Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_unsal

Giulia ve makyajlı Mito'da scudetto V şeklinde çerceveli iken, Giulietta'ya neden tamamı çevrili üçgen çerçeve yaptılar acaba? O stil olsa bi tık daha güzel dururdu bence..
Edit: Dikkatli inceleyince zaten V şeklinde olduğunu farkettim, fakat bu görüntü yeni mito ve giuliadaki kadar bariz durmuyor nedense.
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

E.Ç.M. (MiTongin)

Sen ne güzel bir renksin ya ne guzellll  :nazar: o nasil kombinasyon. Allahim sana geliyorum  :yukari-ok:

You are not allowed to view links. Register or Login

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

admin

Giulietta'ya ait bir kaç tane derleme fotoğraf.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

textineer

Bugün birmot servise uğradım bakım için uğramışken yeni giu ler ne zaman gelecek diye sordum. En erken Eylül ayında dediler. Ayrıca 1.6 dizel TCT gelmeyecek dediler ki öyleyse hayaller başka bahara :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat

Bugün birmot servise uğradım bakım için uğramışken yeni giu ler ne zaman gelecek diye sordum. En erken Eylül ayında dediler. Ayrıca 1.6 dizel TCT gelmeyecek dediler ki öyleyse hayaller başka bahara :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence onların söylediği hiçbir şeye direk inanmayın, yine işkembeden sallamışlar gibi geldi bana.. Zamanında Cüneyt 159 Ti ne zaman gelecek dediğinde öyle bir model yok denmişti ki bu konuşmanın geçtiği yer olayın kalbi Zincirlikuyu Birmot idi   :duvar:

Mavi Giuilietta'ya gelince, uzun zamandır gördüğüm en güzel renk bu  :yukari-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

Türker Bey'in kendisi 1.6 dizel otomatiğin geleceğini söylerken servistekilerin gelmeyeceğini söylemesi ilginç.
Ama servistekiler genelde dünaydan bihaberler.

///////////////

muğlalı

dizel otomatik makyajli kasadi ilk partide gelecek, mart sonu nisan başı dediler.donanim paketleri de degisekmis muhtemelen

besamemucho

Her bakışımda iyi ki giulietta almışım diyorum. Mavi renk gerçekten güzelmiş. içim gitti.

E.Ç.M. (MiTongin)

Her bakışımda iyi ki giulietta almışım diyorum. Mavi renk gerçekten güzelmiş. içim gitti.
:yukari-ok: hayir renk o kadar cok hosuma gittiki ahtim olsun alicam diycem nerdeyse
*Smiles per gallon*

Ugur55

Scudetto ve petek ızgara super olmus. Mavi renkte harika. Ama Ön ve arka tampondaki kırmızı şeritleri pek begenmedim. Aklıma asagıdaki mitoyu hatırlattı. Kopya cekmişler sanki :haydi:

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

muğlalı

Dizel otomatik fiyatları belli olmuş distinctive paket yerine super olmuş donanım beklendiği gibi ek olarak ön park sensörü ve bi-xenon standart olmuş ekran aynı boyuttaymış nisan ayında geliyor araçlar liste fiyatı 105 bin tl super in cam tavanlı olarak.

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

cgokce

Türkiye de Yeni Giulietta!

Yeni ön panjuru bekliyoruz.

Spiritchaser

Arkadaki yeni Giulietta yazısı gerçekten çok kötü bence.  Ne gerek vardı?  Herşey bitti de bi orası mı kaldı?  Neyse  :)

agucba

Giulietta'ların egzoz uçlarında da değişiklik var. Öyle bir şeyler yazıyordu devamlı ama hep Veloce donanımlı modelleri gösterdikleri için değişikliği anlayamamıştım.
Veloce donanımlı (kırmızı şeritli) olanların egzozlar hafif etlenmişken diğerlerinin uçları asimetrik kesimli.

///////////////

muzaffersan

tekerlekle çamurluk arasında niye o kadar boşluk tutarlar hala anlamış değilim  :duvar:

fahrettin34

105 bin tl mi? Dizel otomatik kombinasyonu rent a car aracı olur.Bir sene içinde 80-85 bin bandında ikinci ele düşer.Kısaca bu kafayla zor ya valla.

muğlalı

105 bin tl mi? Dizel otomatik kombinasyonu rent a car aracı olur.Bir sene içinde 80-85 bin bandında ikinci ele düşer.Kısaca bu kafayla zor ya valla.
105 baz modelin fiyatı, full olan 125 bin resimlerdeki veloce paket mat renkli araç cam tavan ile 125 bin tl liste fiyatı tabi.

mertcancagla

golf dsg dizel full paketin fiyatı ne kadar? o satıyorsa bence giulietta da satar niye satmasın

murat

You are not allowed to view links. Register or Login 'ın koyduğu resimlerden, eskiden 30 Giuilietta'da 1 rastlanan orijinal xenonun artık havada uçuşacağı izlenimi aldım ben  :duvar:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

necati_jr

Yeni ön panjuru bekliyoruz.

Ön panjur hariç diğer değişiklikler hiç olmamış.
Hele ki Giulietta yazısı

Utku

Yazıya takılmayın, 20 dolara eskisi taktırılır istenirse

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

agucba

Yeni Giulietta yazısı çıkartılır, eskisi takılır. Bu sorun olmasa gerek.
Tampondaki siyah yer de aracın kendi renginde boyanır. Nasıl ki halihazırda Giulietta'ların ön tamponu siyaha boyanıyorsa, siyah yerler genele uyan renk ile eşitlenir.
Bunların haricinde zaten Giulietta'da gözle görünür başka bir değişiklik olmadığı gibi ilk makyajdan sonra artan kalitenin (kapıların, bagajın kapanmasının bile daha tok olduğunu söylüyorlar) bir tık daha da artmış olduğunu düşünüyorum.

///////////////