Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GİULİETTA 1.4 TB MultiAir Distinctive 170hp arıyorum.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krıpto

Es Selamun Aleyküm.
Ben olsam bu
GİULİETTA 1.4 TB MultiAir Distinctive 170hp i kendime alırdım diye bileceğiniz bir giu arıyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
iyi formlar.
ALLAH'a Emanetsiniz.

admin

Olacaksa doğrusunu esselâmü aleyküm olarak yazalım. O zaman ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühü ve mağfiretühü daimen ve ebeden (Rabbimin selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti daimi ve ebedi olarak sizin üstünüze olsun) diyelim.  :) ;)

Hoşgeldiniz tekrardan.

Gelelim forumun gerçek ve asıl konusuna.

Almak istediğiniz Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive 170hp'de aradığınız, olmazsa olmaz dediğiniz özellikler var mıdır?
Cam tavan?
Deri döşeme?
2014 öncesi mi sonrası mı?
Belki özellikle olmasını istediğiniz bir renk vardır?
Ve en önemlisi... Bütçe meselesi. Size 2017 model 100.000 TL üstü de önerilebilir, 2011 model 50-60.000 TL olan da. Siz sadece otomobil için ne kadar ayırabileceksiniz?

Mesela 2 yıl öncesinde 25-26.000 TL civarında Alfa Romeo arayışında idiniz, sonra 156 için ön cam fiyatı sormuştunuz?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

krıpto

2011/2012
Renk olarak aile fertleri arasında ortak bi renk bulamadık ben siyah
Kızım kırmızı, eşimse beyaz dediği için artık renk kısmet olarak anlaştık.
Bütçe 50 ila 65 bin arası

krıpto

You are not allowed to view links. Register or Login
Olacaksa doğrusunu esselâmü aleyküm olarak yazalım. O zaman ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühü ve mağfiretühü daimen ve ebeden (Rabbimin selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti daimi ve ebedi olarak sizin üstünüze olsun) diyelim.  :) ;)

Hoşgeldiniz tekrardan.

Gelelim forumun gerçek ve asıl konusuna.

Almak istediğiniz Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive 170hp'de aradığınız, olmazsa olmaz dediğiniz özellikler var mıdır?
Cam tavan?
Deri döşeme?
2014 öncesi mi sonrası mı?
Belki özellikle olmasını istediğiniz bir renk vardır?
Ve en önemlisi... Bütçe meselesi. Size 2017 model 100.000 TL üstü de önerilebilir, 2011 model 50-60.000 TL olan da. Siz sadece otomobil için ne kadar ayırabileceksiniz?

Mesela 2 yıl öncesinde 25-26.000 TL civarında Alfa Romeo arayışında idiniz, sonra 156 için ön cam fiyatı sormuştunuz?
evet 2 sene önce sormuştum ve yardımlarınızla beraber 2004model 156 Distinctive  sahibi oldum. :)
sorun aracı oğlumdan kurtaramamam :) şimdi kısmet olursa ailemize ikinci alfamızı almak istiyoum