaliteli birşey olduğunu hatırlıyorum.
Ayrıca bu güçteki bir aracı kullanırken kim bakar orta konsoldaki ekrana :))

n/a

Tam Alfa ya yakışan bir tasarım...

n/a

sanırım alfa romeo 'nun şu ana kadar çıkardığı en güzel model 8c olsa gerek..aracın herhangi kötü bir yanı yok gibi..bu kırmızıda bi değişik görünüyor ,böyle hafif bir bordomsu gibi..motoru ve kapı içleri dehşet..

agucba

Alfa 8C Competizione (autobild'ten çeviri) başlıklı Thread arabanın rengini tam olarak açıklıyor.

"Ve aracın rengi. Derin ve pırıltılı bir kırmızı, Competizione için özel geliştirilmiş. Bu renk aracın yuvarlak hatlarını daha belirginleştiriyor ve ışığın vurduğu açıya göre gümüşten derin kırmızıya kadar değiştiriyor. Bu derin ve parlak kırmızıyı ulaşabilmek için araba gümüş ve Rosso Corse pigmentleri ile zenginleştirilmiş yedi kat cila ile boyanmış. Dizaynır Egger kesin bir dille; ?Rengin adı Rosso Otti Tschi, ama bu bir renkten daha fazlası, bu Alfa Romeo?nun kalbinde akan kanın rengi? diye ifade ediyor."

///////////////

n/a

Bir resim daha ekleyeyim...

adnan.geyik

Müthis birsey. Dilerim hakeden biner. Direksiyonda zevkten dagilir insan. Ic tasarimida cok özenli. Darisi bu forumdaki herkese...
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

n/a

teybi nakamichiydi galiba yahu..aklimda öyle kalmiş...

n/a

İnsallah birgün hepimize nasip olur hayal etmesi bile heyecan veriyor...
Fakat kokpitteki vites düğmeleri ve direksiyon biraz fazla ferrari olmuş sanki?

Tabi bu durum sonucu değiştiriyor mu, Hayır. Çirkin olmuş mu, Hayır.
Seve seve alır mıyım, Evet. Fanatik miyim, Sonuna kadar...  

Edited by - pharmator on 13/08/2007  00:18:17

agucba

Dünya'da 500 mutlu insan olacak. Tabi bunları kaçı gerçek Alfisti, orası tartışılır.

///////////////