Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lbe

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni giulietta da kilit sis fari vs. nin oldugu tus takiminda en altta bir dugme var, uzerinde set yaziyor.. Aractan cikan kataloglar yeni degil,bayide sormayi da unuttum. Bu dugmenin ne ise yaradigini bilem var midir ? :)

Abi lastik basınç sensörü olabilir.Volkswagenlerde öyle

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

chao

Yeni giulietta da kilit sis fari vs. nin oldugu tus takiminda en altta bir dugme var, uzerinde set yaziyor.. Aractan cikan kataloglar yeni degil,bayide sormayi da unuttum. Bu dugmenin ne ise yaradigini bilem var midir ? :)

Abi lastik basınç sensörü olabilir.Volkswagenlerde öyle

evet olabilir doğru, basılı tutunca ayarlarınız kaydedildi gibi bir yazı çıkıyor..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

hi_cazz

Eğer bahsettiğiniz sistem DDS ise bir işe yaramıyor. TPMS olursa o zsman güzel. DDS sistemin basıncı algılaması sürekli olmuyor anca belli bir km kat ederseniz uyarı veriyor.

Note 3 ile tapatalklandı

ajavelin

Yeni GQV TCT  ler test gününü bekliyor.  :yukari-ok:

Keşke 4 çeker olsaydi

ardarian

Bugün galeride yeni modeli inceledim, DNA nın yanındaki boşluğa konulan USB girişi vs. gibi kısımların önceden opsiyon olması büyük eksiklikti burası gayet güzel değerlendirilmiş. Start Stop un artık tamamen kapatılabilr olması bence güzel olmuş kullanıcı dilediği gibi ayarlayabilmeli bu özelliği. Direksiyona yapılan modifikasyon da fiat direksiyonlarından farklı görüntü elde edilmesini sağlamış şahsen ben aynı direksiyonu kullanmaktan rahatsızdım. konsola eklenen ekran ise internetten baktığım fotoğraflarda gayet güzel görünüyordu ama gerçekte sanki harici bir navigasyon alınıp sonradan takılmış gibi duruyor. Ekran küçük ve çözünürlüğü de iyi değil, buradaki 4c konsolundaki gibi olan tuşların kaldırılıp sıradan tuşlar eklenmesi aracı da sıradanlaştırmış. Fiyat da önceki kasaya göre biraz artmış o yüzden yeni modele geçiş baya düşündürücü bir hal almış

sarpgrey

Aradaki fark çok düşük olduğu için her şey etki edebilir abi :D motorda değişiklik yok diye biliyorum ? Belki çok küçük yazılımsal fark var diyeceğim ama güçler aynı , belki kullanılan malzeme(kilo),lastik,rüzgar,yol vs farklı olabilir fark çok küçük olduğu için bence hepsi olabilir.
Türkiye'de aradığımız cevabı bulamıyoruz diye İtalya'ya mail atıp soralım mı? Bu aralar moda. :D
Yakıtı şehir içi 8'in altına düşürmek zorken 6.7'den 6.6'ya indirmek de ayrı bir qatalog qeyfi olsa gerek. :p

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi benzinlide verilen değerleri yakalamak gerçekten zor , ben araba bakıyorken fabrika verisinin üzerine hep 2 ekliyordum :) çünkü onların değerlerini yakalamak çok zor. Lastik,yol düz olmalı,rüzgar,sürücünün kilosu,aracın kilosunun harici kilo falan filan :D

Sizde biraz kilo problemi var sanırım yakıt tüketimi ne katkı olarak :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Tolga033

depeche101

GQV TCTler . Bu hafta testleri yapılacak , 10 güne kadar okuruz sanırım.

Fatihob

Gözüm mavi 500e takıldı. Ahh bi 500 Abarht'ım olaydı keşkeee.
..

depeche101

ozoozo

Bu jantlara bayılıyorum :clover:

Alfadanadam

Arabamı çok özledim de de tam olsun :)

depeche101

Arabamı çok özledim de de tam olsun :)

Valla özlüyorum yalan yok hemşo  :)

Bu arada GQV TCT videoları gelmeye başladı . GQV @Salzburgring

depeche101

İlk GQV TCT testleri .

İzlenimler iyi değil genel olarak bir memnuniyetsizlik hakim özellikle performans konusunda.
Genel kanı 4 sene önce çıkan ilk QV'den sonra yeni birşey sunmadığı ve aynı fiyat ve performans segmentindeki rakiplerinden geride kaldığı . TCT 'nin özellikle alçak devirlerdeki isteksizliği ve fiyatının pahalı olması. 4C beklentileri yükseltti kanımca.  :(

alihsans

Hepsi de ağız birliği etmişçesine yerden yere vurmuş. Bir şeyler ters demek ki. Üzüldüm. :(
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Alfadanadam

İyi olduğu birkaç yer olsaydı bir nebze ama bütünüyle beğenilmemiş olması çok ilginç...

Gouki

3500 devirden önce performans yerlerde, uzun vites oranları motorla uyumsuz, gaz tepkileri çok yavaş, 0-100 6 saniye deniyor ama gerçek hayatta çok daha uzun sürüyor...

depeche101

Gayet 6 sn ve yeni intake sistemiyle değişen ses çok güzel bence.

agucba

Muhtemelen iyi bir şey ortaya çıkmıştır ama dış mihraklar ve Anti-Alfa-Lobisi, yeni modelin beğenilmesine izin vermiyor.  :)

Düşünsenize, zaten iyi olsn bir motorda yapılan iyileştirmeler sonucunda nasıl bir kötüleşme yaşanabilir ki!

///////////////

Tolga033

Muhtemelen iyi bir şey ortaya çıkmıştır ama dış mihraklar ve Anti-Alfa-Lobisi, yeni modelin beğenilmesine izin vermiyor.  :)

Düşünsenize, zaten iyi olsn bir motorda yapılan iyileştirmeler sonucunda nasıl bir kötüleşme yaşanabilir ki!
+ TCT.  :)

muzocan

Anti-Alfa-Lobisi haha guzel :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfadanadam

Şanzıman oranları uyumsuz olursa gayet te kötüleşme yaşanır. Şanzıman bir aracı rezil de eder vezir de...

agucba

Şanzıman oranları uyumsuz olursa gayet te kötüleşme yaşanır. Şanzıman bir aracı rezil de eder vezir de...

Hızlanma videosunda çok da rezil edecek bir durum göremedim.  :)

///////////////

alihsans

Yalnız videoda Launch Control ile kalkılıyor. Sürekli böyle kalkılamayacağına göre 6 saniye hayal ürünü olabilir.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY