Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Increase

Merhabalar;

2014 - 2015 Gui bakıyorum. 1.4 TB ve olursa panoramik tavan tercihtir ama tabiki her şey bazen gönlümüzce olmayabiliyor :)

Sahibinden.com'da baktığım 2 araç var ama acaba tanıyan bilen, fikir verebilecek değerli arkadaşlarında yardımına ihtiyacım yok değil.

Teşekkürler
++

You are not allowed to view links. Register or Login

Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

OğuzCanAlantor

Beyaz olan aracın motoru garantiden değiştiğini hatırlıyorum.Kırmızı olanında km yüksek olduğu için fiyatta indirim isterseniz oda olabilir.Beyaz aracı almadan önce detaylı sorgulatın derim.

Bu araca baktınız mı ? Yakın tanırım Gökhan ve Volkan abiyi fiyatta yardımcı olmaları için konuşurum.

Increase

Beyaz olan aracın motoru garantiden değiştiğini hatırlıyorum.Kırmızı olanında km yüksek olduğu için fiyatta indirim isterseniz oda olabilir.Beyaz aracı almadan önce detaylı sorgulatın derim.

Bu araca baktınız mı ? Yakın tanırım Gökhan ve Volkan abiyi fiyatta yardımcı olmaları için konuşurum.

++
Oğuz bey ilginiz için teşekkür ederim.
Panoramik tavan için biraz daha araştırmaya devam etmeyi düşünüyorum :) hayırlısı.
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170

Erdinc küflü

👍🏼

Increase

bu Giu. hk. bilgis olan var mı acaba ?

Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170