Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'dan açık Mito ve 159 Crossover

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Alfa: Mito Cabrio ve plananan 159 Crossover
Alfa Romeo-Chef?i Luca de Meo yine geleneksel Alfa özellikleri olan sportiflik, hafiflik ve kolay kullanım üzerine oynamaya devam etmekte. Giriş modeli olarak Eylül?de iki kapılı Mito satışa sunulmaya başlayacakken, 2009?da da 4 kapılı 149 geliyor.
Register or Login" border=0>

Büüyük bir çaba ile 2010 yılı için 159 bazı üzerine kurulmuş olan bir 159 Crossover için çalışmalar devam ederken, Jaguar gibi partnerlerle de gelecek olan 169 için arkadan itiş çözümleri için temaslar devam etmekte. Kesin olan bir şey var; gelecekte küçük sınıf araçları için Alfa Romeo, BMW ile ortak çalışacak.
Bunun yanında 2010 yılı için Mito?nun açık bir versiyonu için de karar verilmiş durumda. Mito gibi açık olan model de G. Punto bazında olacak. Açık modelin 2 kişilik bir Roadster mı veya 2+2 kişilik bir Cabrio mu olacağı için karar aşamasının finaline gelinmiş durumda. Çok az bir farkla, maliyet hesabından da dolayı, kumaş bir tavanda karar alınıdı. Motor olarak Mito?nun 155 PS?lik 1,4 litre turbo benzinlisi, 120 PS?lik 1,6 litre dizel ve 230 PS?lik 1,8 litre turbo benzinli görev yapacak. Standart olarak elektronik diferansiyel kilidi Q2 hepsinde sunuluyor olacak.

///////////////

frantic

quote:

Jaguar gibi partnerlerle de gelecek olan 169 için arkadan itiş çözümleri için temaslar devam etmekte.

Alfa nın yeniden arkadan itiş bir model çıkarmayı düşünmesine çok sevindim (Bildiğim kadarıyla 166 lar önden çekiş yanlış biliyorsam şimdiden özür dilerim) 169 gibi bir Alfayada arkadan itiş yakışır hele 240-300 hp arası bir motorla birleşirse tadından yenmez 169 diye düşünüyorum

Mito da çok tatlı gözüküyor üstü açıkken
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Dentist

Uygun bir fiyat belirlenirse,iyi satabilir diye düşünüyorum.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

n/a

Mito cabrio olarak çok güzel olmuş fakat bez tavan biraz düşündürücü. Mercedes SLK modelindeki gibi iki parçada katlanan sac tavan olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.