Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Tolga tapatalk'tan eklenebiliyor. Senin kullandığın versiyondandır.

TRSemih

Tolga tarayıcının geçmişini temizle. Telefon androidse uygulama yöneticisinden önbelleği ve veriyi sil tekrar dene. 
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

Versiyondan olabilir abi evet. Android 2.3.6 ve tapatalk 2 olunca. :D
Aslinda demek istedigim suydu;
Tapatalk'tan foto yuklerken soruyordu,tapatalk'a mi yoksa bu foruma mi yuklensin diye . Simdi sormuyor. Direk tapatalk'a secenegi cikiyor. O da bende hata veriyor zaten.  Buyuk bir ihtimalde sorun benden kaynaklidir.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

AlfistiTurkey yazısı tam olarak çıkmıyor. Sadece bende mi acaba bu sorun ? You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Ctrl + F5 lütfen.
5-6 kez sadece f5 yaptım bir işe yaramamıştı abi. Teşekkürler.

Deniz

Yazdığım mesajda yazım hatası olduğu için düzeltme yapmak istedim fakat ne tapatalktan ne de tarayıcıdan değiştirme yapmayı bulamadım. Bu özellik devre dışı mı kaldı acaba ?

tolga_ozhan

Yazdığım mesajda yazım hatası olduğu için düzeltme yapmak istedim fakat ne tapatalktan ne de tarayıcıdan değiştirme yapmayı bulamadım. Bu özellik devre dışı mı kaldı acaba ?

10 dk'lık bir süre var mesajı düzenleyebilmek için.
Bu süre sonsuz olduğu zaman, art niyetli kullanmaya açık oluyor.

Deniz

10 dk'lık bir süre var mesajı düzenleyebilmek için.
Bu süre sonsuz olduğu zaman, art niyetli kullanmaya açık oluyor.

Anladım teşekkürler açıklama için.

Tolga033

Ozellestirdigimiz tapatalk imzasi aktif olmuyor. Acaba forum ile alakasi var mi abi. Cunku baska forumda aktif.

ArinFırat

forumun 2. el bölümü alınık ve satılık modellere göre kategorize edilse daha kullanışlı olur diye düşünüyorum,ayrıca araya serpiştirilen cep telefonu ve yedek parça vb ilanlarda ayrıştırılmalı..

Tolga033

Alinik ,satilik diye gruplara ayrilmis zaten. Ama cep telefonu,yedek parca diye ayrilirsa alisveris sitesinden farki olmaz. :)

Tolga033

''Alfa Romeo ile ilgili fotoğraflar'' başlığı yeniden açılacak mı ? Veya geri getirilme şansı var mı.  :( Gelmese bile ben şahsen yeni bir başlığın açılmasını isterim.  :alfisti:

Gouki

Aynı mesajda 2'den fazla fotoğraf gönderilmeye çalışınca ana sayfaya yönlendiriliyor diye hata bildiren dostlar için deniyorum:

ozoozo

Aynı mesajda 2'den fazla fotoğraf gönderilmeye çalışınca ana sayfaya yönlendiriliyor diye hata bildiren dostlar için deniyorum:

Eline,emeğine sağlık sayın coder'ım.

OZO..!!!

Gouki

Ozo birşey yapmadım ki. Ben ekleyebiliyorum Chrome'la :) Sen ne ile deniyorsun da olmuyor? You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

Ozo birşey yapmadım ki. Ben ekleyebiliyorum Chrome'la :) Sen ne ile deniyorsun da olmuyor? You are not allowed to view links. Register or Login

Chrome ile deniyorum olmuyor abi

OZO..!!!

Bandırmalı

Katılıyorum.
4 resimde sorun yok. 5. resim eklenince ana sayfa ile buluşuyorum :)
Crome ve İE ile denedim. Sonuç aynı.  :S
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Gouki

ozoozo

Allah Allah. :o

Sanırım geçenlerde yeni bir yöntem deniyordum hacking de forum üzerinde denerken yanlış bir şeyler yaptım :( neyse gece düzeltirim abi şey yapma.

Gouki

Hahahaha sağol kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

Forumda özel mesaj gönderemiyorum sorunun sebebi nedir ? @Gouki

OZO..!!!

Gouki

Kimlere gönderemiyorsunuz acaba You are not allowed to view links. Register or Login ?

ozoozo

Kimlere gönderemiyorsunuz acaba You are not allowed to view links. Register or Login ?

Mesela size gönderemiyorum Özgün bey ,  geçen sabaha karşı 5 gibi denedim ama olmadı sebebi nedir acaba ?

OZO..!!!

Gouki

Ha evet bana mesaj gelmemesi için kod yazdım. Millet atar yapıyor sonra çok korkuyorum :'(