Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo 149?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeriousAlfaManiac

turbosu çıkarsa söylendiği gibi 1.4 turbo tadından yenmez ben sölim...Hemen alınır kırmızısından.

n/a

fiyatları cok onemli 1.4 turbo versiyonu bile kaca satılır acep??

SeriousAlfaManiac

evet bence nerden bakılırsa  bi 50 kağıt olur.

Alfadanadam

Adamlar 60 milyara dizel Jaguar satarken 50milyarı kim vercek acep? 50 milyar derlerse şaka gibi olur anca...

master

45 olursa iyi satar. Aslında biraz da Golf GT'nin fiyatına bağlı. 1.4 lt kompresör+turbo var onda da , alt devirde kompresör devrede , bi devirden sonra kompresör yerine turbo devreye giriyor , yani sürekli aşırı besleme :) O da 170hp idi , onun fiyatıyla benzer olursa iyi satar. Özellikle bizim memlekette bu Golf GT ve Alfa 149 1.4 Turbo çok iyi satar. Az hacim , az vergi , çok güç :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

özellikle vergi açısından 1.4 turbo mantıklı gibi duruyor. teknik verileri bir incelemek gerek ama. bi de mümkünse test sürüşü Register or Login" alt=""/> mesela GT'yi çok sewiyordum, hala daha çok sewerim ama test sürüşünden sonra 2.0 motorundan acayip soğudum Register or Login" alt=""/>

bi de 149'un boyutları nasıl olacak? mesela 156'ya yaklaşır mı?

n/a

peki 149 la ilgili bir haber varmı üretildikten sonra ülkemize ne zmn geleceği falan?

Onur

kesin hiç bir bilgi yok bildiğim kadarıyla ama üretim için 2oo7 sonu 2oo8 başı diye biliyorum

n/a

oh oh daha var yanii onur 147 ciler daha gönül rahatlığı ile binebilirler araçlarına..geçen caddede ilk defa değişik bir 147 gördüm..rengi fıstık yeşili idi daha önceden görmediğim için çok garip geldi gözüme..

Onur

bende geçen servise gittiğimde baya koyu bir yeşil gördüm,petrol yeşili diyorlarmış  ve karar verdim, 147 ye her renk yakışmıyor :)

krm

o koyu yeşil olan iğrenç ya. nuvolo mavisini tek geçerim, ama ona da değmez...

n/a

evet en bomba 147 ler bence beyaz ve kırmızı olanlar...!

krm

olmamış yaw ne bu..

Register or Login" border=0>

Alfadanadam

Beni de pek sarmadı...Subaru havası var..garip bişi olmuş

anIL(34an623)

güzel olmuş ama alfa gibi olmamış. sewgili bülentin dediği gibi subaru hawası war. biraz kararsız kaldım açıkçası. kötü diyemiyorum, güzel de diyemiyorum

master

Farları değiştirince güzel olacak :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

krm

abi ben sorunu buldum hatlar sert farlar yuvarlak. tezat oluyo. üçgen far kullansalar efsane olur.

freyzer

Bunlar biraz daha iyi gibi

Register or Login " border=0>

Register or Login" border=0>

Alfadanadam

farlar kötü, çok çok kötü...sıradan bir araba gibi göstermiş..
offf ya çok canım sıkılıyor bunları görünce....arabayı satarsam alacak alternatifim yok..gerçi satmayı düşündüğüm de yok ama kendime ulaşılabilir bir dream car bulmak istiyorum...off..söyleyin düzeltsinler şunu biraz daha...

master

Alfa ızgarasını kaldır , al sana Punto...

Mis gibi dizaynı bir farlar mahvediyor. Güzel far tasarlayınca canavar olur bunlar :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

1.4 turbo 160 hp olsunda neye benzerse benzesin :)

n/a

1.4 turbo 160 beygir ekmek ban yee misali aynen...ben hiç düşünmem 159 u es geçer alırım bu 1.4 149 u..inşallah bi akılsızlık yapıp getirmemezlik yapmazlar bu 1.4 turbo versyonlu motoru..golf gt ile tr piyasasında fecii kapışır 149..yannız golf gt nin tüketim değerleri de çokçok fazla makul değerlerde.hadi daha anladık 149 un tipi nasıl olacak belli değil tam olarak ama bu 1.4 turbo motorun varlığı henüz bulunmakta mıdır..? ilk resimde progetto bravo dior..yeni bravo geliyor galba hgt olursa tadından yenilmez bunun...fiat ın 2.0 5 silindirli motorundan hiç bir zaman vazgeçememişimdir..vazgeçtiğimdede pişman olmuşumdur..ne yakarsa yaksın sonuç olarak 1.6 156 ile aynı benzini yakior 2.0 5 silindirli fiat motoru..üstelik hem gidior hemde  motor sesi  vızır vızır :)

n/a

işallah böyle bi farı olmaz..
buarada ızgarada güncel 147 yle aynı..
tamponun altıda büyük çoğunlukla aynı gene.
ama önce farların değişmesi gerekiyor çünkü alfa herzmn sertve sinirli bakışlara sahip araçlar yaptı imajıda bu yönde böle süt oğlan gibi ne o yaw.

n/a

ön görünüm lancia modellerini andırıyor.ama bence güzel ve etkileyici olmuş.

t_e_m

genelde bu tür illüstrasyonlara tam anlamıyla güvenmemek gerekiyor ama konseptlerin genelinden çıkan anlam yuvarlak far-stop grupları olacağı.

bence hoş olacak, alfa retro tasarımlarla yaşayan bir firma ve yuvarlak farlı araçlar da bu açıdan yakışır alfaya.