Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 159 18'' jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reha

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir şu jantlardan arıyorum. 3.2'lerde gelen jant sanırım. Elinde olup satmak isteyen varsa talibim. Görüşmek üzere...

Reha

Doğa Tosun

Bildiğim kadarıyla bu jant genelde 1.9 jts ve 3.2 jts'lerde görülüyor. Benim bildiğim gördüğüm sadece ET7777 plakalı Murat Abi'nin (foruma üye değil sanırım) dizel 159'unda var. Bulunması zor olacaktır tahminimce.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Reha

Bir ara 3 adet olarak satılıktı. Fiyatı da uygundu. Ama tek jantı siparişle getirmek zor olur diye gözüm yemedi almaya. Sonra satıldı zaten :'(

francobaresi

Ben de bakmistim biara bunlardan,arastirmak lazim ama kolay is degil. Tolga bey( tolga ozhan) yardimci olabilir belki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

muğlalı

Bu jantı bende çok seviyorum türkiyede 8-10 tane 159 da var bu jant 3.2 yada 1.9 jts e özel değil avrupadan çıkma olarak getirilebilir üretiminin şuan olduğunu sanmıyorum.

Reha

Demek ki bu jantlardan arayan birtek ben değilim. O zaman iş daha da zor:) Gerçekten bu jantlar 159'un hatlarına çok yakışıyor. Sanırım replika olarak İtalya'da üretimi var. Bir sitede görmüştüm.

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu jantı bende çok seviyorum türkiyede 8-10 tane 159 da var bu jant 3.2 yada 1.9 jts e özel değil avrupadan çıkma olarak getirilebilir üretiminin şuan olduğunu sanmıyorum.
tabiki özel değil de bu jantla gelenler genelde o versiyonlar oluyor.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)