Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

Ellerine sağlık Fırat.
Programları denedin mi? Çalışıyorlar mı?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Ellerine sağlık Fırat.
Programları denedin mi? Çalışıyorlar mı?
Rica ederim,herkes güle güle kullansın..fiatEcuScan 3.4.1 benim pc de çalışmadı,NET.Freemwork bilmem ne uyarısı veriyor ve pc de güncelleme istiyor,işyerinin pc olduğu için kısıtlı kullanabiliyoruz o yüzden programın çalışması için istenileni yapamadım... ama V2.6 ve Multiecuscan V2.2 çalışıyor..

ArinFırat

bu arada multiecuscanda Suzuki ve Chrysler da var.

hi_cazz

ArinFırat

eline sağlık
Rica ederim..umarım link ve yüklemeleri doğru yapmışımdır.pc başındaysanız eğer kontrol etme şansınız oldu mu?

Gouki

Fırat abi çok teşekkür ederim, son zamanlarda forumda faydalı paylaşımların ne kadar azaldığını hissettirdi.

yigitekimdemir

Bu arada forum google botlarına kapalı olduğu için çoğu kullanıcı arama yapınca buradaki bilgilerden faydalanamıyor. Index alınırsa daha fazla kişi gelebilir içeri :)
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

sp4rc0

Bu paylaşımlar yasal mı? Sonra forum olarak sıkıntı yaşamayalim! Demo versiyonlar sıkıntı olmayabilir ama full sürümler, crackler sıkıntı çıkarabilir
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Adalı35

elimde fiatecuscan V3.4.1 fiatecuscan V2.6 multiecuscan V2.2 programları var..setuplarını siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istiyorum,buraya nasıl yükleyeceğimi çözemedim.mod arkadaşlar isterlerse buraya yüklenmesi için mail adreslerine atabilirim. bu arada 3.4.1 benim pc de çalıştıramadım
Elinize sağlık.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

hi_cazz

PC Başında Değilim. Deneyemedim maalesef.

@sp4rc0 bunlar sıkıntı olmaz  sonuçta küçük bir kitleye hitap eden programlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

KUY65

Herhangi her basit soru için sürekli yeni konu açılıyor ki ben de yapıyorum bunu. Foruma aktif bir chat kısmı koyamaz mıyız ? veya hızlı şekilde soruların yanıtlandığı tek bir başlık, Geyiks vs gibi değil de sadece sorular için olan bir başlık mesela. Ne biliym, şu şu yağı nerden bulabilirim, şu araç kamerasını önerir misiniz ? tarzında soruları hızlıca, konu açılıp fazlalık yaratmadan cevaplandırabilmek için. Bide eskiden üye profilleri görülüyordu. Artık görülmüyor. yada en azından ben göremiyorum :D Kasten yapılan bir şey mi ? Şahsen görebilmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Gouki

Chat bölümü forum kültürüne aykırı olduğu için düşünülmuyor.

100 iletinin altındaki üyeler, diğer üyelerin profillerini göremezler.

sp4rc0

Madem ki paylaşımda sıkıntı yok :) bende FES V2.6 Registered kullanıyorum, yalnız elimde setup'ı yok. Bu şekilde kurabilen varsa ilgili dosyaları gönderebilirim. Onun haricinde de elimde crack FES V3.6.2 setup dosyası var. Kurmaya cesaret edemedim, 3.6.2 çalışmazsa 2.6'yı tekrar kuramam.

3.6.2 denemek isteyen olursa sendspace'e yükledim, isteyene pm link verebilirim.

not: Comodo ile virüs taramasına göre temiz ancak indiren tekrar taratsın lütfen.

edit: link kaldırıldı.

hi_cazz

Madem ki paylaşımda sıkıntı yok :) bende FES V2.6 Registered kullanıyorum, yalnız elimde setup'ı yok. Bu şekilde kurabilen varsa ilgili dosyaları gönderebilirim. Onun haricinde de elimde crack FES V3.6.2 setup dosyası var. Kurmaya cesaret edemedim, 3.6.2 çalışmazsa 2.6'yı tekrar kuramam.

not: Comodo ile virüs taramasına göre temiz ancak indiren tekrar taratsın lütfen.

Ben önceki mesajda sorduğunuz soruya sorun olacağını düşünmediğim için cevap verdim fakat bu forumda bu kararı verecek bir konumda Değilim. Sadece herkes gibi üyeyim. Yani ben dedim olur diye bişey yok. Adminlerimiz konu hakkında bilgi verirse daha iyi olur. Benim yüzümden Yanlış birşey yapılmasını istemem.

Saygılar.

sp4rc0

3.6.2 denemek isteyen olursa sendspace'e yükledim

Ben önceki mesajda sorduğunuz soruya sorun olacağını düşünmediğim için cevap verdim fakat bu forumda bu kararı verecek bir konumda Değilim. Sadece herkes gibi üyeyim. Yani ben dedim olur diye bişey yok. Adminlerimiz konu hakkında bilgi verirse daha iyi olur. Benim yüzümden Yanlış birşey yapılmasını istemem.

Saygılar.

Özgün ne dersin ? sıkıntı olursa silebiliriz. You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Abi açıkcası özel mesaj üzerinden gitse bu linkler daha sağlıklı olacaktır.

ArinFırat

Mapusa atsalar bana bakarsınız değil mi :)

Gouki

Fatihob

..

ArinFırat

Atletler benden :D
Atlet beyaz olmazsa sevinirim :) eğer ceza alırsam,hakime ruhun olmadan sadece makinesin deyip ciks yapacam

takahara

İletilere şu an resim ekleyemiyorum. Ekler ve diğer seçenekler bölümünden değil miydi?
2006 147 1.6 distinictive

Gouki

Eklentiler artık kapalı Metin. Imgur, hizliresim vs. kullanmalısın.

takahara

Tamamdır. Bu arada ikinciye istediğim sticker ulaştı elime. Teşekkürler :alfisti:
2006 147 1.6 distinictive

Gouki

Tolga033

Tapatalk'tan da artik direk yuklenmiyor. Diger turlu de hata veriyor bende nedense. :S

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi