Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir Arkadaşıma Alınık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkness

Selamlar,

Düşük Km de düz de olabilir bir 159 arayışı içindeyiz,

2007 ve üzeri bakıyoruz, aşağıdaki araç ile ilgili bilgisi olan var mı?
Bu hafta niyetli bir tane alacak.

You are not allowed to view links. Register or Login

Saygılar...
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

erdem1904

Önder'in aracının ilanına baktınız mı?
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Erkay KAHYA

Selamlar,

Düşük Km de düz de olabilir bir 159 arayışı içindeyiz,

2007 ve üzeri bakıyoruz, aşağıdaki araç ile ilgili bilgisi olan var mı?
Bu hafta niyetli bir tane alacak.

Saygılar...

Fiyat'a göre iyiye benziyor.
Baktırın bir servise.  :yukari-ok:

max-ime

Fiyati gayet iyi. Eger arac yazilanlarda oldugu gibiyse alinir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delimai

valla iyiymiş bir de otomatik olaymış...manuel sorun değilse baktırılır ve gayet de alınabilir bir araç ben atlardım yani  :) şu sıralar b km de ve donanımda araç pek düşmüyor..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

fatihmehmet

Manuel olması yaşlılarda sorun oluyor(bkz  @delimai )

Kendini genc hissedenlerde sıkıntı yok ama

Arac ilandaki özelliklere sahipse fiyatı cok uygun. Baktırılması gerekir bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

sbk0655

Plaka ve saseyi isteyip A-r servis arayip sorulabilir , kayitlari duruyordur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delimai

valla artık manuele zor binerim..rahatlık varken..manuel 4c versinler kullanmam o derece yani  :haydi: ve adamlar plakayı ve şase numarasınıda yazmışlar açıklama bölümüne kendilerinden de bayağı bir eminler...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

engin uzun

Dedikleri gibiyse tam alınası bir arac...
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Darkness

3.500 üzeri hasar çıktı araçta sağ taraf kopmle boyalı, turbo arızası değişimi, ön çamurluklarda ve kaputta da boya var vs...
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

Adza

Buyrun her türlü arızası giderilmiş bi 159

talin

buda benden gelsin (:

if in doubt, flat out!
Insignia OPC

Rotweiler

Kriterlerinize uyarsa buna da bakabilirsiniz:

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

erdem1904

3.500 üzeri hasar çıktı araçta sağ taraf kopmle boyalı, turbo arızası değişimi, ön çamurluklarda ve kaputta da boya var vs...

3500 159 için hasar kaydından sayılmaz ki ;) boyalı parçalar neden boyanmış bu önemli...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Doğa Tosun

3500 159 için hasar kaydından sayılmaz ki ;) boyalı parçalar neden boyanmış bu önemli...
aynen öyle, annem kirmizi bi arabaya sürtmüştü arabanin boyasi bizim plakaya ve tam ön tamponun köşesine bulaşmıştı, servis kaskodan nerdeyse 1.000 lira para aldi :D boyaciya gitsen 50 liraydi ya resmen :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

sabrican

Ben su an otobüsteyim. İstanbul'dan Antalya'ya gidiyorum bu araca bakmak için. 5664e mesaj attım. 2660 tl ve 900tl iki kayıt var. kaputta boya olmadığını söyledi galerici. Sağ 4 parça ve sol on çamurluk dedi.

Turbonun değişmiş olması ne anlama gelir?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Şu an galerideyim. Şu bakımları yapılmış.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Adza

Aracin km sine gore turbonun degismis olmasi suphe cekti acikcasi. Dikkatli olun enjektorlere vs mekanik aksama iyi bakin baktirin
Turbo sert ve hor kullanmadan oturu ariza yapar, tamir degil de degismesi demek, turbonun tamirle kurtalimayacagi anlamina geliyor. 167.000 de benim arac aldigimda turbo ses yapiyordu sadece hic islem gormemis haliyle. Ben tamir ettirdim.
Insallah hakkinizda hayirlisi olur :)

sabrican

Ben bu konudan devam ediyorum ama uygun mu bilmiyorum.

Sabah aracı görünce ilk hayal kırıklığını yaşadım. Her tarafında irili ufaklı çizikler var.  İlanda göründüğü kadar güzel değil boyası. Sonra Turgay Usta'ya götürdüm. Triger + volant + ön tampondaki çatlak toplam 2500TL masrafı var. Triger değişimini göze almıştım fakat volant'ın değiştiği ilanda yazıyor. Faturası da var Haziran 2013 de Ankara'da AR Servis'te değişmiş. Üzerinden 1 yıl geçtiği için servis parçanın garantisinin bittiğini söyledi. Kısacası volant masrafı ve tampon çatlağı bana sürpriz oldu.

Galerici çiziklerin pasta cila ile geçeceğini söyledi. Şimdi arabayı kaportacı aldı gitti, yarın bakacağım tekrar.

Bir de kafama takılan bir şey var. AR Servis arabanın son bir sene içinde bir çok ustaya gittiğini ve ustaların kendisini aradığını söyledi. Bu ne anlama gelir?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

Erkay KAHYA

Sabah aracı görünce ilk hayal kırıklığını yaşadım. Her tarafında irili ufaklı çizikler var.  İlanda göründüğü kadar güzel değil boyası. Sonra Turgay Usta'ya götürdüm. Triger + volant + ön tampondaki çatlak toplam 2500TL masrafı var. Triger değişimini göze almıştım fakat volant'ın değiştiği ilanda yazıyor. Faturası da var Haziran 2013 de Ankara'da AR Servis'te değişmiş. Üzerinden 1 yıl geçtiği için servis parçanın garantisinin bittiğini söyledi. Kısacası volant masrafı ve tampon çatlağı bana sürpriz oldu.

Galerici çiziklerin pasta cila ile geçeceğini söyledi. Şimdi arabayı kaportacı aldı gitti, yarın bakacağım tekrar.

Bir de kafama takılan bir şey var. AR Servis arabanın son bir sene içinde bir çok ustaya gittiğini ve ustaların kendisini aradığını söyledi. Bu ne anlama gelir?

En son cümlenize göre bir çok kişi araca bakmış, baktırmış.

Utku

Ucuz etin yahnisinin güzel olmayacağı anlamına gelir.
Sahibi satsa uygun rakama anlarım, sıkışmıştır aciliyeti vardır v.s

Ama galericinin, piyasadan uygun rakama sattığı araca ben güvenemem.
İki tane alfa aldım bugüne kadar, ikisi de forumdan.Kafam rahat..
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

master

Aracin km sine gore turbonun degismis olmasi suphe cekti acikcasi. Dikkatli olun enjektorlere vs mekanik aksama iyi bakin baktirin
Turbo sert ve hor kullanmadan oturu ariza yapar, tamir degil de degismesi demek, turbonun tamirle kurtalimayacagi anlamina geliyor. 167.000 de benim arac aldigimda turbo ses yapiyordu sadece hic islem gormemis haliyle. Ben tamir ettirdim.
Insallah hakkinizda hayirlisi olur :)

Çok katılmıyorum ben size Uğur Bey. Turboyu revize etmek demek kullanılmış bir malzemenin bir kısmını yenileyip bir kısmıyla kullanılmış şekilde devam etmek demek. Kimisi bunu ister, kimisi istemez. Revize daha ucuz bir işlemdir, komple turbo almak ciddi anlamda daha maliyetlidir. Titiz birisi revize yerine direk olarak turbo değiştirebilir.

Ben daha önceki aracımda turbo ile ilgili sıkıntı çıktığında palleri yenileyelim dediklerinde (revize dedikleri bu oluyor genelde, salyangoz çatladıysa geri dönüşü olmaz çünkü, tamir etmek de çok çok geçici bir çözümdür bu yüzden doğrusunda mutlaka sıfır turbo takılır) direk olarak turbo değiştirdim.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

sabrican

Kriterlerinize uyarsa buna da bakabilirsiniz:

Bu aracı renginden dolayı elemiştim.

Şu an dışı siyah koltukları deri ve temiz olması en önemli kriterler. otomatikmiş Konsol tarçınmış bakmıyorum artık. Yaklaşık bir ay önce forumdan tarçın konsollu bir otomatik satıldı. Otomatik olduğu için almamıştım. Şimdi kaçırdığıma çok pişmanım.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

En son cümlenize göre bir çok kişi araca bakmış, baktırmış.

İçime kurt düşürdünüz :) Turgay Usta baktı arabaya temiz dedi.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

sabrican

Ucuz etin yahnisinin güzel olmayacağı anlamına gelir.
Sahibi satsa uygun rakama anlarım, sıkışmıştır aciliyeti vardır v.s

Ama galericinin, piyasadan uygun rakama sattığı araca ben güvenemem.
İki tane alfa aldım bugüne kadar, ikisi de forumdan.Kafam rahat..

Kriterleri iyice azalttım.

• Dışı siyah
  • koltukları deri
  • temiz
bir 159 var mı tavsiye ettiğiniz?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic