Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaanromeo

2050 yılında bile hala güncel görünecek gium :rock: :haydi: 8)

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Giulietta Corsa

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Gouki

muğlalı

1.4 ma tct, 1.6 jtdm tct den 200 euro daha ucuz tofaş delilik yapıp 5 bin fazla isteyipte satışı baltalamasa bari.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
Bunlar da İtalya fiyatları:

fiyatlar arasında da çok fark yok gibi.bazıları pahalı ,bazıları ucuz.Türkiye de araç üzerinde  vergi yükü çok olmasına rağmen , avrupa ile fiyatların üç aşağı beş yukarı aynı seviyelerde olması ilginç.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

depeche101

Bu arada  bir süreliğine Quadrifoglio Verde ismini kaldırdılar Giuliettadan.

Yeni 1.750 TBi 'ler Veloce olarak satılacak.İleride Giulia'da kullanılacak 2.0 motorun 320-340hp 'lik bir versiyonunun yeni Giulietta QV'de kullanılacağı dedikodusu var .

murat

Bu arada  bir süreliğine Quadrifoglio Verde ismini kaldırdılar Giuliettadan.

Yeni 1.750 TBi 'ler Veloce olarak satılacak.İleride Giulia'da kullanılacak 2.0 motorun 320-340hp 'lik bir versiyonunun yeni Giulietta QV'de kullanılacağı dedikodusu var .

Veloce İtalya versiyonlarında bir donanım seçeneği iken bir modelin ismi haline gelmiş yani, enteresan..QV'mizi geri istiyoruz kampanyası filan yapmalı
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Gouki

murat

Güncel model daha güzel desem sübjektif mi olacağım ???   :p
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Ugur55

Scudetto ve ızgara hariç baska değişen farkedemedim. Ön farlarda değişiklik olabilir arka camda biraz kuculecek diye yabancı bir sitede okudugumu hatırlıyorum ama aynı gibi duruyor.makyaj havası alamadm.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Koful

İnşallah sadece underbody testi yapıyorlardır. Mantık olarak makyajlı kasada bu kadar az değişiklik olmamalı. Farlar kesinlikle Giulia'dan esinlenilmeli. Öyle olmasını diliyorum...

Tolga033

Eski scudetto daha çok yakışıyor yav.

Tapatalk 19.03

fevkalbeser12

Bu da basit bir Photoshop çalışması:

Yalnız kim bantlamış bu arabayı:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

textineer

Bence bu sefer konfor özellikleri anlamındada geliştirmeleri gerekiyor. Özellikle ses yalıtımı konusu bir dizel kullanıcısı olarak en yakındığım konu. Motor sesi yüksek hızlarda ciddi anlamda içeride. Motor titreşimi fazla. Bozuk asfaltta yol sesi ciddi anlamda rahatsız edici ki ülkemizin asfalt kalitesi ortada. Bence bu sınıfta daha iyi satış rakamları için daha iyi konfor özellikleri sunmak zorundalar.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Motor sesi onemli tabi ama bir de Mercedes A serisinin dizeline binin , inanin aracinizi daha cok seveceksiniz.

ArinFırat

Mercedes A180 lerde reno megane dizel motor kullanılıyor diye biliyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halil

Mercedes A180 lerde reno megane dizel motor kullanılıyor diye biliyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mercedes dizel motorları reno You are not allowed to view links. Register or Login'nin kullandığı pejo-citroen motoru.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

textineer

Reno dizel motoruda ciddi sesli motor. Performans anlamında iyi bir motor aslında ama ses onda da var. Dizel motor olarak yeni opel 1.6 dizel motoru mu koysalar. :) Şaka bir yana motor ve genel yalıtım anlamında bir iyileştirme bekliyorum. Belkide aracımda eksikliğini duyduğum tek şey bu konu. Yoksa cicili elektronik oyuncaklarda gözüm yok. :)

muğlalı

Reno dizel motoruda ciddi sesli motor. Performans anlamında iyi bir motor aslında ama ses onda da var. Dizel motor olarak yeni opel 1.6 dizel motoru mu koysalar. :) Şaka bir yana motor ve genel yalıtım anlamında bir iyileştirme bekliyorum. Belkide aracımda eksikliğini duyduğum tek şey bu konu. Yoksa cicili elektronik oyuncaklarda gözüm yok. :)

araciniz mk 1 ise gürültüden şikayetiniz normal ama mk2 makul seviyede bence.

Onur ÖZTÜRK

araciniz mk 1 ise gürültüden şikayetiniz normal ama mk2 makul seviyede bence.
Bence mk1 bile olsa çok şikayet etmeyin. Geçenlerde 6 ileri Edc'li Fluence kullandım arkadaşımın, 110 km'de bizim giularda tık yokken fluence felaket yol rüzgar ve motor sesi alıyor. Keza a180cdi içinde aynısı geçerli ama 130'dan sonra ciddi sesler oluşmaya başlıyor. Bunu Spor paketli 18" 40 yanak lastikli giu kullanan biri olarak söylüyorum. :D
                                                                                                                           Stile Italiano

depeche101

Makyajlı kasa ile birlikte gelen yeni jantlardan biri olduğu söyleniyor.

Ugur55

Kamuflajsız gormek lazm ama jantı sevdim ben.guncel olandan daha sert gostrrmiş aracı.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

NeyzeN