Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Ek bilgi; extra serie 2'de arkada tweeter var. Bose da hem arkada tweeter hem ön konsolda hopalör var.

fevkalbeser12

O tweeterlara da bakınıyorum. Sanırım bağlantı yok kapıda ona bi çare bulmak lazım.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Ben de merak ettim, akşam bakacağım. Ama bende Blue&me bile yokken sanmam ki olsun :)

Utku

2011-2012 de satilan giu larda progression ile distinctive farklari nedir tam olarak bilen varmi  :S
Benim bildigim cruise control, 16 jant ve koltuk dosemeleri farkli.

Biyerde quadro matrix gostergeler falan demis, nedir ne degildir bu ? Bide klima ikisindede dijital degilmi ? Bos araba bakacagim hic aklima gelmezdi  :-X
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ataozcan

D modunda turbo basinc gostergesi var
Usb girisi. Aux olmali birde

chao

Yol bilgisayari ekrani farkli,
Progressionda konsol rengi kapi icleri rengi falan farkli.
Kararan ayna yok.park sensoru yok. Bildigim kadariyla bunlardi..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Utku

Totale bakinca baya fark varmis :/
O kadar para verip bu kadar temel donanimlardan mahrum kalmak hic icime sinecek bisey degil.
Vazgectim bile
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ataozcan

fevkalbeser12

Bugün ufak hoparlörüm geldi. Bugun bağlayadım kısmet olursa yarın ses gelicek ordan. Güzel çalışırsa diğer hoparlörü Chaoya göndericem. Hoparlör ufacık çok sempatik birşey:) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

chao

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün ufak hoparlörüm geldi. Bugun bağlayadım kısmet olursa yarın ses gelicek ordan. Güzel çalışırsa diğer hoparlörü Chaoya göndericem. Hoparlör ufacık çok sempatik birşey:) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sonuçları heyecanla bekliyoruz :)

fevkalbeser12

Bugün bağladım gayet güzel çalışıyor. Sol ön hoparlörle paralel bağladım. Olmasıyla olmaması arasında fark var. Ön panelden ses gelmesi değişik birşeymiş ilk kez tecrübe ettim. Tavsiye ederim Giuleitta sahiplerine.
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Teypte CENTER diye bir çıkış yok anladığım kadarıyla?

fevkalbeser12

Benim teyipte yok en azından. Belki grunding veya blaupunkt olanlarda vardır.
                         jeremy clarkson

chao

Kemal heyecanla bekliyorum ben de :) trim sesi bile duymayız artık önden gelen ses sayesinde :)

engin uzun

Bugün bağladım gayet güzel çalışıyor. Sol ön hoparlörle paralel bağladım. Olmasıyla olmaması arasında fark var. Ön panelden ses gelmesi değişik birşeymiş ilk kez tecrübe ettim. Tavsiye ederim Giuleitta sahiplerine.
Cok güzel olmus.Yaptırcak iş cıktı bana yine.Gecenlerde taktırdıgın difizör ne alemde, patlama catlama vs sorun var mı?Bu aralar yaptırmam lazım.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

fevkalbeser12

Yok ya difüzör canavar gibi hatta Candoğan'nın biradere de aldık daha takamadık. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin difüzörsüz giu kalmasın.
                         jeremy clarkson

aurora

Yok ya difüzör canavar gibi hatta Candoğan'nın biradere de aldık daha takamadık. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsin difüzörsüz giu kalmasın.

Selamlar, 2011 tüm BOSCH model teyplerde center çıkış var. Ama bu center bir DTS etkisi gibi düşünülmesin! Sadece sağ ve sol kanalın daha alt frekansız direnç eklenmiş köprü kanalı.

fevkalbeser12

Dün akşam otoriteler eşliğinde test ettik. TCT Giuleittanın launch controlu varmış. 4 yetişkin erkek ve dolu depoyla 0-100e 7,5 saniyede çıktı. Bunu car performans adlı uygulamayla ölçtük ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum ama araç ok gibi fırlıyor. Genede çok denememek lazım:)
                         jeremy clarkson

sarpgrey

Dün akşam otoriteler eşliğinde test ettik. TCT Giuleittanın launch controlu varmış. 4 yetişkin erkek ve dolu depoyla 0-100e 7,5 saniyede çıktı. Bunu car performans adlı uygulamayla ölçtük ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum ama araç ok gibi fırlıyor. Genede çok denememek lazım:)
Eğer 7.5 saniye doğruysa, dört yetişkin ile çok iyi bir değer.  Yaktığı yakıtın hakkını veriyor 170  lik giulietta.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Utku

abi yenimi kesfettin launch controlu, var tabi tct lerde.
ama sik kullanilmasi onerilmiyor sanirim
surede dogrudur muhtemelen, 7,7 falan zaten fabrika verisi

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

mythos

Launch control proseduru tam olark nasil oluyor?
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

max-ime

Kemal muhtemelen yanlış ölçmüştür :) Hızlanma testlerinden daha fazla ağırlıkla yapmışsın, bu şartlarda fabrika verisinin altına düşmek pek ihtimal dahilinde değil. Zaten testlerde onlarca denemeden sonra ulaşılan en iyi süreyi alıyorlar. Ama tabi Giu'nun performansına diyecek yok, You are not allowed to view links. Register or Login'un arabasında gözlemleme şansım oldu, insana artık hacmin gereksiz olduğunu düşündürüyor maşallah :)

Lunch Control modelden modele değişmekle beraber çok önerilmiyor. Kimi araçlarda total sayı olarak limit verilirken, kimi modellerde üstüste 2-3'ten fazla denemeyiniz yazıyor.

iskoc

insana artık hacmin gereksiz olduğunu düşündürüyor maşallah :)
:D :D :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

max-ime

insana artık hacmin gereksiz olduğunu düşündürüyor maşallah :)
:D :D :D

Sen istisnasın Kutay :) Bizimkisi elektrik süpürgesinden hallice olduğu için :D

fevkalbeser12

Kemal muhtemelen yanlış ölçmüştür :) Hızlanma testlerinden daha fazla ağırlıkla yapmışsın, bu şartlarda fabrika verisinin altına düşmek pek ihtimal dahilinde değil. Zaten testlerde onlarca denemeden sonra ulaşılan en iyi süreyi alıyorlar. Ama tabi Giu'nun performansına diyecek yok, You are not allowed to view links. Register or Login'un arabasında gözlemleme şansım oldu, insana artık hacmin gereksiz olduğunu düşündürüyor maşallah :)

Lunch Control modelden modele değişmekle beraber çok önerilmiyor. Kimi araçlarda total sayı olarak limit verilirken, kimi modellerde üstüste 2-3'ten fazla denemeyiniz yazıyor.

Benim bulduğum kaynakta, standartta 7,7 olan 0-100 verisi launch control ile 7,1 lere düşüyor diye yazıyordu. O yüzden bana 7,5 saniye normal gibi geldi.
Dediğin gibi çok fazla yapılması önerilmiyor.
                         jeremy clarkson