Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 JTD DİSTİNCTİVE

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanucun

Öncelikle belirteyim, arabamı ilana koymak için kaç kere yazdım ve sildim bilmiyorum ve bu süreç bir hafta sürdü. Öğrendim ki bütün 159 sahipleri benim gibi zorlanıyormuş satarken. Ancak şuan için yapılabilecek pek bir şey yok. Hayırlısı artık.....

Arabam, Sunrof hariç full modeldir. Elektrikli ve orjinal deri koltuklar,katlanabilir ve hafızalı yan aynalar 3. bölge klima,sensör paket, arka cam perdesi vb özellikleri bulunmaktadır. Hasar kaydı bulunmamaktadır. Lastikler Nisan 2017 de Lassa yeni serisi   alınmıştır. 2 kış kullanılmış Continental kış lastikleri de mevcuttur. Sadece sol iki kapıda yüzeysel boya vardır.
              Boya koruma detaylı içtemizlik Ekim ayının başında yapılmıştır. Öğretmen olduğum için gün içinde telefonlara cevap veremem. Bu neden ile site üzerinden msj yazarsanız, msjlara cevap dönüş yapabilirim. İlgilenen arkadaşlara uygun zamanda telefon numaramı da verebilirim. 

Arabamın bakımları İstanbul Maslak Alfa'da yapılmaktadır.İlgileneler arabam hakkında detaylı bilgiyi  Maslak Alfa Hayati Bey'den  (05553274812)alabilirler.

You are not allowed to view links. Register or Login