Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Yazdığınız buluşmalar zaten bölge bölge yapılıyor. Forumda biraz daha vakit geçirirseniz görebilirsiniz.
Acil konulada da yine belli bölgelerde bulunan veya o bölgenin yabancısı başka olanlara yardım fazlası ile geliyor, merak etmeyin.

Agucba by Tapatalk

///////////////

Gouki

Sistem saatinde bir problem var, araştırıyoruz.

Düzenleme: Hosting ile alakalı olan sorun düzeldi.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Sistem saatinde bir problem var, araştırıyoruz.

Düzenleme: Hosting ile alakalı olan sorun düzeldi.
1 eylül perşembe 17:48 de mesaj geldi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admin

Saatler yine şaşırdı.  :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Gouki

Natro Hosting'i tavsiye etmiyorum.

Recidivist

Merhaba,

Forumunuza yeni üye oldum ve henüz bir Alfa'm yok. Ama muhtemel adaylardan biriyim diyelim  ;)
Forum için araç modeline göre ayrım olmadığı için çok karmaşık buldum, alttaki gibi bir düzene geçerseniz takip de kullanmak da kolay olacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler.

agucba

Ayrım yapılmasını hangi amaçla tavsiye ediyorsunuz?
Ona göre bir bakalım!

Agucba by Tapatalk

///////////////

Recidivist

Ayrım yapılmasını hangi amaçla tavsiye ediyorsunuz?
Ona göre bir bakalım!

Agucba by Tapatalk

Merhaba,
Misal ben 156'ya LPG uygulamasıyla ilgili birşeyler bulmak istiyorum diyelim, başlıklarda model ve konu ayrımı olmadığı için altı bana çok karışık geldi. Belki eski kullanıcılar alışmıştır ama benim gibi yeni gelenler için çok karışık göründü.

agucba

Model ayrımı yapsak bile bir süre sonra yeni bir karmaşa olacak.
Forumumuzda 'Ara' işlevi olduğu halde bakmayıp yeni yeni başlıklar açılabiliyor.
Bir başlık açıp soru soran birisi, açtığı başlığın aynısını açıp aynı soruyu bir kaç gün sonra tekrar açabiliyor.
156 ve LPG konusu için 'Ara' fonksiyonundan gerekli cevapları bulabileceğinizi düşünüyorum.

Agucba by Tapatalk

///////////////

denozor

selamlar

vakit buldukça forumu kurcalıyorum.
geçerliliğini yitirmiş konular ve başlıklar mevcut
müsait zamanda silerseniz yer işgal etmez diye düşünüyorum.

ayrıca aşağıdaki konu üye olmadan okunamıyor :)
bu konu başlığını misafirlerinde göreceği şekilde ayarlarsak ne yapmaları gerektiklerini öğrenebilirler.

aşağıdaki konular kategori / konu başlığıyla alakasız yerlerde

2014 giulietta 1.4 multiair distinctive tct 170bg

Gouki

Siteyi komple yeni, güncel bir altyapıya taşıdım. Ayrıca forumu en güncel sürüme yükselttim. Eğer herhangi bir işlem sırasında hata ile karşılaşıyorsanız buradan bildirebilirsiniz. :alfisti:

Tolga033

Eline sağlık abi.  :kahve: You are not allowed to view links. Register or Login

ysbilgin

Siteyi komple yeni, güncel bir altyapıya taşıdım. Ayrıca forumu en güncel sürüme yükselttim. Eğer herhangi bir işlem sırasında hata ile karşılaşıyorsanız buradan bildirebilirsiniz. :alfisti:

Elinize sağlık.

Server-hosting vs. konularında ihtiyaç varsa eğer destek ya da sponsor olabilirim.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

Murad

Tapatalk aracılığıyla siteye girerken, bende parameter error uyarısı veriyor. Konular görüntülenmiyor.

Edit: Şuan tapatalktan iletiyorum. Düzelmiş. Ne kadar hızlısınız

Tolga033

Önceden reklam çıkmazdı, nedense 2 gündür google reklamları çıkıyor PC'den girince.

Gouki

Hepinize teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim sticker, sitenin giderleri, euro, dolar anladın sen :(

Tolga033

Hepinize teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim sticker, sitenin giderleri, euro, dolar anladın sen :(
Geç bile kalındı abi. :yukari-ok:

admin

Geç bile kalındı abi. :yukari-ok:

Kapitalizme sonuna kadar direnmeye çalıştık ama ekonomimiz istikrarlı bir şekilde "istikrarsız olmak" konusunda ısrarcı olduğundan bazı şeylere başvurmak gerekiyor.

Yoksa ekranda görünen reklamlar ile sayfa bütünlüğünün bozulmasını hiç istemiyor admin.  :))

Bakalım, belki ileride gerekli olmaz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Aranimas

Merhaba..

Eskiden beri çok aktif olmasam da foruma üyeyimdir. Çok ileti girmemişimdir ancak sürekli takip ederim.
İkinci el kısmında konu açamadığımı görünce 100 ileti kuralı olduğunu öğrendim. Benim 50 iletim varmış. Bence iletinin dışında üyelik süresi belli bir sürenin üstünde olanlara da izin vermelisiniz.

Mito'mu sattım ve elimde çok iyi durumda kışlık lastikler var . Mito'nun da lastik ölçüsü zor bulunuyor ve sıfırı pahalı (215/45/17). Forumdan birinin işine yarayabilirdi. Şimdi mecburen malum siteye koyacağım..

İyi günler..

Gouki

Merhaba..

Eskiden beri çok aktif olmasam da foruma üyeyimdir. Çok ileti girmemişimdir ancak sürekli takip ederim.
İkinci el kısmında konu açamadığımı görünce 100 ileti kuralı olduğunu öğrendim. Benim 50 iletim varmış. Bence iletinin dışında üyelik süresi belli bir sürenin üstünde olanlara da izin vermelisiniz.

Mito'mu sattım ve elimde çok iyi durumda kışlık lastikler var . Mito'nun da lastik ölçüsü zor bulunuyor ve sıfırı pahalı (215/45/17). Forumdan birinin işine yarayabilirdi. Şimdi mecburen malum siteye koyacağım..

İyi günler..

Merhaba Onur bey,

Eskiden söylediğiniz gibi 2 senelik üyelere izin veriyorduk fakat gördük ki insanlar siteyi ya arabalarını ya da parçalarını satacakları zaman hatırlıyor. Bunun yanında sitede satılan ürünler nedeniyle hesap soruluyoruz. Örneğin alfisti'den temiz araba deniyor, yeni sahibi sitede satılan araba temizdir diyor alıyor, kilometresi düşürülmüş çıkıyor. Aynı şekilde parça satıyor birileri, kesinlikle söylenen kondisyonda olmuyor. Bize kalsa ikinci el bölümü hiç olmamalı. Bunun için zaten sahibinden, letgo vb. siteler var. Emin olun dışarıda foruma üye olandan daha çok olmayan Mito sahibi vardır, bu siteleri kullanarak onlara ulaşabilirsiniz. İyi günler.

Maytalman

Arkadaşlar yıllarca mazdagaraj forumunda paylaşımda bulunduk ilk kurulduğu günden bu yana içerik görsellik kabuk işlevsellik anlamında geçen senelerde yenilikler yapıldı her yapılan yeniliğin ardından forum kullanımı daha da pratikleşti ve dahada kendine bağladı... Kurucularımızdan Oğuzhan ile görüşülmesi alfa forumunda artık modern bir yapıya dönüşmesini tavsiye ederim... Merak edenler mazdagaraj a girip bi gezininsinler... Fotoğraf yüklemeden tutun sımıflandırmalara kütüphaneye satılık alınık bölümlerine varana kadar nasıl kolay çalıştığına bi şahit olun isterim... Alfa özel bir marka ve ona gönül verenlerinde en güzelini hakettiğini düşünüyorum... Bu forumun en acil şekilde modernizasyona ihtiyacı var...Bunla ilgili sorumlu kimdir bilmiyorum... Sadece bahsettiğim siteye bakın aynı platformun yapının burada da olmasını temenni ediyorum.. Tapatalk kullanımına bile gerek duymayacaksınız çünkü...

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki

Merhaba, yetkili benim. Öneriniz için teşekkürler. Fotoğraf yükleme ve garaj işi bizde al-satçıların satılık ilanlarına dönüştüğü için iptal ettik. Kütüphanenin karşılığı bizde Forum->Teknik Arşiv bölümü ve İndirmeler bölümü: You are not allowed to view links. Register or Login . Mobil görünümümüzle ilgili uyumsuzluk var ve bununla alakalı çalışma devam ediyor.

Maytalman

Alfistiturkey artık . net mi oldu... Bilgilendirme yapıldımı ben ekşi. Sözlükten öğrendim...

ekdellal

Alfistiturkey artık . net mi oldu... Bilgilendirme yapıldımı ben ekşi. Sözlükten öğrendim...
Evet konusu açılıp, bilgi verildi.

coyote

Değişiklikten haberi olmayanlardan biri de bendim. 4-5 gün boyunca sitede sorun var zannettim. Herhangi bir whatsapp, facebook grubuna üye olmayınca da, son çare, belki bir şey öğrenirim diye girdiğim ekşi'den aldım haberi.