Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GIULIETTA 1.6 JTD YAKIT GÖSTERGESİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dex

İyi akşamlar herkese. 20 gün önce Giulietta 1.6 JTD 2020 Sprint aracı satın aldım. Bugün aracıma yakıt almaya gittim. Evimin yakınındaki benzin istasyonundan yakıt alıp ortalama 5 km mesafedeki evime döndüm. Yakıt aldığımda menzil 808 km ve gösterge çubuğu da en üstteydi. Şehir içi olduğu için düşük süratte evime geldim ve aracımı park ederken menzil 505 km yazıyordu ve göstergede çeyrek depo azalmış gözüküyordu. Bunun sebebi nedir daha önce yaşayan oldu mu?

dex

Problem çözüldü. Sorun sensörde değil evimin yerindeymiş. Evim yokuşta olduğu için yokuşa park edince yakıt diğer tarafa toplandığı için sensör yakıt azaldı olarak algılıyormuş. Bugün arabayı çalıştırıp düz yolda sürmeye başlayınca tekrardan eski haline geldi.

1AL6FA6

Şamandırada kolay kolay sorun olmaz. Bir darbe almadığı sürece. Kırmızıda dururken arkadan başka bir araba çarpınca böyle saçmaladığı olur ama bu yaşadığınız böyle bir nedeni olması hem sevindirdi hem de şaşırtmadı😂