Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

replika 8c jantla takaslik orjinal 159 jantlari

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

Arkadaslar pek umudum yok ama belki denk gelir, eski 159umun orjinal jantlarini replika 18 lik 8c jantla takas etmek istiyorum. Bende ki jantlarin durumu cok iyi tek cizik dahi yok, firin boya yaptirmistim aldigimda orijinal renginde. Aslinda amacim seneye 19 ti almak ama bir de 8c jant tecrubem olsun denk gelirse seneye kadar dedim:)  Kirik kaynak vs olmayan 8c replikasi olan varsa iletisime gecerse memnun olurum.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

ealprsln

Nacizane kendi fikrimdir, 8C'ler ( 18 replica, 19 Prodrive'lar ebattan çok fark yaratıyor ayrıca tasarımlarıda birebir aynı değil) 159'a en yakışmayan  jantlardan, yernizde olsam 8C yerine üzerindekiler ile devam ederdim; 19Ti belki de en çok yakışanı.  8C daha çok gerçek 8C Competizione, MiTo , Giulietta gibi yuvarlak hatlara sahip araçlara yakışıyor. GTV, 159 gibi keskin geçişleri olan araçlara ben hiç yakıştıramıyorum.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Koful

Bence güzel plan. Hayırlısı olsun Onur, inşallah bulursun. Lakin o durumda yay da olsa fena olmaz diye düşünüyorum.

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Nacizane kendi fikrimdir, 8C'ler ( 18 replica, 19 Prodrive'lar ebattan çok fark yaratıyor ayrıca tasarımlarıda birebir aynı değil) 159'a en yakışmayan  jantlardan, yernizde olsam 8C yerine üzerindekiler ile devam ederdim; 19Ti belki de en çok yakışanı.  8C daha çok gerçek 8C Competizione, MiTo , Giulietta gibi yuvarlak hatlara sahip araçlara yakışıyor. GTV, 159 gibi keskin geçişleri olan araçlara ben hiç yakıştıramıyorum.
ben de 159da cok hoslanmiyorum ama aractan bagimsiz dusununce 8c jant en begendigim jant modellerinden biri, zaten uzun vadeli kullanmayacagim icin denemek istiyorum. zaten bu resimdeki eski aracim, ustundeki jantta suan garajimda bosta duruyor :)

Cuore sportivo

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence güzel plan. Hayırlısı olsun Onur, inşallah bulursun. Lakin o durumda yay da olsa fena olmaz diye düşünüyorum.
eyvallah can bi janti takaslayabilirsem ona da bakacagim :)

Cuore sportivo

francobaresi

jantlar satilmistir konu kilitlenebilir

Cuore sportivo

agucba

///////////////