Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo 149?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat

ya ortalıkta bir sürü 149 dolaşıyo ne nedir anlamadık.Hatta ben b yerlerde alfa 148 diye bişey bile duydum.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

quote:

ya ortalıkta bir sürü 149 dolaşıyo ne nedir anlamadık.Hatta ben b yerlerde alfa 148 diye bişey bile duydum.

inşallah bunlardan hiçbiri değildir. yoksa arabayı model olarak yenileme yerine modifikasyonla yenilicez.

BARLAS

ön farlar berbat..
ne o öyle nissan micra gibi, onun dışında bence iyi ama eğer 50.000 YTL gibi bir fiyatla çıkarsa BMW 1, Mercedes B serisi gibi rakiplerin yanında şansı az bence...

admin

Hasan Turkay şöyle bir şey bildirdi.

Quattroruote mecmuasının haberine göre Alfa küçük arabadan bahsetmeye başlamış. 'Punto' gibi ama ondan daha sportif, dört metre boyunda, üç kapılı olucak. Bu mini Alfa 'ya tahminen 'Junior' denicek ve 2009 da görebileceğiz.

Register or Login" border=0>
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfadanadam

iyi iyi, hanıma alacak bir alfa olsun yaw :)

master

Japon arabası tipli farlar hiç olmamış. Alfa şu far konusundaki kabızlığını ne zaman tamamen çözmüş olacak acaba ? Birkaç model hariç güzel farlar üretemiyor bir türlü Alfa Romeo.

Bu arada Bülent Abi hanım falan diyor , korkuyorum ben :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

eğer bu araç çıkarsa küçük araçlar sınıfının tozunu attırır.alfalar piyasada fazlası ile çoğalmaya başlar.alfa romeo belki bu sınıfla voleyi vurabilir.bence markaya bambaşka bir güç katar.fakat alfaların özel olmasını yitirmeden bunu yaparsa daha bi guzel olur.

Levent Kobaza

voleyi vurmaz!
Çünkü bizimkilerin satış politikalarını çözemedim ama araclar satılmasın diye özel bir çaba harcadıkları kesin...

bugra

quote:

voleyi vurmaz!
Çünkü bizimkilerin satış politikalarını çözemedim ama araclar satılmasın diye özel bir çaba harcadıkları kesin...

+10000 ana bayii zincirlikuyu birmot a her gittigimde dusunmeden edemiyorum..acaba senede kaç araç satıyorlar diye ancak malum planlama ile fiat tan showroom ve servis olarak ayrılma neticesinde ufak gelişmeler olacağı inancındayım

Edited by - bugra on 13/10/2006  21:43:23

Alfadanadam

quote:

Bu arada Bülent Abi hanım falan diyor , korkuyorum ben :)

Yok Önder'cim korkulacak bir durum, ama yarın bir gün başımıza geldiği zaman clio,corsa gibi birşey eve sokmak istemiyorum da, o bakımdan yani :)

murat

quote:

quote:

voleyi vurmaz!

+10000 ana bayii zincirlikuyu birmot a her gittigimde dusunmeden edemiyorum..acaba senede kaç araç satıyorlar diye ancak malum planlama ile fiat tan showroom ve servis olarak ayrılma neticesinde ufak gelişmeler olacağı inancındayım

Edited by - bugra on 13/10/2006  21:43:23

B.düzü birmotun tüm alfa bayilerinin toplamını geçtiğini biliyorum 2004 yılı satışlarında
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Levent Kobaza

Size ufak bir örnek vereyim;
-En son ne zaman tv kanallarında alfa romeo nun bir reklamını gördünüz ?
-Bir kampanyasını yada büyük umutlarla sunulan 159 un reklamını tv kanallarında kaç kez gördünüz?
Çok basit bir matık bu reklamını yapmadığınız ürünü nasıl satacaksınız?

n/a

ben alfanın fiyattan showroom ve servis olarak ayrılıp yeni bir plaza şeklinde çalişması ile çok fazla eksi puanlar alacağını düşünüyorum.özellikle küçük şehirler için geçerli bu dediğim durum.düşünseniz ya adam zaten kaç tane alfa satıyor senede.hem bayii beklenen satışları gerçekleştiremiyor ve bayiilerden ayrı bir plaza istiyorlar.hele hele bu 159 da çıktıktan sonra ne satıcak alfa romeo sadece 147 mi.Ben bu ayrılma işi taraftarı değilim.Tamam eskisi gibi 156 gibi bir araç olup deli satış adetlerine 147 ile birlikte ulaşsalar anlarım.Örnek olarak balikesir alfa bayisi yanlışım olmasın ama toplam olarak 2 sene yada 3 sene içinde 150 adetlik gibi rekor bir satış gerçekleştirmiştir.rekor bir satış dedim çunku balikesirin nufusu belli potansiyeli belli.fakat şimdi gel gelgelelim adamların satabileceği model yok.159 lar olmuş 75 milyar,şu ana kadar sadece 2 tane 159 satıldı balikesirde.Eğer fiattan ayrı bir plaza isterlerse,alfa için plaza ve servis yapabileceğini hiç sanmıyorum ki,şu anda fiyatın yanında corner olarak sattıkları alfa bayiiliğinide büyük ihtimalle bırakırlar böyel bi durumda kanımca.

n/a

159'un bayağı çok reklamı çıktı tv'de.. Şu geçtiğimiz ay içerisinde de, otomatik şanzımanın varlığını da vurgulayan tanıtım filmleri gördüm sürekli.

Şimdiye kadar Alfa'nın ufak bir otomobil üretmine başlamamış olması hata. Başarılı bir küçük bir otomobil üretmeyip de, tutunabilen hangi firma var ki? .. :) En önemli sınıf bu..

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

CuoreSportivo

Ne guzel olmus ya, on taraf biraz amerikanvari olsada (Challenger) muhtesem bi tasarim...

n/a

farlar hiç olmamiş...ama volvo c30 a güzel rakip olmuş...stoplar ve egzoslarin 8c den alinmasi hoş olmuş ....zaten 4c =) 8cnin yarisi =)...ama önü kesinlikle alfa gibi kizgin bakmiyor....jantlar mükemmel ama ne yazikki photoshop..başka bir araçtan alinmiş orta kapaği iyi gizleyememişler

Alfadanadam

Çok trendy birşey olmuş..

n/a

ön tamponlar alfa olduğunu hissettiriyor.ön farlar guzel olmuş fakat alfaya yakışmayan bir tarzda belkide bizim göz alışkanlıklarımızdan kaynaklanan bir durum bu.alfa ruhu yok gibi.belki öndeki ızagaranın etrafını da sararlarsa krom kaplama ile bir alfaya benzeyebilir.boş kalmış çok.ama butun ızgara ile alfa üçgenini dediğim  gibi etrafını kaplama şartı ile tasarlanırsa güzel durabileceğini tahmin ediyorum

master

Bence olmuş , gerçeğini görünce herkes aşık olacak eminim :) Ön taraf tam baykuşa benziyor :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

krm

bu 149 dan küçük sınıf için düşünülen araçsa ona göre bile baya büyük. farlar özensiz olmuş ama bu hali ile de çok güzel. unutmadan bu sadece bir çizim.

bado

bu daha güsel bence...

buda içiymiş :D

Edited by - bado on 18/10/2006  00:51:12
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

ilk resimdeki biraz daha iyi işte.allahım o doblo ve palio teybinden yine kurtulamıcakmıyız.kene gibi yapıştı alfalara

3. resimdeki tam bir felaket amerikan araçları misali bişi olmuş o.

bado

ya bunlar çizim..böle olcak degil ya...
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

hrrrrrrrrrr yine doblo teybi ya....gitmişler doblo teybi koymuşlar..ipod bağlanabilecek şekilde tasarlamişlar...159 un klima sistemini ve direksiyonunu koymuşlar...ama ı ıh...doblo teypli araba kullanmamaya yeminliyim...aldiğim gün değiştirirm =)