Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Temiz 156 Aranıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

askin078

Herkese merhaba arkadaşlar, ben Temiz bir 156 2.0 arıyorum. Fiyatı yüksek olmayan 2004 2005 2006 olmasını istiyorum çünkü önü düz olsun istiyorum. umarım anlatabilmişimdir herkese teşekkürler iyi forumlar.

Adalı35

aramıza hoşgeldin. aradığınyani önü düz olan MK2 kasa 156. sana tavsiyem hiç düşünmeden Utkunun aracını alman. eğer şu ana kadar opsiyon kullanılmadıysa irtibata geç uzunca bir süre foruma dua edersin.
tabii bütçede önemli. :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

askin078

Aracın link'i veya herhangi bir resmi birşeyi varmı rica etsam atarmısın.
Teşekkürler

deathrider

utku beyin aracı 10 numara duruyor..donanımı diriliği.. ikinci el bölümünde görebilirsiniz..Opsiyonlanmış durumda ama araç..

yine beklemenizi ve aracı mumkunse burdan almanızı öneririm..Ciddi emek verilmiş bakımlı araçlar çünkü..

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login

erkan

Hazır yapılı araç kaçırmayın derim

askin078

Utku bey'in aracına baktım çok temiz ve çok diri gerçekten fiyatına göre çok iyi bir temizlikte araç, ama okadar bütçe ayıramıyorum 22 23 24 25 civarı arıyorum. inşallah bu fiyatlara utku bey'inki kadar olmasada temiz bir araç nasip olur. herkese teşekkür ediyorum. ve aracımı mümkünse sizin gibi alfisti'lerden almak istiyorum.

deathrider

Utku bey'in aracına baktım çok temiz ve çok diri gerçekten fiyatına göre çok iyi bir temizlikte araç, ama okadar bütçe ayıramıyorum 22 23 24 25 civarı arıyorum. inşallah bu fiyatlara utku bey'inki kadar olmasada temiz bir araç nasip olur. herkese teşekkür ediyorum. ve aracımı mümkünse sizin gibi alfisti'lerden almak istiyorum.

bende sizin gibi siteye üye olmuştum.. 2 ay yoğun 147 bakmıştım.. bir iki de 156.. sonrasında nasip olmadı..
bir kaç arabayı sehri dışına görmeeye bile gittim..
Size tavsiyem 3 e 5 e bakmayın.. temizse kaçırmayın..
25 iel 29 arasında dağlar yok :yukari-ok:

askin078

bende sizin gibi siteye üye olmuştum.. 2 ay yoğun 147 bakmıştım.. bir iki de 156.. sonrasında nasip olmadı..
bir kaç arabayı sehri dışına görmeeye bile gittim..
Size tavsiyem 3 e 5 e bakmayın.. temizse kaçırmayın..
25 iel 29 arasında dağlar yok :yukari-ok:
tabi sizde haklısınız ama bütçemi en fazla 25e kadar açabiliyorum. şuan bende şahin var onu satıp üstüne kredi çekip alfa alacağım çok heyecanlı ve sabırsızsım.  Utku bey'in aracıharika ötesi Haklı olarak oda 29'dan aşağıya inmiyor ve dediğim gibi haklı olarak. oda beni biraz aşıyor.  yardımlarından dolayı teşekkür ederim :)

askin078

Merhaba arkadaşlar ben temiz, Sunrooflu, siyah, kırmızı veya bordo 156 2.0 MK2 alfa arıyorum.
Temizden kastım tertemiz değil tabikide illaki lokal boyası olacaktır onlar sorun değil.

Bütçem 25 Bin'le sınırlıdır.  Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim hayırlı alışverişler.

sbk0655

Mk2 2.0 alfa zaten sayili , bunlar icinden sunroof olacak , birde siyah ,kirmizi yada bordo olacak hem de 25000 liraya.Yaninda bir de 159 hediye ederler herhalde.

TRSemih

Mk2 2.0 alfa zaten sayili , bunlar icinden sunroof olacak , birde siyah ,kirmizi yada bordo olacak hem de 25000 liraya.Yaninda bir de 159 hediye ederler herhalde.
30+60 bin hazır mı?  :D
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kutay

hayat bayram olsaaaa insanlar el ele tutuşsaa birlik olsa uzansak sonsuzaaaaaa  laalalaylalalalalaylaaay :haydi:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

askin078

benim bilgisizliğim size dalga geçme hakkını vermez. İlk defa alfa sahibi olacağım sizin dalga geçmek yerine bilgilendirmeniz gerekirdi birde sizi alfisti görende suç zaten. siz dalga geçmeye devam edin.

TRSemih

Estgfr sizinle hic bir ilgisi yok bu yorumların. Lutfen uzerinize alınmayın.

Forum uzerinde satilik araclari takip edebilirsiniz. 2. El sitelerinde beğendiğiniz araclarin linkini de bu baslik altinda paylasirsaniz fikri olan herkes yorumunu esirgemeyecektir.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Adalı35

25 bin TL bütçe ile tahminen  sunrooflu kırmızı ve bakımlı bir 156 1.6 alırsınız o da 2004 olur ki bu bile pek kolay olmayacaktır.

Erdinc küflü

25 tl bütçeyle 2.0 mk2 bulman  zor gibi arkadaşım ... (Temiz) 1.6 yönelmen daha ıyı olacaktır .. Birde 2.0 biraz zevk arabasıdır .. Sabit bütçeyle alım yapmaya giriyorsan .. Büyük bir ihtimalle bütçen yok !! 2.0  yakıt konusunda üzebilir ... 1.6 bakarsan seni temiz bir mk2 sahibi yapacaktır ..

ozoozo

25 tl bütçeyle 2.0 mk2 bulman  zor gibi arkadaşım ... (Temiz) 1.6 yönelmen daha ıyı olacaktır .. Birde 2.0 biraz zevk arabasıdır .. Sabit bütçeyle alım yapmaya giriyorsan .. Büyük bir ihtimalle bütçen yok !! 2.0  yakıt konusunda üzebilir ... 1.6 bakarsan seni temiz bir mk2 sahibi yapacaktır ..

Erdinç... Beye katılmamak elde değil.. bencede.. 2.0 zor..

OZO..!!!

askin078

İlginden ve bilgilendirmenden dolayıçok teşekkür ederim, dediğiniz gibi 1.6 alırsam daha iyi olacak gibi ileride istersem yükseltebilirim ilk etapta 1.6 almak daha mantıklı. aydınlattığın için cok teşekkür ederim..

askin078

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum, aynı özelliklere sahip 1.6 arıyorum. ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

nanotechmilas

daha once 1.6 beyaz alfam vardi 2.0 SS e gectim iyikide gecmisimmm... birdaha 1.6 almam herhalde yakitda.oyle cok.degil bence.... gayet normal geliyor bana...