Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo 149?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

inş. 8C tarzında bir şey olmaz..agresifliğinden bir şey kaybetmez..bu photoshop çalışması çok etkiledi kime göstersem bayıldı..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Dentist

Bence de güzel.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

n/a

süper olmuş.

bado

Register or Login" border=0>

cem meric

bole olucaksa gercekten beklemeye deger kapı kollarıda gızlenmıs cok sık gercekten... bakalım ne cıkıcak beklıoruz. . .
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

bado

umarım...

Borracho

güzel bir tasarim...ancak resmi olmadigi icin birebir aynisini görecegimizi sanmam. Alfa Pazarlama müdürünün bir aciklamasi vardi, yeni 149'u bu sene sonuna kadar getirmeye calisiyoruz diye...-ki beni sasirtti cünkü ne dünya basınında spy foto gördük, ne bu kadar az süre kala resmi teaser fotolara rastladik. ama eger bu sene sonuna kadar 149 gelecek ise tasariminin bundan 1-2 sene once belirlenmis olmasi gerekir ki, dünya araba pazarlarina lansmanla birlikte yeterli sayida üretilmis arac gönderebilsinler...ama ben de genel görüse katiliyorum, umarim model buna benzer arka kismi de yine Mito gibi Ferrarivari yuvarlak stoplara sahip olur...

Dentist

Merakla bekiyoruz;umarım dağ fare doğurmaz.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

agucba

Burak Bey, Alfa Romeo Pazarlama Müdürü'ne inanmayın bence.

Bunlar ki Alfa Romeo Dünyası'nın gelişmelerini bizim siteden takip ediyorlar.

Alfa Romeo İtalya'nın kendisi bu modelin 2009 yılında çıkacağını belirtirken Türkiye'deki yetkililer nasıl olur da bu sene sonunda mutlaka getirecekler!
İnşallah getirirler de beni bu yazdıklarım için utandırırlar.

Ayrıca resme dikkatli bakılırsa, bunun Maserati Gran Turismo farları eklenmiş ve uzatılmış bir MiTo olduğu anlaşılır.

///////////////

Dentist

Belki de Türkiye'ye özel sipariş yaptıracaklardır !!!

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Borracho

quote:

Burak Bey, Alfa Romeo Pazarlama Müdürü'ne inanmayın bence.

Bunlar ki Alfa Romeo Dünyası'nın gelişmelerini bizim siteden takip ediyorlar.

Alfa Romeo İtalya'nın kendisi bu modelin 2009 yılında çıkacağını belirtirken Türkiye'deki yetkililer nasıl olur da bu sene sonunda mutlaka getirecekler!
İnşallah getirirler de beni bu yazdıklarım için utandırırlar.

Ayrıca resme dikkatli bakılırsa, bunun Maserati Gran Turismo farları eklenmiş ve uzatılmış bir MiTo olduğu anlaşılır.

Pardon...tekrar kontrol ettim, 2009 sonu demisler.. yine de bu gecen sene basi gibi tasarimin ortaya cikmis olmasi demektir...

bu haftaki otohaber dergisinden alinti yapiyorum:

Arzu Colakoglu - Alfa Romeo- Lancia İş Birim Direktörü:
"... 2009'un sonuna doğru da 147'nin yerini alacak modeli Türkiye'ye yetiştirmeye çalışıyoruz."

Alfadanadam

:))

Alfa Romeo Türkiye, otomobil satışı ve servisi işini yüzüne gözüne bulaştırmışken, yeni bir modelin çıkmasında ne tür bir çabaları olabilir ki? Eğlendirici bir açıklama olmuş :)

agucba

Sitede bir yer yazmıştım ama hatırlamıyorum şimdi.

Hollandalı Alfa Romeo Bayi'leri İtalya'ya gitmişler. Ziyaretin bir bölümünde, bayilerin üzerinde telefon, fotograf makineleri ve kayıt yapabilecek olan tüm eşyaları girişte bırakmalarını istemişler. Sonra 30 saniyeliğine bir perde açılmış ve ziyarete gelen tüm bayilerin ağzı açık kalmış. Söylenene göre yeni 149 ((?) artık muhtemelen numara yerine isim kullanılacak), 156'nın ilk çıktığı zamanki etkiyi bırakmış. Üzerinden 1 hafta geçmiş olmasına rağmen (olayın geçtiği zamandan bahsediyorum) bayi hala etkisinden kurtulamamış.

Bu modeli muhtemelen Arzu Çolakoğlu da görmüş olmalı.

///////////////

Borracho

eski bir 147 sahibi olarak, 149'dan da cok ümitliyim...
147'mi de cok sevmistim ve bence hem orjinal versiyonu, hem simdiki makyajli hali cok cok güzel ve alfa tarihindeki yerini alacak ve hep begeni ile hatirlanacak.
149'un da bir iki adım daha ileride bir tasarim ile karsimiza cikacagini umuyorum. bir dilegim de gizli arka kapi kollarinin
149 da da devam etmesi...

cem meric

gızlı kapı kolunda bende katılıyorum alfayla ozdeslesmıs bırsey artık o baska arabalarda gormek ıstemıyorum vede butun modellere yakısıyor koysunlar hepsıne
156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

147TI

quote:

Ben tuttum bu modeli :) Şu işin aslı ne zaman belli olcaksa?

147BLACK

Çok çok güzel bir model. Umarım gerçek olur bu dış dizayn. Gerçek değilse bile bu fotoşop'u yapan çocuğu Alfa işe almalı.
149 böyle gelirse piyasayı uygun motor seçenekleriyle beraber sallar.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

agucba

quote:
149 böyle gelirse piyasayı uygun motor seçenekleriyle beraber sallar.

Alfa Romeo piyasada sadece "waoowww" diye bir etki bırakır ama satış konusunda pek bir hareket olacağını sanmıyorum.

///////////////

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

bado

valla You are not allowed to view links. Register or Login'nun 5 kapısı gibi..küçük duruyor..bence iyi olmamış...çok fazla You are not allowed to view links. Register or Login dan izler taşıyor.agresif bir 149 umuyorum..mi.to'yu annadık şirin gözükcekde.149? ne alak..

Alfadanadam

Mito'yu da gördükten sonra 149'un buna çok bezeyeceğini düşünüyorum. Yani şimdiye kadar gördüğüm en gerçekçi modelleme.

SertackeS

son iki resim çok güzel görünüyor. ancak 147nin yerini tutacak gibi gelmedi gözüme.
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

bado

quote:

Mito'yu da gördükten sonra 149'un buna çok bezeyeceğini düşünüyorum. Yani şimdiye kadar gördüğüm en gerçekçi modelleme.

malesef bülent abi.

Sportivo

Arkadaşlar beğenelim ya da beğenmeyelim,yeni tasarım serisi tamamen 8C üzerine kurulu. Mitoda gördüğümüz gibi 149, 169 , SUV modellerin tamamı bu yuvarlak farlarla başlayacak. Şimdiden alışmakta fayda var.

Edited by - Sportivo156 on 19/10/2008  14:47:31
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

147TI

Arka güzel, ön olmamış.. yapamiyorsan 8C gibi bari başka bir şey yap kardeşim...

Bu tasarımla Alfa nın kilit görüntüsünü oluşturan önü , resmen "şebelek" bir hal alıyor.. :(