Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Doğum günümüzü nasıl ekleriz ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Feysbukta rakı masası yollayıp, osmanlı pokesi gönderen arkadaşlar nedense burda resim eklemede bile sorun yaşayabiliyorlar : ) Olsundur, anlatırızdır..

Doğum gününüzü elle girmenize gerek yok..

You are not allowed to view links. Register or Login

linkinden göreceğiniz üzere sisteme otomatik tanıtma imkanınız mevcut.. Herkese başarılar : )

BARLAS

Garip bir durum var arkadaşlar, şöyleki; benim doğumgünüm 3 Nisan ama dün (3 Mart) Alfistiturkey'den otomatik e-mail ve pm aldım doğumgününüz kutlu olsun diye.. Girdim baktım, profilimde doğru yazıyor..? Neden olabilir??

Daha da ilginci, üye olduğum bir yer de nedense aynı hatayı yapmış ve onlar da dün kutladılar doğumgünümü.. Hatta oraya üye olan 3-4 kişi de arayıp eni konu doğumgünümü kutladılar..!!

Arkadaşlar benim doğumgünüm 3 Nisan sonuçta!!

Alfadanadam

Ben de şimdi baktım da doğum günüm 04.01.1975 görünüyor. Oysaki 01.04.1975 olmalı. Bunun sebebi sanırım profil kısmında doğum tarihi girilen kısımda ilk olarak Ay, sonra Gün sonra da Yıl girilmesi. Sonucunda da ortaya 04.01.1975 tarihi çıkıyor.
Ama adminim bunu ihbar kabul edip olaya ey koyar diye tahmin ediyorum :)

Bu arada Barlas'cım tipik bi Koç burcusun diyebilirim :)

n/a

Tamamdır sistemden doğum gününü 3 mart olarak değiştirdim... Mahkeme kararıyla 1 ay geri aldırıver artık sende doğum gününü..

Böylece bir sorunu daha pratik bir şekilde halletmiş olduk

Alfadanadam

quote:

Tamamdır sistemden doğum gününü 3 mart olarak değiştirdim... Mahkeme kararıyla 1 ay geri aldırıver artık sende doğum gününü..

Böylece bir sorunu daha pratik bir şekilde halletmiş olduk

Ben de mahkemeye gidiyim mi? :)

n/a

Yok sen nikah masasına git : )

n/a

Şimdi doğum günümüzü eklemesine ekleyelim de, faydası ne olacak ? Alfisti Turkey doğum günü çocuklarına kule gergisi, yay, jant, boya koruma, ilerleyen dönemlerde selespeed, 159, brera  hediye edecek diye duydum

n/a

Dünya maddiyat dünyası olmuş kardeşim.. Bir mail, bir telefon, bir mesaj yetmiyor insanlara vay be..