Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Increase

You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo TR  resmi sitesinde henüz duyurulmayan fakat online site bünyesinde bulunan fiyat listesi ;
Siteye girdiğinizde fiyat listesi linkindewn bu listeye ulaşılmıyor fakat aynı klasör içerisinde bulunuyor bu liste

2015 modellerin spor paketinde sportif suspansiyon seçenegi!.. 2016'da sadece ultra pakete gecmiş,
sportif suspansiyon ne oluyorsa ? normalde monroe'de, ultra pakete geçince novitec falan mı oluyor...
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

leonheart

Listede 1.4 170 hp liğin fiyatı da var ama bana satış temsilcisi 170 liğin en son makyajla gelmeyeceğini sadece 120 hp li benzinli ve dizel motorun geleceğini söyledi. Hangisi doğru şimdi?
159 JTDM Distinctive

depeche101

Yanlış bilgi , 1.4 170 lik vardı bugün Zincirlikuyu Birmot otoparkında .
Hatta lüks spor paketti ( veloce paket )

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

leonheart

Yanlış bilgi , 1.4 170 lik vardı bugün Zincirlikuyu Birmot otoparkında .
Hatta lüks spor paketti ( veloce paket )

Bilgi için teşekkürler hocam. Fotoğrafta oldukça iyi duruyor  :yukari-ok:
159 JTDM Distinctive

cem meric

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Akota daki 2016 ponçik  (Kız arkadaşımın yorumu)

ku2

Mat griye hastayım yalnız.. Çok güzel renk.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

oridilbo

Siteden 2016MY fiyat listesini kaldırmışlar...Öncelikli olarak 2015 modelleri bitirelim mi dediler acaba. Nisan ayı kampanyası da başlatmışlar.
Giulietta 1.6 JTD Distinctive

muğlalı

Yeni giulietta lar müşterilerden önce avis filosunda ki yerini almış.

ucarozcan

VE...  Resmi sayfasından güncel fiyatlar.
You are not allowed to view links. Register or Login ana sayfasına yeni 'GIULIETTA' gelmiş. :serefe:
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

cem meric

VE...  Resmi sayfasından güncel fiyatlar.
You are not allowed to view links. Register or Login ana sayfasına yeni 'GIULIETTA' gelmiş. :serefe:

Dizel benzinli arasında ki fiyat farklı çok iyi.

Yeni E serisi Mercedes 60.000 tl dizel benzinli farkı.

4.900 tl iyi valla  :)

muğlalı

Bugün test sürüşü yaptım kendisiyle iç mekanda kalite aynı iç dikiz aynası değişmiş,gösterge formuda renk olarak beyaz olmuş renk iyi ama eski gösterge formunun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama göz alışır mutlaka, fırça metal kadar olmasada plastik dashboarda fırça efekti verilmiş yinede güzel olmuş,  el frenini deri yada kaliteli plastikle kaplamak bu kadar zor olmamalı 100 bin ve üstü istenen bir araçta,ses yalıtımı mk1 e göre açık ara, mk2 ye göre ise  motor sesi anlamında daha da azalmış, performans yeni motorla hissedilir derecede daha iyi özellikle m.air ile arada ki fark azalmış ara hızlanmalar tct ile çok iyi olmuş vites geçişleri mükemmel metalik renk, ön park ve bi-xenon un standart olması güzel.İç mekanda lüks spor paket tercih edilirse kalite hissi artar güzel bir araç olur alacak olanlara hayırlı olsun.Dizel tct m.air tct farkıda 4900 tl  aradaki performans farkıda azalmış yani m.air i mk3 de zor görürüz gibime geliyor.

tughan

Sözcü de bugün makyajlı giu var :)

Tuğhan.
156 Selespeed

Gouki

Yeni scudetto siparişi vermek isteyenler için parça kodları:

Saten Gri: 156112051
Koyu Gri: 156112054

ku2

Yeni scudetto siparişi vermek isteyenler için parça kodları:

Saten Gri: 156112051
Koyu Gri: 156112054

Kaç para ? :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

nazamarya

Bu aralar ikinci el  ilanlar artmaya basladi. 66.000TL ye sahibinden ilana koyulan arac  70.000TL den galeriden tekrar ilanlara giriyor. Sanirim acele ediliyor, 2016 Giulietta lar trafikte artacak gibi :)
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

bado

Bugun zorlu centerda gezerken rastladım. Alfa romeoya bir Köse ayırmışlar. Gerçekten yeni Giulietta cok güzel olmus özelikle mat boya cok agresif yapmış aracı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

vozkol

Bugün yeni dizel otomatik Giuliettamı teslim aldım. Vites geçişleri mükemmel, araba çok sessiz. Donanım olarak 159'u aratmadı ama kalite algısı dedikleri şey birazcık düşük haliyle. Az kullanabildim ama genel olarak çok memnunum.
2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

h.t

Bugün yeni dizel otomatik Giuliettamı teslim aldım. Vites geçişleri mükemmel, araba çok sessiz. Donanım olarak 159'u aratmadı ama kalite algısı dedikleri şey birazcık düşük haliyle. Az kullanabildim ama genel olarak çok memnunum.

Hayırlı olsun , konusunu bekliyoruz :) mk3 ufak tefek detayları ve iyileştirmeleriyle benimde ciddi bir şekilde ilgimi çekiyor

vozkol

Hayırlı olsun , konusunu bekliyoruz :) mk3 ufak tefek detayları ve iyileştirmeleriyle benimde ciddi bir şekilde ilgimi çekiyor

Teşekkürler, aracı yeterli tanıma fırsatı bulduğumda konusunu açacağım. Verilen kullanım kılavuzu önceki versiyonlara ait (bayinin elinde zaten 2016 kataloğu yoktu, kullanım kılavuzu da yokmuş demek ki), bazı konularda yardımcı olamıyor. Ama özellikle yol bilgisayarını çok beğendim. Siyah zemin üzerine beyaz ve gayet yüksek çözünürlükte fontları var. Ayrıca uconnect ekran çok kullanışlı. Gerisi konuda artık :)

muğlalı

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah konuyu bekliyoruz. :nazar:

Gouki

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. :nazar:
Bana dıştan görünüşü kaliteli bir imaj yaratmıştı.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

vozkol

Hayırlı uğurlu olsun Volkan bey. :nazar:

Çok teşekkürler, daha iyileri siz güzel dostların olsun umarım. Arabayı öğreneyim, konu gecikmeyecek :)

muzaffersan

hayırlı olsun detaylı inceleme bekliyoruz :nazar:  :)

NeyzeN