Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

///////////////

dragut

Eski bayramların tadında bir bayram yaşamayı, sabah heyecan içinde, bando sesleriyle uyanmayı unuttuk maalesef.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
"Alfa sevgisi"

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

wolkanku

bazılarına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, Cumhuriyet Bayram'ımız kutlu olsun.
şu an habertürk'de anıtkabir'e girmek isteyenlere tazzikli su ve biber gazı sıkılıyor.
böyle buruk bir bayram hiç yaşamamıştım.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Gouki

Ulusta biber gazini yedik ama suanda Anitkabire yuruyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun.

fevkalbeser12

Her türlü kutlamak lazım bu bayramı herkesin bayramı kutlu olsun herkesin bi devri var bunlarınkide geçer. Ben inanıyorum güzel günler gelicek.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kibitzer

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

SertackeS

benim düşüncemde bir türk için dini bayramlardan bile önemli olan bu önemli günde arap egemenliğinden, cahillikten, geri kalmışlıktan, yobazlıktan kurtulmak için önemli bir adım atılmış ve düşüncede özgürlük, bireysel haklar, insana değer ve medeni gelişim için M.K.Atatürk ün ve düşünce arkadaşlarının Türk vatandaşlığının değerini binlerce kat artırmanın temeli atılmıştır.

bugün bu ülkede herkes iranda, pakistanda, suriyede, mısırda, cezayirde, fasta, arap ülkelerinde yaşamayı kendi özgürlüğüne tehdit sayıyorsa bilin ki bu 29 Ekim 1923te tek bir kişinin hayatını adaması ile olmuştur.

Cumhuriyetimiz kutlu olsun :)
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

Gouki

Of be ne gündü :) Herşey sizler için siz rahat uyuyun diye canım büyük dedem: You are not allowed to view links. Register or Login

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Gouki

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Of be ne gündü :) Herşey sizler için siz rahat uyuyun diye canım büyük dedem: You are not allowed to view links. Register or Login

Çok değerli bir kişinin torunusun Özgün'cüm, namına gurur duydum.

murat

Dün gittik ama biberciler uğramadı Bağdat Caddesi'ne, Ulus'ta yaptıklarını Bağdat'ta da yapsalardı hakkaten tükürükte boğulurlardı. Türkiye , Ulus'un hesabını soracak er-geç kimsenin şüphesi olmasın beyler, bayanlar ..Nice 89 yıllara
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

EskiTüfek

Cadde içinde; tamam maç var formayla katılabilirsin de o nedir öyle, kocaman kocaman çarşaf gibi fener bayrakları, niye sallandırmaya çalışırsın onları. Bu vesileyle bir kere daha bu elemanları alınlarından öpüp alkışlıyorum. >:(

agucba

Biz dün Cadde yerine Ataşehir'deki yürüyüşe katıldık. Ataşehir'den Batı Ataşehir'e doğru biraz organizasyon eksikliği vardı ama olsun, önemli olan bir şeylere sahip çıkıldığının gösterilmesi gerektiğidir.

///////////////