Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Mk1 Aracım için Kule Gergisi ve 17" Jant Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Majo

Merhaba arkadaşlar. Forumu 2 yıldır takip ediyorum fakat Alfamı alınca üye oldum. Buradan ve ******** den epey araştırdıktan sonra sonunda bir Alfa 156 sahibi oldum. Aracımın eksikleri var ve itinayla yapıyoruz. Kule gergisi ve 17" Jant ihtiyacım var. Jant olarak temiz gt jantı veya Oz racing jantları olabilir. 17 ich 8c Jant varsa (18 de kararsızım aile kalabalık) satın alabiliriz. Herkese tekrar selamlar.
Risk yoksa ben de yokum.

Reha

Şu ilanlara bir bakın derim.
You are not allowed to view links. Register or Login

Majo

2.ilandaki vela jantı 1.000 e bıraksa alacağım bir aydır bekliykrum 1750 den 1350 ye indi. Bir de You are not allowed to view links. Register or Login bu ilan gözüme takılıyor. 156 ya yakışırmı gui jantı?
Risk yoksa ben de yokum.

Reha

Giu jantları fena durmuyor ama klasik 156 jantları en iyisi tabi.

Kaan

1800 TL Gta jantlarına ben de niyetlendim ama lastikleri yüzünden ikilemde kalıyorum. Başka bir çift lastikde gerekeceğinden astarı yüzünden pahalı oluyor. Ayrıca uzaktan görünmeyen ama göze fazla çarpan çok fazla sürtmeden oluşan çizikleri var.
1 hayal
5 duyu
6.his

Majo

1800 TL Gta jantlarına ben de niyetlendim ama lastikleri yüzünden ikilemde kalıyorum. Başka bir çift lastikde gerekeceğinden astarı yüzünden pahalı oluyor. Ayrıca uzaktan görünmeyen ama göze fazla çarpan çok fazla sürtmeden oluşan çizikleri var.
Aynen. Vela daha mantıklı görünüyor orjinal olması sebebiyle.4 lastik 1.200 tl aşağı yukarı.
Risk yoksa ben de yokum.

sefalet

Bahsi gecen cok kollu GTA jantlar da orijinal, replika degil. Toora uretimi ve ET degeri 35'tir. Spacer takilmis gibi gorunur ve ben mk2 156'mda kullanmama ragmen mk1'e daha cok yakistigini dusunuyorum. Ayrica daha hafifi var midir bilmiyorum ama benim gordugum en hafif Alfa Romeo jantidir. Butun bunlari o jantlari alin diye soylemiyorum, satan kisiyi hic tanimam yanlis anlasilma olmasin. Ama bilginiz olsun istedim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

milano 75

velalar mk2 ye çok yakışıyor mk1 dede olur sanırım,replika jant almaktansa daha mantıklı sanki
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

OğuzCanAlantor

Eğer satmadıysa You are not allowed to view links. Register or Login  elinde kule gergisi ve 17 jant bulunuyordu .

Majo

Kule gergisini satmış :( Elindeki jantlar talip olmuştum replika. Bir de muayeneden henüz geçemedik kalorifer çalışmıyor diye. Nakti kullanamıyorum şu anda aksilik.
Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Kule gergisi için bi güncel istekte daha bulunayım  :alfisti:
Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Risk yoksa ben de yokum.